tcom net - vyriesene

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
sulo34
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

tcom net - vyriesene

Príspevok od používateľa sulo34 »

ludia taka malicka otazocka ..sestra ma vo firme internet od t-comu je casovo datovo neobmedzeny ... ja som si dal doma zapojit internet takisto od tcomu ale este som nedostal prihlasovacie meno a heslo a pouzivam jej prihlasovacie meno a heslo ..... nepride mne alebo sestre milionova fakura ???? :?
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

Veď prečo nezavoláš do T-Comu nech ti to pošlú :?: Keď hovoriš, že je neobmedzený tak by nemali byť žiadne vysoké účty...ale aby vo firme nezistili že sa jej na to pripájaš!!!
hashis
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hashis »

Zavolaj na 0800 123 456 alebo 0800 123 777 a povedz že chceš svoje údaje. Oni sa ťa spýtajú na meno, adresu, možno aj IČO a potom ti to dajú keď si overia tvoju totožnosť. Mne to tiež neposlali, iba takto som to zistil :wink:
sulo34
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

...

sestrin internet je neobmedzeny moj co budem mat je obmedzeny datovo a preto pouzivam sestrin a este cim dlhsie chcem ...... a vo firme sa internet prave nepouziva ...takze je to v poho sestra vie ze ficim na jej net :)
Digital6
Light Star
Light Star

Re: ...

Príspevok od používateľa Digital6 »

sulo34 napísal:sestrin internet je neobmedzeny moj co budem mat je obmedzeny datovo a preto pouzivam sestrin a este cim dlhsie chcem ...
Nemal keďže sa pripájaš na jej účet
sulo34
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

...

oukej spravilo ma to trosku spokojnejsim ale aj tak sa bojim sosol som uz asi 70 GB :D .. to by kola faktura keby si to TELEKOMUNISTI nasli .... uff
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Myslím, že im je pri DSL jedno, z ktorého drátu sa to ťahá, podstatné je asi to, že kto je na tú konkrétne koncové zariadenie s fyzickou linkou do siete prihlásený (a kto to platí).

No možno sa mýlim.

Zaujímavé bude, až prichádza do firmy výpis prenesených dát (bežným užívateľom s FLAT programom je to jedno - ale firmy si zvyknú robiť kadejaké štatistiky), dostane ho do rúk administrátor siete a porovná so štatistikou sieťového rozrania vo firewalle :D .
sulo34
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

..

fikus-kukis napísal:Myslím, že im je pri DSL jedno, z ktorého drátu sa to ťahá, podstatné je asi to, že kto je na tú konkrétne koncové zariadenie s fyzickou linkou do siete prihlásený (a kto to platí).

No možno sa mýlim.

Zaujímavé bude, až prichádza do firmy výpis prenesených dát (bežným užívateľom s FLAT programom je to jedno - ale firmy si zvyknú robiť kadejaké štatistiky), dostane ho do rúk administrátor siete a porovná so štatistikou sieťového rozrania vo firewalle :D .
... hmmm nerobim sestre statistiky :D .. a koniec koncov ani by ma nenaadlo to ceknut vo firewalle :D ... netreba jej spravcu stacim jej ja ....nema velku firmu

podstatné je asi to, že kto je na tú konkrétne koncové zariadenie s fyzickou linkou do siete prihlásený
tym myslis ze zalezi na tom .... co napisem ked sa prihlasujem na net na ake cislo sa ma modem pripajat alebo si vysvetlujem blbosti??
hashis
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hashis »

Je úplne jedno aké číslo tam napíšeš. Ja tam mám 0000000 :wink:
sulo34
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

...

takze si vysvetlujem blbosti ako vzdy .. myslim ze som pochopil... co ste mi tu vsetci vraveli a preto dam aspon do nazvy temy ze je to vyriesene thanks setkym
Napísať odpoveď