tcom net - vyriesene
-
sulo34
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
tcom net - vyriesene
ludia taka malicka otazocka ..sestra ma vo firme internet od t-comu je casovo datovo neobmedzeny ... ja som si dal doma zapojit internet takisto od tcomu ale este som nedostal prihlasovacie meno a heslo a pouzivam jej prihlasovacie meno a heslo ..... nepride mne alebo sestre milionova fakura ???? 
-
sulo34
Medium Star
...
sestrin internet je neobmedzeny moj co budem mat je obmedzeny datovo a preto pouzivam sestrin a este cim dlhsie chcem ...... a vo firme sa internet prave nepouziva ...takze je to v poho sestra vie ze ficim na jej net 
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Myslím, že im je pri DSL jedno, z ktorého drátu sa to ťahá, podstatné je asi to, že kto je na tú konkrétne koncové zariadenie s fyzickou linkou do siete prihlásený (a kto to platí).
No možno sa mýlim.
Zaujímavé bude, až prichádza do firmy výpis prenesených dát (bežným užívateľom s FLAT programom je to jedno - ale firmy si zvyknú robiť kadejaké štatistiky), dostane ho do rúk administrátor siete a porovná so štatistikou sieťového rozrania vo firewalle
.
No možno sa mýlim.
Zaujímavé bude, až prichádza do firmy výpis prenesených dát (bežným užívateľom s FLAT programom je to jedno - ale firmy si zvyknú robiť kadejaké štatistiky), dostane ho do rúk administrátor siete a porovná so štatistikou sieťového rozrania vo firewalle
-
sulo34
Medium Star
..
... hmmm nerobim sestre statistikyfikus-kukis napísal:Myslím, že im je pri DSL jedno, z ktorého drátu sa to ťahá, podstatné je asi to, že kto je na tú konkrétne koncové zariadenie s fyzickou linkou do siete prihlásený (a kto to platí).
No možno sa mýlim.
Zaujímavé bude, až prichádza do firmy výpis prenesených dát (bežným užívateľom s FLAT programom je to jedno - ale firmy si zvyknú robiť kadejaké štatistiky), dostane ho do rúk administrátor siete a porovná so štatistikou sieťového rozrania vo firewalle.
tym myslis ze zalezi na tom .... co napisem ked sa prihlasujem na net na ake cislo sa ma modem pripajat alebo si vysvetlujem blbosti??podstatné je asi to, že kto je na tú konkrétne koncové zariadenie s fyzickou linkou do siete prihlásený