O com v poslednej dobe premyslate,alebo ked idete nieco povedat premyslite si to vôbec alebo to len tak tresnete a potom zistite ze je to somarina ??? No ja si to dopredu neppremyslim
--== Premýšľanie ==--
-
H@luzak
Expert
- Kontaktovať používateľa:
--== Premýšľanie ==--
Neviem ci je tu uz takato TEMA ale ako som hladal tak nie ...
O com v poslednej dobe premyslate,alebo ked idete nieco povedat premyslite si to vôbec alebo to len tak tresnete a potom zistite ze je to somarina ??? No ja si to dopredu neppremyslim
.A co sa tyka premyslania ... V poslednej dobe premyslam nad tym co budem robit na SŠ...fakt este neviem myslim neviem na aku SŠ mam ist ale asi na Priemyslovku ... 
Často premýšlam. Premýšlam nad tým, čo by bolo, keby nenastali určité zmeny v mojom živote. Kde by som bol, čo by som teraz asi vedel. Čo mi tieto zmeny dali.
-Riadim sa pravidlom "Všetko zlé je na niečo dobré" tak veľmi často premýšlam o pozitívnych stránkach událostí. Tiež často premýšlam nad svojou budúcnosťou. Premýšlam nad bežnými vecami, i keď niekedy je to málo a zbrklo urobím nejakú hlúposť.
-Učíme sa na svojích chybách, preto by sme mali o nich premýšlať. Kto nepremýšla, nie je => "Myslím, teda som" Descartes
-Riadim sa pravidlom "Všetko zlé je na niečo dobré" tak veľmi často premýšlam o pozitívnych stránkach událostí. Tiež často premýšlam nad svojou budúcnosťou. Premýšlam nad bežnými vecami, i keď niekedy je to málo a zbrklo urobím nejakú hlúposť.
-Učíme sa na svojích chybách, preto by sme mali o nich premýšlať. Kto nepremýšla, nie je => "Myslím, teda som" Descartes
Kamarat, toto ako keby si mi z ust vytiaholFrikso napísal:Často premýšlam. Premýšlam nad tým, čo by bolo, keby nenastali určité zmeny v mojom živote. Kde by som bol, čo by som teraz asi vedel. Čo mi tieto zmeny dali.
nejdem sa opakovat, lebo Frikso to napisal ako by som to napisal asi ja :)Vzdy sa treba riadit pravidlom "Všetko zlé je na niečo dobré", ked sa nad tym zamyslite, tak je to skoro vzdy pravda, aj ked to v tej chvili ked sa nieco take stane mozno tak necitite, ale je to proste tak.
nad takymito vecami casto uvazujem aj ja, je to zaujimava tema na uvazovanie ...Frikso napísal:Často premýšlam. Premýšlam nad tým, čo by bolo, keby nenastali určité zmeny v mojom živote. Kde by som bol, čo by som teraz asi vedel. Čo mi tieto zmeny dali.
nie je to sice najprijemnejsi fakt, ale je to cista pravda, clovek je uz raz takyFrikso napísal:Učíme sa na svojích chybách
to máš dobre že len v piatok... mňa takto prekvapujú od prvej hodiny v pondelok...H@luzak napísal:Mna ale vie na**bat (sorry za ten vyraz),ked uz mame v skole poslednu hodinu...je Piatok...Ja som uz cely... a premyslam o PC,Nete,ze co budem robit a v tom ucitelka ... Pod ides odpovedat ... a ja cely vyhukany ... a este sa debilne spytam : "JA ?" a on hej ty... a na tej poslednej hodine som dostal GULU,som myslel ze pojdem za ucitelkou a ju
...
jj...si my to práve vytrhol z prstovbax napísal:to máš dobre že len v piatok... mňa takto prekvapujú od prvej hodiny v pondelok...
-
Martin44
Professional
Tak sorry kamo ale to je tvoja chyba ze si dostal za 5 a ne ucitelky...je snad jedno ci jepiatok a ci streda a kolkata hodina...je to v podstate tvoja praca...tak tuna nepochodis so sebalutostnymi spravami...H@luzak napísal:...
A k comu sa vlastne mame dopracovat v tejto teme???
Ved kazdy obcas nerozmysla co hovori a len daco tresne ale je nevyhnutne rozmyslat ci podvedome a ci zamerne o dacom konkretnom...
-
Martin44
Professional
Ved som vyjadril svoj nazor...to ti musim pritakavat ako nemecke davy hitlerovi aby som tu mal uznanie??? Dakujem neprosim...H@luzak napísal:kazdy tu normalne vyjadri svoj Nazor a ty tu zacnes kritizovat ..![]()
O tom svedci a tvoja karma !!!
A moja karma nema s tmy nic spolocne, ako vidim tak si jeden z tych co nekukaju co pisem ale kuknes na karmu a povies....to e kok....no ale co tak obcas sa zamysliet...ale nad sebou?
-
aruN
Professional
presne s tymto mam problem,ale ako s nim skoncit?Sheep napísal:ako sa smejo vyjadril je to zajimave tak donekonecna rozmyslat ale ked si tak vezmete?brzdi vas to v akom si osobnom vyvoji ked stale rozmyslate nad kravinami a neviete co skor, potom sa vam jasne ze nedari ani v skole a pod...sa to stava aj mne...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Vigor
King
Ja stravim premyslanim dost vela casu, no nikdy nie nad tym co som spravil a ci som to spravil, lebo uz to nezmenim tak sa snazim nato nemysliet. Skor myslim, ake maju moje ciny dosledky, rozmyslam co znamenali veci ktore sa udiali, ako ludia mysleli veci ktore povedali a podobne.. A poslednu dost dlhu dobu rozmyslam len nad jednym vztahom...dost unavujuce
.