Mam smolu??
-
7iro
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Mam smolu??
Uz je to dost dlho, ked sa zo mnou prestal bavit jeden kamos, asi pol roka...Inak sme sa normalne bavili, jeden znajlepsich kamosov..Ale zrazu, uplne zo dna na den sa so mnou prestal bavit, neviem preco, snad som povedal nieco zle? Ospravedlnil som sa, aj ked nechapem za co ale myslel som si ze som nieco spravil. Chodime spolu do triedy, ale vobec sa nebavime, ani rano nepozdravime, bol to ozaj jeden z najlepsich kamosov (nieze bol, ale je). Odvtedy som aj celkom zacal s*** na skolu, prospech 3-4, nebol som taky.........co by som mal urobit aby som to vratil? Hrozne rad by som to vratil do starych kolaji...........velmi rad.... 
-
peterkozel
Medium Professional
nechapem a to si od neho tak zavisly, no mozno mas jedinecnu moznost zistit ze to nebol az taky najlepsi kamarad, alebo nie je v tom zenska? tie vedia vacsinou rozosrat kamopsov na zivot a na smrt, mozno robi zo seba len takeho urazliveho saska, ku..a tak ho zdrapni pod krk a nech ti narovinu povie o co ide nech vies na com si
100% PRAVDA!!!! Zrejme si nasiel zensku a uz kasle na teba, takeho kamosa som mal aj ja...Bol v poho az dokym si nenasiel caju a sa potom spraval jak *****.peterkozel napísal:nechapem a to si od neho tak zavisly, no mozno mas jedinecnu moznost zistit ze to nebol az taky najlepsi kamarad, alebo nie je v tom zenska? tie vedia vacsinou rozosrat kamopsov na zivot a na smrt, mozno robi zo seba len takeho urazliveho saska, ku..a tak ho zdrapni pod krk a nech ti narovinu povie o co ide nech vies na com si
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som zazil podobnu vec... mal som jedneho dobreho kamosa ale boli sme spolu aj v skole aj po skole a tak a to sa potom clovek citi tak ze je viazany na jedneho cloveka a chce byt aj s inymi a tak podvedome chce proti tomu nieco spravit... no len to sa da samozrejme menej radikalne takze nie som isty ci je to u tvojho kamosa to iste... hold podobny problem ako zo zenskymi