Problem s holenim + na co je Gillette Turbo/na baterky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
jan88
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jan88 »

No v podstate to je dobry napad. Dik.

Ale ako to je s tymi Gillete na baterky a s tou funkciou turbo ?
Vie mi to niekto vysvetlit, na co to je dobre ?
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

nikdy opakujem nikdy nevrazaj peniaze do elek.strojceka, ta kktina ma ucinok len ak sa holis kazdy den a celkom to trva kym si zvykne pokozka a prestanes mat na tvari plno jebakov, mas asi podobny problem ako ja, fuzi rastu tak komplikovane roznymi smermi ze aj ked sa s tym seres pol hodky prebehnes to vsetkymi smermi tak stale skrabes, dobry je strojcek co tam dzignes baterku a ono ti tie fuzi vysponuje a lepsie sa tak oholis
jan88
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jan88 »

peterkozel napísal:nikdy opakujem nikdy nevrazaj peniaze do elek.strojceka, ta kktina ma ucinok len ak sa holis kazdy den a celkom to trva kym si zvykne pokozka a prestanes mat na tvari plno jebakov, mas asi podobny problem ako ja, fuzi rastu tak komplikovane roznymi smermi ze aj ked sa s tym seres pol hodky prebehnes to vsetkymi smermi tak stale skrabes, dobry je strojcek co tam dzignes baterku a ono ti tie fuzi vysponuje a lepsie sa tak oholis
Cize tvrdis, ze je lepsie si kupit Gillete Turbo alebo Gillete na baterky ???
Ktore z tych dvoch je lepsie mat ?
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa nejakymarko »

1. Ide o to aky typ ziletiek mozes dat na tu rucku (ak sa nemylim)
2. Musis sa holit jemne nie ako keby si sa xel stiahnut z koze
3. Cim viac cepielok tym lepsie....takze asi hej
4. Ten na baterky ti nejakymi mini impulzmi postavy chlpky do vzpriamenejsej polohy a tym by sa mali dat teoreticky lahsie oholit
5. Nie je to nahodov len nejake pomenoovanie rucky.....nejaky gumeny grip alebo taqe nieco?
Napísať odpoveď