Cerberus FTp server
Cerberus FTp server
Neviem ci poznate tento prgram ale chcel yb so si urobit ftp server neviem ako an to pomôžete mi?
IP mam staticku a nevrejnu
IP mam staticku a nevrejnu
no takto vam poviem
zadal som rozsdah IP adreis od 0.0.0.0 az po 255.255.255.255 a ide to bezu problemov tak potom som sa asi mylil s tou adresou asi bude verejna no a oe to dost rychlo az 5 MB/s co sa mi moc lubisamozrejem to ide oba vtedy ked si to prevadzkujm u seba ale ked by chcel niekto tahat odomna tak to vyuzije iba moj maximalny bandwitch teda 4 mbit teda okolo 400 kb/s mojho uploadu
zadal som rozsdah IP adreis od 0.0.0.0 az po 255.255.255.255 a ide to bezu problemov tak potom som sa asi mylil s tou adresou asi bude verejna no a oe to dost rychlo az 5 MB/s co sa mi moc lubisamozrejem to ide oba vtedy ked si to prevadzkujm u seba ale ked by chcel niekto tahat odomna tak to vyuzije iba moj maximalny bandwitch teda 4 mbit teda okolo 400 kb/s mojho uploadu
poznas take nieco ako port forward ???jorg22 napísal:Tak ked nemas verejnu IP tak ti to pojde ale iba tebe a ludom co su s tebou na sieti ale z internetu sa nikto nepripoji.
ak nie tak nemudruj
da sa to ak ma moznost sa dostat na router a manageovat si ho.
ftp server ide default na porte 20.
na svojom compe si nastavi pevnu IP, ku ktorej si potom na routry priradi port 20, alebo este lepsie na mac adresu. stiahne si programcek Dynamic Update Client so stranky no-ip.com. tam sa zaregistruje po menom napr.: dekarbon.no-ip.info
no-ip server bude automaticky presmerovavat vsetky pripojenia na jeho pocitac a tym padom moze mat vlastny ftp server pristupny z netu.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mam naozaj velmi rad ked niekto sa snazi struhat chytreho, ostatnym pise nech nemudruju a sam pise hluposti. Bez verejnej IP mozes mat zaregistrovanych aj dvadsat domen a styristokrat presmerovany port a aj tak ti to nepojde.PaTrIcIuS napísal:poznas take nieco ako port forward ???
ak nie tak nemudruj
da sa to ak ma moznost sa dostat na router a manageovat si ho.
ftp server ide default na porte 20.
na svojom compe si nastavi pevnu IP, ku ktorej si potom na routry priradi port 20, alebo este lepsie na mac adresu. stiahne si programcek Dynamic Update Client so stranky no-ip.com. tam sa zaregistruje po menom napr.: dekarbon.no-ip.info
no-ip server bude automaticky presmerovavat vsetky pripojenia na jeho pocitac a tym padom moze mat vlastny ftp server pristupny z netu.
No chlapci takto..router mam an streche ale nemam k nemu pristup ako softvericky teda nemam heslo a meno a provider by mi ho nedal to viem naisto no aco sa tyka dalsej veci stym 4mbitom ja viej ze som nedal presne hovoril som iba o pribliznej rychlosti dobre je to 4096:8 čo sa rovna presne 512 kb/s.
no a ešte chcem spomenut jednu vec keby som nemal zdielany net agregovany s ostatnymi usermi v nasej lokalnej sieti LAN tak yb som mohol teoreticky povedzem ze dostavat 10 mbit ale neviem to naisto lebo provioder mi tvrdil ze zariadenie ktore mame na strechce je half Duplex 4 mbit teda zrejme to viacej nezvladne a aj tak je uz predimenzovany takze asi tak ale to nevadi mne 4 mbity stacia bohato aj ked by som chcel tych 10 ale co uz.musime sa poskladat an novy router
no a ešte chcem spomenut jednu vec keby som nemal zdielany net agregovany s ostatnymi usermi v nasej lokalnej sieti LAN tak yb som mohol teoreticky povedzem ze dostavat 10 mbit ale neviem to naisto lebo provioder mi tvrdil ze zariadenie ktore mame na strechce je half Duplex 4 mbit teda zrejme to viacej nezvladne a aj tak je uz predimenzovany takze asi tak ale to nevadi mne 4 mbity stacia bohato aj ked by som chcel tych 10 ale co uz.musime sa poskladat an novy router