kolko zariadeni ste cez BT "nasli" ?
kolko zariadeni ste cez BT "nasli" ?
ked som bol na koncerte Bryana Adamsa v KE, tak som vyhladal tusim (nepamatam sa presne -> +-2) 23 zariadeni ... a presne 55 sa mi podarilo vyhladat na hokeji (cez prestavku, vtedy bolo na hokeji 5000 divakov (+-100) ... skusim dat hladat niekedy na slovane ked tam bude okolo 8000 divakov
), vyhladal som aj zaujimave kusky, napr. N73/90, N8800/Sir., M600i a podobne 
Re: kolko zariadeni ste cez BT "nasli" ?
si tam asi aj mňa lapil.. kua!smejo napísal:ked som bol na koncerte Bryana Adamsa v KE, tak som vyhladal tusim (nepamatam sa presne -> +-2) 23 zariadeni ...
..ja veľké rekordy v počte nerobím, ale podarilo sa mi lapiť mobil susedovi, čo býva nado mnou..
Re: kolko zariadeni ste cez BT "nasli" ?
tak to sa podarilo aj mne, ked som si doma z PC chcel poslat nejake subory, tak mi tam stale strasil nejaky mobil ... neskor som zistil, ze je to sused /z poschodia/ ... tak som poslal par suborov aj jemubrm napísal:..ja veľké rekordy v počte nerobím, ale podarilo sa mi lapiť mobil susedovi, čo býva nado mnou..
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
neviem ci je to nahoda, ale raz v skole som si cez prestavku dal vyhladat zariadenia a naslo mi aj Hornblower (neviem presne ako to bolo napisane, ale r bolo v takom kruzku, ako toto © ... PS: neviem ako sa dava ten znak tak som ho nenapisalhornblower napísal:Jasne bluejacking. V skole z vedlajsej triedy som raz kecalPotom sem tam na zastavke, v buse atd. Hacknut asi nehacknes lebo maju ochrany /skoda/.
a ohladom toh bjackingu - niekedy je to sranda, ked poslem kontakt s nazvom 92 kontaktov prijatých. - a potom sledovat reakcie ludi