wi-fi v belgicku

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mailer
Star
Star

wi-fi v belgicku

Príspevok od používateľa mailer »

zdravim,
na leto si beriem notebook so sebou ked budem v belgicku , nb ma v sebe wi-fi tak sa chcem spytat ci ma niekto nejake skusenosti s timto v bruseli,gente,antwerpach.ide o to aby to bolo free a na rychlosti nezalezy som nauceny na dial-up tak horsie nemoze byt :lol: takze je nieco take v tychto mestach?
Digital6
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: wi-fi v belgicku

Príspevok od používateľa Digital6 »

mailer napísal:zdravim,
na leto si beriem notebook so sebou ked budem v belgicku , nb ma v sebe wi-fi tak sa chcem spytat ci ma niekto nejake skusenosti s timto v bruseli,gente,antwerpach.ide o to aby to bolo free a na rychlosti nezalezy som nauceny na dial-up tak horsie nemoze byt :lol: takze je nieco take v tychto mestach?
Tým free myslíš čo???Moj ujo tam teraz býva a majú Wi-fi a dosť často im to padá!!!
mailer
Star
Star

Re: wi-fi v belgicku

Príspevok od používateľa mailer »

Digital6 napísal:Tým free myslíš čo???Moj ujo tam teraz býva a majú Wi-fi a dosť často im to padá!!!
myslim tim ze zadarmo/neplatenu.Inak ono si dam vyhladat na NB siet a potom sa len na to pripojim,ze?
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

Áno, tak isto to funguje aj na PSP!!!
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Myslim ze by si s tym nemal mat problem... Ja som v som v sucasnosti u susedov v Holandsku a z vlastnych skusenosti viem ze sa v kazdom vacsom meste (a aj vo vacsine mensich) pohodlne pripojim na siet.
sekot
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sekot »

:D

v belgicku no problem.
tam kde budes si daj vyhladat dostupne siete a ked nejake najde, tak na 90% medzi nimi bude aj nejaka nezabezpecena. som tam bol koncom roka a ked som bol v terene, tak to bolo v pohode

:smt006
Napísať odpoveď