ako ho dal do reklamacie, tak cakal "mierne" dlhsiu dobu (samozrejme, ako inak
reklamacie, reklamacne vyjadrenia
reklamacie, reklamacne vyjadrenia
kamos ma SE K510i (t-mobile, pausal) a po jednej mensej nehode sa mu droska "pokazil" - vyletel mu joystick (teda vyletel so spojov na doske => volne sa pohyboval pod krytom, bol nepouzitelny) a tak ho dal do reklamacie (vsak preco neskusit
), no ale to zatial nie je podstatne, podstatne je az to dalej:
) na vyjadrenie.. ked mu doslo vyjadrenie z reklamacie, tak v nom stalo nieco v tom zmysle (reklamacia samozrejme uznana nebola, to je jasne): telefon bol poliaty kvapalinou (s kvapalinou to nemalo nic), ale za 5000 sk mu to mozu opravit, no najvacsim paradoxom je, ze novy mobil stoji u nich cca 4400 sk ... zase raz sa ukazalo, ze slovensku je vsetko mozne

-
Stenky
Professional
reklamacie su vtipna vec
ja som si pred vyse rokom kupil N6230i a nefungoval mu spravne Blueetooth.
1. reklamacia - neopravili, vraj bluetooth funguje dobre
stale som nebol schopny prijat data zo ziadneho BT zdroja
2. reklamacia - preinstalovali SW a tvrdili ze BT funguje
nefugoval
3. reklamacia - konecne to opravili
BT zacal fungovat spravne
Som chodil do servisu jak na teple rozky, keby mi este aj po tretej reklamacii povedali ze to ide a ono by neslo.....tak tam vykypim
Prave dnes je to 30 dni co mam v reklamacii bundu, ktorej sa zacali parat rukavy znutra. Zatial sa mi neozvali. Tak ked sa mi do konca tohoto tyzdna neozvu, idem im tam spravit bordel.....
ja som si pred vyse rokom kupil N6230i a nefungoval mu spravne Blueetooth.
1. reklamacia - neopravili, vraj bluetooth funguje dobre
stale som nebol schopny prijat data zo ziadneho BT zdroja
2. reklamacia - preinstalovali SW a tvrdili ze BT funguje
nefugoval
3. reklamacia - konecne to opravili
BT zacal fungovat spravne
Som chodil do servisu jak na teple rozky, keby mi este aj po tretej reklamacii povedali ze to ide a ono by neslo.....tak tam vykypim
Prave dnes je to 30 dni co mam v reklamacii bundu, ktorej sa zacali parat rukavy znutra. Zatial sa mi neozvali. Tak ked sa mi do konca tohoto tyzdna neozvu, idem im tam spravit bordel.....