reklamacie, reklamacne vyjadrenia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

reklamacie, reklamacne vyjadrenia

Príspevok od používateľa smejo »

kamos ma SE K510i (t-mobile, pausal) a po jednej mensej nehode sa mu droska "pokazil" - vyletel mu joystick (teda vyletel so spojov na doske => volne sa pohyboval pod krytom, bol nepouzitelny) a tak ho dal do reklamacie (vsak preco neskusit :D ), no ale to zatial nie je podstatne, podstatne je az to dalej:
ako ho dal do reklamacie, tak cakal "mierne" dlhsiu dobu (samozrejme, ako inak :D ) na vyjadrenie.. ked mu doslo vyjadrenie z reklamacie, tak v nom stalo nieco v tom zmysle (reklamacia samozrejme uznana nebola, to je jasne): telefon bol poliaty kvapalinou (s kvapalinou to nemalo nic), ale za 5000 sk mu to mozu opravit, no najvacsim paradoxom je, ze novy mobil stoji u nich cca 4400 sk ... zase raz sa ukazalo, ze slovensku je vsetko mozne :D :D
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Mal som podobny problem, akurat mne padol do umyvadla pod tecucu vodu. tak som to skusil, samozrejme ze nezreklamovali, a tie povedali, ze ho mozu opravit za sumu 14 000,-- (nie nepomylil som si nuly :lol: ). Pre zaujimavost, mam Siemens S65. A nakoniec mi ho opravil bratov kamarat za "facku"
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

reklamacie su vtipna vec

ja som si pred vyse rokom kupil N6230i a nefungoval mu spravne Blueetooth.
1. reklamacia - neopravili, vraj bluetooth funguje dobre
stale som nebol schopny prijat data zo ziadneho BT zdroja
2. reklamacia - preinstalovali SW a tvrdili ze BT funguje
nefugoval
3. reklamacia - konecne to opravili
BT zacal fungovat spravne
Som chodil do servisu jak na teple rozky, keby mi este aj po tretej reklamacii povedali ze to ide a ono by neslo.....tak tam vykypim

Prave dnes je to 30 dni co mam v reklamacii bundu, ktorej sa zacali parat rukavy znutra. Zatial sa mi neozvali. Tak ked sa mi do konca tohoto tyzdna neozvu, idem im tam spravit bordel.....
Napísať odpoveď