Tricka s motivom hojko.com

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Maki napísal:dal by som tak 3 velkosti, lebo pri par druhoch triciek je rozdiel medzi L a XL 2cm na dlzku inak uplne rovnake..
ked mi das peniaze na 3 rozne velkosti spravim ti aj 15 velkosti ... vies ono je urcity minimalny odber napr 50ks jednej velkosti (1ks = tak cca 80 az 100sk, 50x80 = 4000sk (to este nepocitam ze to moze stat aj viac)).
cize podla toho aka bude cena sa budu riesit aj velkosti.
n1^
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa n1^ »

ob3l1x napísal:bude bud jedna or maximalne 2 predpokladam ze L, XL to sa este da hlasovanie ...
Ja mam z mužských veľkosť "M" . :? :smt115

P.S : Tešil som sa, že si kúpim ak budu . :(
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

obelix: no podla mna zalezi aj od firmy u ktorej to bereis.. my co sme teraz pre skolu objednavali 200 triciek tak babske boli plno velkosti.. asi 5, jedna velkost mala dokonca asi iba 12ks a tetuska na to,ze to je jedno, ceny su aj tak rovnake, ja vam to objednam, nieje problem...

// a kvalitne trika tak 120-140sk v priemere.. aspon my co sme brali tak bolo take cenove rozpatie..
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Maki napísal:obelix: no podla mna zalezi aj od firmy u ktorej to bereis.. my co sme teraz pre skolu objednavali 200 triciek tak babske boli plno velkosti.. asi 5, jedna velkost mala dokonca asi iba 12ks a tetuska na to,ze to je jedno, ceny su aj tak rovnake, ja vam to objednam, nieje problem...

// a kvalitne trika tak 120-140sk v priemere.. aspon my co sme brali tak bolo take cenove rozpatie..
je rozdiel ci objednava skola or jednotlivec ... skole to mohol vybavit napr nejaky rodic ktory s tym pracuje iny zabezpecil tricka a boli to minimalne naklady no my taku moznost nemame tak nevymyslaj ked nepoznas pozadie ... teraz tu velkosti ani ceny nerozoberajte do konca tyzdna snad budem mat vyrozumenie z firmy ako to bude a aka bude priblizna cena dovtedy nekladte zbytocne otazky ...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

My sme si dávali potlačiť pár tričiek, som zo ZV a robili sme to v Kleme (omg dúfam že to nie je skrytá reklama, ak yo tak pardoon..) a mohli sme si doniesť vlastné čisté tričká- to sme u číňana našli nejaké tie hrubšie s kvalitnejšou bavlnou a vyšlo nás to cca. 300sk za kus, potlač drží, farba ostala pôvodná a to už má za sebou pár zím...
Maki
Darca
Darca

no praveze vybavovali sme to ja a kamos - takze ziadny rodic nic nedaval ani nevybavoval.. akurat jedine ze sa na skole vyzbierali prachy, dala sa zaloha, v piatok sme zahlasili pocty a do 3 tyzdnov bude hotovo a pojdeme po trika.. takze myslim,ze tu to moze byt uplne rovnake..
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Maki napísal:no praveze vybavovali sme to ja a kamos - takze ziadny rodic nic nedaval ani nevybavoval.. akurat jedine ze sa na skole vyzbierali prachy, dala sa zaloha, v piatok sme zahlasili pocty a do 3 tyzdnov bude hotovo a pojdeme po trika.. takze myslim,ze tu to moze byt uplne rovnake..
oka zistoval som velkosti budu moct byt rozne caka sa uz len na uplinkov navrh ;)
n1^
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa n1^ »

ob3l1x napísal:oka zistoval som velkosti budu moct byt rozne caka sa uz len na uplinkov navrh ;)
:smt009, ihneď ako budu v predaji kupujem. :)
Maki
Darca
Darca

ob3l1x napísal:oka zistoval som velkosti budu moct byt rozne caka sa uz len na uplinkov navrh ;)

no vidis ;) a uplink by to mohol stlacit na max 3 farby... bo cena :D a zalezi od velkosti potlace... myslim ze do A4 je jednotna cena ale potom to ide dost hore... no uvidime, tesim tesim, nejaku korunku hadam miniem na triko...
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

no ja vam poviem, ze XL na seba nenavleciem :lol: ale ak nebude XXL, tak budem musiet zhodit, ale sak co pre hojka nespravime nie? :D a ak nie avatar, tak aspon nick by nebol odveci :) a napadlo ma, ze tak by sa konecne dalo spravit stretko na invexe :lol:
Maki
Darca
Darca

ale pochop ze takto sa bude robit jedno sito a nasvecovat sa bude jedna sablona teda, a od toho sa odraza cena.. keby tam mal kazdy este nick tak by to bolo vela prace a stalo by to viac...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ades napísal:no ja vam poviem, ze XL na seba nenavleciem :lol: ale ak nebude XXL, tak budem musiet zhodit, ale sak co pre hojka nespravime nie? :D a ak nie avatar, tak aspon nick by nebol odveci :) a napadlo ma, ze tak by sa konecne dalo spravit stretko na invexe :lol:
takto skús vybavovať ty, keď chceš nick na tričku! Si predstav, že bude možno niekoľko desiatok tričiek a ob3l1x tam príde a pre každého dá osobitne spraviť tričko, v prvom rade cena trička by bola iná, keďže nie každý nick je rovnako veľký a drbať sa s tým určite ob3l1x nebude. Keďze bude aj jednotná cena, tak môžme očakávať množstevnú zľavu, tak nevymýšľaj hlúposti s avatarmi a nickom, ak chceš choď si tričko spraviť sám alebo následne ak budeš mať tričko, nick si tam môžeš kľudne dať dorobit.

V každom prípade sa na tričko teším a určite ho kúpim. Kúpim aj pre celú rodinu, aj keď nebudú mať poňatie čo hojko.com znamená :D

//to ades: prepáč nemyslel som to až tak ako som to napísal, ale treba sa nad tým najprv kúsok zamyslieť a všetko v rámci možností. Ľudia, čo to pre nás vybavujú nemajú desať rúk a určite majú na práci aj niečo dôležitejšie ako len obehávať shopy a robiť tričká.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

pinco napísal:takto skús vybavovať ty, keď chceš nick na tričku! Si predstav, že bude možno niekoľko desiatok tričiek a ob3l1x tam príde a pre každého dá osobitne spraviť tričko, v prvom rade cena trička by bola iná, keďže nie každý nick je rovnako veľký a drbať sa s tým určite ob3l1x nebude. Keďze bude aj jednotná cena, tak môžme očakávať množstevnú zľavu, tak nevymýšľaj hlúposti s avatarmi a nickom, ak chceš choď si tričko spraviť sám alebo následne ak budeš mať tričko, nick si tam môžeš kľudne dať dorobit.
dobre, klud, to bol len napad, nemusis hned takto
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nejake novinky v tejto veci?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

caka sa na uplinkov navrh
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ob3l1x napísal:caka sa na uplinkov navrh
hmm,no ja by som triko z hojka chcel.Ludia to by bola riadna pecka. :lol:
A hlavne v lete.
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

Obrázok

Obrázok

Obrázok
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

7iro napísal:Obrázok

Obrázok
nic proti, ale je to suche :?, mozno v ciernej farbe by to bolo lepsie
a keby tam este kazdy mal customovo vysity nick a karmu s rankom, to by bolo naj cool :lol:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

dawo napísal:uz vidim tie otazky .. :"a co je hojko" :lol:
nova high-end znacka :D
btw, jedno by som si kupil aj ja :)
t0m4s3
Admin
Admin