na leto si beriem notebook so sebou ked budem v belgicku , nb ma v sebe wi-fi tak sa chcem spytat ci ma niekto nejake skusenosti s timto v bruseli,gente,antwerpach.ide o to aby to bolo free a na rychlosti nezalezy som nauceny na dial-up tak horsie nemoze byt
wi-fi v belgicku
wi-fi v belgicku
zdravim,
na leto si beriem notebook so sebou ked budem v belgicku , nb ma v sebe wi-fi tak sa chcem spytat ci ma niekto nejake skusenosti s timto v bruseli,gente,antwerpach.ide o to aby to bolo free a na rychlosti nezalezy som nauceny na dial-up tak horsie nemoze byt
takze je nieco take v tychto mestach?
Re: wi-fi v belgicku
Tým free myslíš čo???Moj ujo tam teraz býva a majú Wi-fi a dosť často im to padá!!!mailer napísal:zdravim,
na leto si beriem notebook so sebou ked budem v belgicku , nb ma v sebe wi-fi tak sa chcem spytat ci ma niekto nejake skusenosti s timto v bruseli,gente,antwerpach.ide o to aby to bolo free a na rychlosti nezalezy som nauceny na dial-up tak horsie nemoze byttakze je nieco take v tychto mestach?
Re: wi-fi v belgicku
myslim tim ze zadarmo/neplatenu.Inak ono si dam vyhladat na NB siet a potom sa len na to pripojim,ze?Digital6 napísal:Tým free myslíš čo???Moj ujo tam teraz býva a majú Wi-fi a dosť často im to padá!!!