--== Premýšľanie ==--

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Premýšľate vôbec niekedy

Ano,veľmi často
81
74%
Ano,ale len občas
15
14%
Sem-tam
8
7%
Ani nie
3
3%
Nikdy
2
2%

Celkom hlasov: 109

H@luzak
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

--== Premýšľanie ==--

Príspevok od používateľa H@luzak »

Neviem ci je tu uz takato TEMA ale ako som hladal tak nie ...
O com v poslednej dobe premyslate,alebo ked idete nieco povedat premyslite si to vôbec alebo to len tak tresnete a potom zistite ze je to somarina ??? No ja si to dopredu neppremyslim :oops: .A co sa tyka premyslania ... V poslednej dobe premyslam nad tym co budem robit na SŠ...fakt este neviem myslim neviem na aku SŠ mam ist ale asi na Priemyslovku ... :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

z tvojho prispevku mi viac pripada akoby si chcel poradit s vyberom SŠ :D ... a premyslam nad vsetkym moznym len nie nad tym, nad cim by som mal [ucenie] :?
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

No veľmi často premýšľam iba na tréningu resp. zápase(futbalovom) lebo keď lopta nemá myšlienku tak ako keby ani nebola (to hovorí tréner).Ale občas premýšľam aj v škole a aj doma keď ničo robím ale fakt len občas!!!
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

niekedy ked urobim daco zle tak nad tym premyslam ze co som to urobil :?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Často premýšlam. Premýšlam nad tým, čo by bolo, keby nenastali určité zmeny v mojom živote. Kde by som bol, čo by som teraz asi vedel. Čo mi tieto zmeny dali.

-Riadim sa pravidlom "Všetko zlé je na niečo dobré" tak veľmi často premýšlam o pozitívnych stránkach událostí. Tiež často premýšlam nad svojou budúcnosťou. Premýšlam nad bežnými vecami, i keď niekedy je to málo a zbrklo urobím nejakú hlúposť.

-Učíme sa na svojích chybách, preto by sme mali o nich premýšlať. Kto nepremýšla, nie je => "Myslím, teda som" Descartes
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

casto premyslam.. nad roznymi vecami.. skola,zaluby,znami.. v poslednom case dost casto nad babami a vztahmi, potom zasa pride obdobie ked rozmyslam o svojom mieste v tomto svete a ci to ma vyznam a tak...
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Frikso napísal:Často premýšlam. Premýšlam nad tým, čo by bolo, keby nenastali určité zmeny v mojom živote. Kde by som bol, čo by som teraz asi vedel. Čo mi tieto zmeny dali.

-Riadim sa pravidlom "Všetko zlé je na niečo dobré" tak veľmi často premýšlam o pozitívnych stránkach událostí. Tiež často premýšlam nad svojou budúcnosťou. Premýšlam nad bežnými vecami, i keď niekedy je to málo a zbrklo urobím nejakú hlúposť.

-Učíme sa na svojích chybách, preto by sme mali o nich premýšlať. Kto nepremýšla, nie je => "Myslím, teda som" Descartes
Kamarat, toto ako keby si mi z ust vytiahol :)
nejdem sa opakovat, lebo Frikso to napisal ako by som to napisal asi ja :)Vzdy sa treba riadit pravidlom "Všetko zlé je na niečo dobré", ked sa nad tym zamyslite, tak je to skoro vzdy pravda, aj ked to v tej chvili ked sa nieco take stane mozno tak necitite, ale je to proste tak.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Frikso napísal:Často premýšlam. Premýšlam nad tým, čo by bolo, keby nenastali určité zmeny v mojom živote. Kde by som bol, čo by som teraz asi vedel. Čo mi tieto zmeny dali.
nad takymito vecami casto uvazujem aj ja, je to zaujimava tema na uvazovanie ...
Frikso napísal:Učíme sa na svojích chybách
nie je to sice najprijemnejsi fakt, ale je to cista pravda, clovek je uz raz taky
:?
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

H@luzak napísal:Mna ale vie na**bat (sorry za ten vyraz),ked uz mame v skole poslednu hodinu...je Piatok...Ja som uz cely :) ... a premyslam o PC,Nete,ze co budem robit a v tom ucitelka ... Pod ides odpovedat ... a ja cely vyhukany ... a este sa debilne spytam : "JA ?" a on hej ty... a na tej poslednej hodine som dostal GULU,som myslel ze pojdem za ucitelkou a ju :smt067 ...
to máš dobre že len v piatok... mňa takto prekvapujú od prvej hodiny v pondelok...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Premyslam a nakoniec vzdy pridem nato, ze nema zmysel nad tym premyslat...ze neako bude..
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

bax napísal:to máš dobre že len v piatok... mňa takto prekvapujú od prvej hodiny v pondelok...
jj...si my to práve vytrhol z prstov :wink: To je nejhoršie v pondelok ráno a nebodaj kto má aj nultú hodinu tak konec...ale ja mám hneď po prvej hodke telesnú výchovu tak tam sa preberem keď dostanem pár rán flórbalovov loptičkou :smt117 :)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

H@luzak napísal:...
Tak sorry kamo ale to je tvoja chyba ze si dostal za 5 a ne ucitelky...je snad jedno ci jepiatok a ci streda a kolkata hodina...je to v podstate tvoja praca...tak tuna nepochodis so sebalutostnymi spravami...

A k comu sa vlastne mame dopracovat v tejto teme???
Ved kazdy obcas nerozmysla co hovori a len daco tresne ale je nevyhnutne rozmyslat ci podvedome a ci zamerne o dacom konkretnom...
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

no ja premyslam dost casto :) ale nepremyslam nad tym nad cim by som mal,cize ako smejov pripad,hlavou mi bludi kopec myslienok,ale nikdy nie ucenie a to ma stve :?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja to mam zariadene tak ze trebars premyslam urobit alebo neurobit tu alebo onu vec?A potom si poviem ze ako by sa na to kukala mama ze ci by mi to povolila alebo nie a podla toho sudim
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

H@luzak napísal:kazdy tu normalne vyjadri svoj Nazor a ty tu zacnes kritizovat .. :x
O tom svedci a tvoja karma !!!
Ved som vyjadril svoj nazor...to ti musim pritakavat ako nemecke davy hitlerovi aby som tu mal uznanie??? Dakujem neprosim...
A moja karma nema s tmy nic spolocne, ako vidim tak si jeden z tych co nekukaju co pisem ale kuknes na karmu a povies....to e kok....no ale co tak obcas sa zamysliet...ale nad sebou? :wink:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Nad láskou...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ako sa smejo vyjadril je to zajimave tak donekonecna rozmyslat ale ked si tak vezmete?brzdi vas to v akom si osobnom vyvoji ked stale rozmyslate nad kravinami a neviete co skor, potom sa vam jasne ze nedari ani v skole a pod...sa to stava aj mne... :wink:
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Sheep napísal:ako sa smejo vyjadril je to zajimave tak donekonecna rozmyslat ale ked si tak vezmete?brzdi vas to v akom si osobnom vyvoji ked stale rozmyslate nad kravinami a neviete co skor, potom sa vam jasne ze nedari ani v skole a pod...sa to stava aj mne... :wink:
presne s tymto mam problem,ale ako s nim skoncit? :?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Premýšľam sústavne, dosť často sa aj zamýšľam (miestami nechutne do detailov; kombinujem, hľadám asociácie).
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ja stravim premyslanim dost vela casu, no nikdy nie nad tym co som spravil a ci som to spravil, lebo uz to nezmenim tak sa snazim nato nemysliet. Skor myslim, ake maju moje ciny dosledky, rozmyslam co znamenali veci ktore sa udiali, ako ludia mysleli veci ktore povedali a podobne.. A poslednu dost dlhu dobu rozmyslam len nad jednym vztahom...dost unavujuce :) .
Napísať odpoveď