Motoristi budú svietiť celý rok
Re: Motoristi budú svietiť celý rok
Tomu svieteniu cely rok fakt nechapem. Naco mam svietit v lete, ked slnko prazi jak j.bnute? S tym nech idu niekam. Ale to s tym zvysenim minimalnej povolenej rychlosti sa mi lubi. Ono sa obcas dialnica nazyva aj rychlostna cesta a neviem preco by sa po nej maly leprit stare skodovky co uz dovno maly byt zosrotovane v kocke a zavadzat ostatnym. A uz ked sa rozsupli, mohli by rovno zvysit aj maximalku.Reli.c napísal:Národná rada SR v piatok schválila novelu zákona o premávke na pozemných komunikáciách, ktorú predložil poslanec SDKÚ-DS Martin Pado.
Motoristi budú musieť svietiť počas celého roka a okrem povinnosti svietiť sa tiež zvyšuje minimálna rýchlosť na diaľnici zo súčasných 50 km/h na 70 km/h.
Aký máte na to názor?!![]()
Môj osobný názor: Prečo tie kurwy neschvália napr. zákaz fajčenia v baroch a reštauráciach, ale takú *censored*.
K tomu fajceniu: Uz dost vy nefajciari buzerujete s tym, ze nemozme fajcit na zastavkach a este mame aj oddelene miestnosti v restikach. Ako uz dajte pokoj.
to som si myslel aj ja kym mi to tu par ludkov vysvetlili ... niekedy sa moze stat ze auto (esp. strieborny peugeot 206Knock napísal:Tomu svieteniu cely rok fakt nechapem. Naco mam svietit v lete, ked slnko prazi jak j.bnute?
-
lekoklatik
VIP
Konecne nebude debilov bez svetiel. A ked ano tak si to pekne vyzeru.
. K zabudaniu vypnut svetla. Sila zvyku nieee? Neni ste hadam blbi.
No aby si sa nepototo. Mozem ti ho chodit zapinat ja.
// Zvolni ten drsno sa tvariaci slovnik a nepis viacero prispevkov po sebe- nauc sa pouzivat tlacitko UPRAV. Tomasito
No to je fakt strasne. sadnes do auta a otocis alebo stlacis gombik. Jéééézis Maria.Knock napísal:Tomu svieteniu cely rok fakt nechapem. Naco mam svietit v lete, ked slnko prazi jak j.bnute?
// Zvolni ten drsno sa tvariaci slovnik a nepis viacero prispevkov po sebe- nauc sa pouzivat tlacitko UPRAV. Tomasito
-
Reli.C
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
schw33k napísal:http://www.bleskovky.sk/cl/10/146632/Ce ... atil-zakon
toto sa v danej téme nerozoberá. dal som to ako príklad.Knock napísal:K tomu fajceniu: Uz dost vy nefajciari buzerujete s tym, ze nemozme fajcit na zastavkach a este mame aj oddelene miestnosti v restikach. Ako uz dajte pokoj.
dá sa to vysvetliť aj inak, a nie tu ostatným nadávať do debilovlekoklatik napísal:Konecne nebude debilov bez svetiel
-
Martin44
Professional
Je jedno ci svieti alebo nesvieti slnko ale je to pravdepodobne podlozene dakym vyskumom ze clovek si lepsie vsima osvetlene predmety aj za zdanlivo slnecneho pocasia alebo tak nejak ale urcite to nie je bezpredmetne....A bateriu ti to nezerie pretoze ti ot alternator dobija cize o to sa nebojKnock napísal:Tomu svieteniu cely rok fakt nechapem. Naco mam svietit v lete, ked slnko prazi jak j.bnute?...
-
Shark NX
Addict
Dobra sprava maju zvysit maximalku na 160km/h od 1.1.2008Knock napísal:...
a zvysit minimalnu na 75km/h ... ked ides pomalsie vykazu ta z dialnice ...
Dufam ze ten zakon o svieteni pocas celeho roku predlozi este niekto do parlamentu a ovsem ze ho aj schvalia. Potom uz bude prezident bezmocny.
A nechapem preco je na dialnici max rychlost 130. Tolko bezne beham u nas medzi dedinami. Naco su potom dialnice? Nech si beru priklad z Cechov a nech to posunu aspon na 160.
Edit: insane jedno stastie ze zijem v oblasti kde nie su dive svine. Aspon myslim ze tu nie su.
Lebo ziadnu som este nestretol. A ani nechcem.
A nechapem preco je na dialnici max rychlost 130. Tolko bezne beham u nas medzi dedinami. Naco su potom dialnice? Nech si beru priklad z Cechov a nech to posunu aspon na 160.
Edit: insane jedno stastie ze zijem v oblasti kde nie su dive svine. Aspon myslim ze tu nie su.
-
insane
Light Star
Ja osobne si myslim, ze ten zakon v parlamente schvalia a celkom s tym suhlasim. Fakt nerozumiem co je na tom take tazke zasvietit svetla. To je pre mna taka samozrejmost ako ked si zapnem pas hned potom, co si sadnem do auta. Ak sa niekomu zda svietenie zbytocne, tak asi nema skusenosti za volantom. Su situacie, v ktorych , fakt pomaha ked vidis "protiiduce" svetla aj za bieleho dna.pHysIQ napísal:Dufam ze ten zakon o svieteni pocas celeho roku predlozi este niekto do parlamentu a ovsem ze ho aj schvalia. Potom uz bude prezident bezmocny.
Prepac, ale behat 130 km/h medzi dedinami je dost riskantne. Nehovorim, ze som uplne slusny vodic, ale... Napr. fotrikovi sa uz 2x stalo, ze isiel takto "medzi dedinami", kde to velmi dobre pozna a vyskocila mu diva svina pred auto...nechcel by som to zazit.pHysIQ napísal: A nechapem preco je na dialnici max rychlost 130. Tolko bezne beham u nas medzi dedinami. Naco su potom dialnice? Nech si beru priklad z Cechov a nech to posunu aspon na 160.
Dialnice: Na niektorych usekoch by to mohlo byt povolene, ale treba naucit ludi pouzivat spatne zrkadla, dodrziavat odstrupy atd... Nie je sranda ked ides po dialnici "povolenou" 160 km/h a zrazu zacne dedusko na Fabii (priklad) predbiehat kamion. Vtedy clovek brzdi aj ocami...to mi ver