To si snad robis srandu...Josifek napísal:Podla mna by mali vsetci sk8teri povinne pocuvat blink 182 a AC/DC![]()
HipHop vs. Skateboarding
-
Josifek
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Samozrejme kazdy moze povedat(pocuvat) co chce, a ja nebudem nikoho kritizovat za jeho nazor(na styl hudby). Ja si iba vyslovim svoja nazor, ze hip hop na skejt nepatri
Niekto moze povedat ze napr. na skejt nepatri punk, ale to je jeho nazor, a ja nikomu nazor neberiem. Diskusne forum je podla mna na prejavenie svojho nazoru.
Niekto moze povedat ze napr. na skejt nepatri punk, ale to je jeho nazor, a ja nikomu nazor neberiem. Diskusne forum je podla mna na prejavenie svojho nazoru.
mne sa kedysi pacil ku skate-u h-h a jeho celkovy styl ale dnes sa mi viacej paci punk+skate...neveim preco ale je to tak!! a to je vec nazoru..kto skatuje tak skatuje preto lebo ho to bavi a nie preto aby mal nieco spolocne s nejakou hudobnou kulturouLord_3D napísal:mne to neako pasuje dokopy, ale podľa mňa sa ku skaterom hodi aj PUNK ale aj RAP
-
miki690
Medium Professional
Vies, je totalne jedno ze kto co pocuva, ale väcsina z tych hip_hop maniakov na skatoch robi hambu vsetkym skaterom a to ma najviac stve...pecko napísal:aj to ide trosku dokopy ale ako bolo spomenute jazdit s tonou retazy....no nic moc.ak nejazdia nech si nosi kazdy co chce a co pocuvaju to je tiez kazdeho vec.mne osobne ide k tomu nejaka rockovejsie muzicka alebo nu-metal
//Edit:
toto mi napisasl niekto k zaponej karme co mi udelil za tento prispevok, no nanestastie sa asi bal podpisat, takze som ani nevedel komu mam odpisat tak to asi naisem sem, dufam ze si to dana osoda precita, ostatni necitajteskajtujem a nema mna sebe tazke retaze , pocuvam HH a vase gitary mi nevadia ale nemusim to , takze tak
Áno,hanbu ich primitívnosťou,alebo malým IQ.Možno sú nejakí,ktorí aj vedia jazdiť,tak potom je jedno či na skate stojí punker,alebo hip-hoper..miki690 napísal:Vies, je totalne jedno ze kto co pocuva, ale väcsina z tych hip_hop maniakov na skatoch robi hambu vsetkym skaterom a to ma najviac stve...
-
miki690
Medium Professional
Keby si aspon precital nejake prispevky v tejto temetomask8 napísal:HLAVNE JAZDITE A NERIESTE PUNK&HIP-HOP styl kazdy ma iny nazor a vy sa tu skriepite omg kazdy pocuva co sa mu paci,..kazdy sa oblieka ako sa mu paci a kazdy ma svoj vlasny styl jazdenie
btw:Pocuvam vsetko okrem House,techno,ludovky
![]()
SKATEBOARDING 4EVER
-
DarkMan_PV
Light Expert
-
pinacolada
Guru wannabe