No v podstate to je dobry napad. Dik.
Ale ako to je s tymi Gillete na baterky a s tou funkciou turbo ?
Vie mi to niekto vysvetlit, na co to je dobre ?
Problem s holenim + na co je Gillette Turbo/na baterky
-
peterkozel
Medium Professional
nikdy opakujem nikdy nevrazaj peniaze do elek.strojceka, ta kktina ma ucinok len ak sa holis kazdy den a celkom to trva kym si zvykne pokozka a prestanes mat na tvari plno jebakov, mas asi podobny problem ako ja, fuzi rastu tak komplikovane roznymi smermi ze aj ked sa s tym seres pol hodky prebehnes to vsetkymi smermi tak stale skrabes, dobry je strojcek co tam dzignes baterku a ono ti tie fuzi vysponuje a lepsie sa tak oholis
Cize tvrdis, ze je lepsie si kupit Gillete Turbo alebo Gillete na baterky ???peterkozel napísal:nikdy opakujem nikdy nevrazaj peniaze do elek.strojceka, ta kktina ma ucinok len ak sa holis kazdy den a celkom to trva kym si zvykne pokozka a prestanes mat na tvari plno jebakov, mas asi podobny problem ako ja, fuzi rastu tak komplikovane roznymi smermi ze aj ked sa s tym seres pol hodky prebehnes to vsetkymi smermi tak stale skrabes, dobry je strojcek co tam dzignes baterku a ono ti tie fuzi vysponuje a lepsie sa tak oholis
Ktore z tych dvoch je lepsie mat ?
-
nejakymarko
Addict
1. Ide o to aky typ ziletiek mozes dat na tu rucku (ak sa nemylim)
2. Musis sa holit jemne nie ako keby si sa xel stiahnut z koze
3. Cim viac cepielok tym lepsie....takze asi hej
4. Ten na baterky ti nejakymi mini impulzmi postavy chlpky do vzpriamenejsej polohy a tym by sa mali dat teoreticky lahsie oholit
5. Nie je to nahodov len nejake pomenoovanie rucky.....nejaky gumeny grip alebo taqe nieco?
2. Musis sa holit jemne nie ako keby si sa xel stiahnut z koze
3. Cim viac cepielok tym lepsie....takze asi hej
4. Ten na baterky ti nejakymi mini impulzmi postavy chlpky do vzpriamenejsej polohy a tym by sa mali dat teoreticky lahsie oholit
5. Nie je to nahodov len nejake pomenoovanie rucky.....nejaky gumeny grip alebo taqe nieco?