Vista Home Premium \Vista Ultimate Version
Vista Home Premium \Vista Ultimate Version
Rad by som vedel ci Vista Home Premium menej zatazuje RAM ako Vista Ultimate. pretoze mam len 512 MB RAM a momentalne neuvazujem o nejakom upgrade. Moja zostava je AMD Sempron64 3300+ S754,512 MD DDRAM PC400,VGa ATI RADEON 9550 256MB a HDD 160GB SATA.Rad by som vedel ci to pojde normalne.bez dakeho vacsieho swapovania.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
512MB na Vistu nie je vhodna volba, ale zalezi od teba ake aplikacie vyuzivas. Osobne si vsak myslim, ze swapu sa nevyhnes pri spustani normalnych programov, ci to bude Office a zaroven budes mat zapnuty prehliadac stranok, nejaky ten WinAmp, mail klient... Taktiez zalezi od toho, ci budes vyuzivat Aero a podobne...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
chcem to koli dizajnu a tomu ze je to nove. ja pocitac vyuzivam len na hudbu, pozrem nejaky ten film a internet. hry sa na tom nehram.proste ide mi o to ci to zatazuje menej ram ako ultimate.tak isteze ze swapu sa nevyhnem ale ci to je menej ako u ultimate verzie.mam v plane pouzivat aero styl. a budu mi bezat maximalne 4 aplikacie sucasne.
-
hojko
Site Admin
Ak ti ide o dizajn, tak existuje vela programov pre XP, ktore ti vycackaju Win a vyuzitie pamate bude podstatne menej ako ma Vista, taktiez existuju rozne Vista Packy pre XP...
A pozri este toto: http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=527932#527932
A pozri este toto: http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=527932#527932
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Viem o vista packoch ale mne ide o cely system.precital som si to. ja som skusal verziu Ultimate a ta sla dost pomaly.Viem ze Ultimate je najvyssia rada Visty.Preto chcem skusit Home Premium. a viem ze ta je o daco o klesana a ci je rozdiel v chode systemu. alebo je to Vista ako Vista? Mozem dat hocijaku verziu a pojde to stale rovnako?
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Ked ti Ultimate hodilo rating 2.4, tak ti tolko hodi aj Home premium. Odporucanych je aspon 3.0.
Home premium a Ultimate nekladu na system rozne poziadavky, spusta sa cca to iste. Dokonca ak si vsimnes, Vista je na jednom mediu distribuovana naraz vo vsetkych ediciach sucasne - to ktora sa ti nainstaluje je zavisle od zakupenej licencie. Takze je to co sa zataze tyka jedno a to iste
Home premium a Ultimate nekladu na system rozne poziadavky, spusta sa cca to iste. Dokonca ak si vsimnes, Vista je na jednom mediu distribuovana naraz vo vsetkych ediciach sucasne - to ktora sa ti nainstaluje je zavisle od zakupenej licencie. Takze je to co sa zataze tyka jedno a to iste
pls
Nevidel som a neviem ci chcem vidiet Vistu ale useri mi budu vediet poradit: nechcem vzhlad, aj tak si nastavim design by 98, skor nahanam zabezpecenie pri netovani a stabilitu systemu, viete mi nieco k viste ohladne tohoto poradit? mam volit alebo nie, vyuzival by som ju na NB 1ghz, 256, 20,
-
Šu-Do
Redeemer
Re: pls
no takze na tom notebooku by ti isla hrozne ... a vista len pred nedavnom vysla.. takze ma svoje muchy.. radsej by som ostal ece pri XP byt tebousigot napísal:Nevidel som a neviem ci chcem vidiet Vistu ale useri mi budu vediet poradit: nechcem vzhlad, aj tak si nastavim design by 98, skor nahanam zabezpecenie pri netovani a stabilitu systemu, viete mi nieco k viste ohladne tohoto poradit? mam volit alebo nie, vyuzival by som ju na NB 1ghz, 256, 20,