Mam smolu??

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Mam smolu??

Príspevok od používateľa 7iro »

Uz je to dost dlho, ked sa zo mnou prestal bavit jeden kamos, asi pol roka...Inak sme sa normalne bavili, jeden znajlepsich kamosov..Ale zrazu, uplne zo dna na den sa so mnou prestal bavit, neviem preco, snad som povedal nieco zle? Ospravedlnil som sa, aj ked nechapem za co ale myslel som si ze som nieco spravil. Chodime spolu do triedy, ale vobec sa nebavime, ani rano nepozdravime, bol to ozaj jeden z najlepsich kamosov (nieze bol, ale je). Odvtedy som aj celkom zacal s*** na skolu, prospech 3-4, nebol som taky.........co by som mal urobit aby som to vratil? Hrozne rad by som to vratil do starych kolaji...........velmi rad.... :(
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Kamo nehnevaj sa ale to je ako keby som zalozil temu ako je mi zima lebo mam otvorene okno... Tak sa ho preboha spytaj co sa deje nie, nejak to z neho dostan, nieje to k*rva logicke? :?
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

Hm myslis ze som to asi neskusal.......Jasne mi to je, ale co viesniekto ma mozno podobny problem
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Skusaj az kym to z neho nedostanes, to je jedine riesenie.
Nikdo ti nema co ine poradit, tato tema fakt postrada zmysel, bez urazky.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

mozno ma problemy doma o ktorych v skole hovorit nebude, oco ho bije, oco je vazne chory atd atd. nepytaj sa ho v triede ale niekde kde nebude vela ludi..
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Daj mu cas. Mozno len chce, aby ste si od seba "oddychli". V ziadnom kamaratsve, ci priatelstve nesvieti stale slnko. ;)
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

nechapem a to si od neho tak zavisly, no mozno mas jedinecnu moznost zistit ze to nebol az taky najlepsi kamarad, alebo nie je v tom zenska? tie vedia vacsinou rozosrat kamopsov na zivot a na smrt, mozno robi zo seba len takeho urazliveho saska, ku..a tak ho zdrapni pod krk a nech ti narovinu povie o co ide nech vies na com si
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

bud tato tema nema zmysel alebo patri do erotiky a vztahov :idea:
k teme: spytat sa do oci nic?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

peterkozel napísal:nechapem a to si od neho tak zavisly, no mozno mas jedinecnu moznost zistit ze to nebol az taky najlepsi kamarad, alebo nie je v tom zenska? tie vedia vacsinou rozosrat kamopsov na zivot a na smrt, mozno robi zo seba len takeho urazliveho saska, ku..a tak ho zdrapni pod krk a nech ti narovinu povie o co ide nech vies na com si
100% PRAVDA!!!! Zrejme si nasiel zensku a uz kasle na teba, takeho kamosa som mal aj ja...Bol v poho az dokym si nenasiel caju a sa potom spraval jak *****.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

ja som zazil podobnu vec... mal som jedneho dobreho kamosa ale boli sme spolu aj v skole aj po skole a tak a to sa potom clovek citi tak ze je viazany na jedneho cloveka a chce byt aj s inymi a tak podvedome chce proti tomu nieco spravit... no len to sa da samozrejme menej radikalne takze nie som isty ci je to u tvojho kamosa to iste... hold podobny problem ako zo zenskymi 8)
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

dpc, vsak za nim chod a spytaj sa ho preco je taky aky je, spytaj sa ho ci si mu nejako ublizil alebo nasral. Nie je to take tazke. :?
Napísať odpoveď