kolko zariadeni ste cez BT "nasli" ?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

kolko zariadeni ste cez BT "nasli" ?

Príspevok od používateľa smejo »

ked som bol na koncerte Bryana Adamsa v KE, tak som vyhladal tusim (nepamatam sa presne -> +-2) 23 zariadeni ... a presne 55 sa mi podarilo vyhladat na hokeji (cez prestavku, vtedy bolo na hokeji 5000 divakov (+-100) ... skusim dat hladat niekedy na slovane ked tam bude okolo 8000 divakov :D ), vyhladal som aj zaujimave kusky, napr. N73/90, N8800/Sir., M600i a podobne :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ja som raz nasiel na invexe kol 100 :D ale neboli to len telefony ale hlavne rozne headsety a periferie..
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

ja som raz v metre v Prahe nasiel 24zariadeni a boli to same mobily ale nedalo sa mi do nich hacknut... :twisted:
brm
Darca
Darca

Re: kolko zariadeni ste cez BT "nasli" ?

Príspevok od používateľa brm »

smejo napísal:ked som bol na koncerte Bryana Adamsa v KE, tak som vyhladal tusim (nepamatam sa presne -> +-2) 23 zariadeni ...
si tam asi aj mňa lapil.. kua! :D

..ja veľké rekordy v počte nerobím, ale podarilo sa mi lapiť mobil susedovi, čo býva nado mnou.. ;)
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

A myslel som si ze len ja mam tuto uchylku :) dakedy v robote len tak spustim vyhladat, ze ktoze si nam nevypina bluetooth, no a moje zistenie je že každy, ale snad sa mi raz podari aspon bude sranda ak mu niečo poslem.
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Alebo skole na velkej prestavke som nasiel 15 a jeden ktori nikdy nevypina bt tak hacknem :lol:
smejo
Addict
Addict

Re: kolko zariadeni ste cez BT "nasli" ?

brm napísal:..ja veľké rekordy v počte nerobím, ale podarilo sa mi lapiť mobil susedovi, čo býva nado mnou.. ;)
tak to sa podarilo aj mne, ked som si doma z PC chcel poslat nejake subory, tak mi tam stale strasil nejaky mobil ... neskor som zistil, ze je to sused /z poschodia/ ... tak som poslal par suborov aj jemu :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

ja som zatial na prednaske nasiel asi 8 :)
vtedy rozposielam obrazok, kde chlapik ide stvornozky cez prechod pre chodcov :) (nieco na tento styl: )
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Maki napísal:ja som raz nasiel na invexe kol 100 :D ale neboli to len telefony ale hlavne rozne headsety a periferie..
jj, na invexe je toho plno :D
rastignac
Expert
Expert

Príspevok od používateľa rastignac »

kolko metrov dosah ma bluetooth dakde som cital ze 9 ale to bolo davno..taze kolko?
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

dnes 82 na hokeji... :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

rastignac napísal:kolko metrov dosah ma bluetooth dakde som cital ze 9 ale to bolo davno..taze kolko?
záleži akej triedy je to BT
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Jasne bluejacking. V skole z vedlajsej triedy som raz kecal :) Potom sem tam na zastavke, v buse atd. Hacknut asi nehacknes lebo maju ochrany /skoda/.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Ja ani tak extra nie . neskusam to ale v inchebe ich bolo zo desat a vtedy bola uplna novinka perfektny telefon N70 a to mi naslo . alebo v skole mi naslo zopar ucitelov
DANYHELL
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DANYHELL »

mno mne naslo dost na letisku ale 25.. a niektore mobili boli dost v pohode pomenovane.. po arabsky :)
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Akoze nechapem preco si niekto nevie pomenovat BT normalne, akoze ja mam napr. Slayter, ale ked ma niekto napr. w800i a je takych ludi 5 a akurat tych najdete...

btw. ja tiez velke rekordy nerobim, ale ked som bol na zachode, tak som tiez lapil susedov mobil :)
smejo
Addict
Addict

hornblower napísal:Jasne bluejacking. V skole z vedlajsej triedy som raz kecal :) Potom sem tam na zastavke, v buse atd. Hacknut asi nehacknes lebo maju ochrany /skoda/.
neviem ci je to nahoda, ale raz v skole som si cez prestavku dal vyhladat zariadenia a naslo mi aj Hornblower (neviem presne ako to bolo napisane, ale r bolo v takom kruzku, ako toto © ... PS: neviem ako sa dava ten znak tak som ho nenapisal :D )
a ohladom toh bjackingu - niekedy je to sranda, ked poslem kontakt s nazvom 92 kontaktov prijatých. - a potom sledovat reakcie ludi :D ... mam jeden dobry program-aplikaciu *** (radsej nepisem nazov, nie som si , da sa cez to %ne isty ci je to legalne :D ), pomocou ktoreho sa da zmenit jazyk v inom mobile, volat z neho a podobne :D , no druhy mobil si ma musi autorizovat... ale to uz je bluesnarfing
Momo46
Professional
Professional

hornblower napísal:Jasne bluejacking. V skole z vedlajsej triedy som raz kecal :) Potom sem tam na zastavke, v buse atd. Hacknut asi nehacknes lebo maju ochrany /skoda/.
Ja som jednemu z 2.triedy potiahol mobil dal som sparovaz a vratil a mohol som hackovat :D
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

hackovat? to o com vypravate .. blujacking je posielanie obrazkov a takychto blbosti ..ale to ze si od niekoho stiahnes obrazky alebo mu kuknes telefony zoznam alebo si precitas sms je bluesnarfing ..alebo sa mylim?
Momo46
Professional
Professional

Preto lebo
Sa mu naburas bez jeho dovolenia
Napísať odpoveď