Motoristi budú svietiť celý rok

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Momo46
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Momo46 »

Tak vyzerato ze /zatial /nebudu
Knock
Light Expert
Light Expert

Re: Motoristi budú svietiť celý rok

Príspevok od používateľa Knock »

Reli.c napísal:Národná rada SR v piatok schválila novelu zákona o premávke na pozemných komunikáciách, ktorú predložil poslanec SDKÚ-DS Martin Pado.

Motoristi budú musieť svietiť počas celého roka a okrem povinnosti svietiť sa tiež zvyšuje minimálna rýchlosť na diaľnici zo súčasných 50 km/h na 70 km/h.

Aký máte na to názor?! :?

Môj osobný názor: Prečo tie kurwy neschvália napr. zákaz fajčenia v baroch a reštauráciach, ale takú *censored*. :?
Tomu svieteniu cely rok fakt nechapem. Naco mam svietit v lete, ked slnko prazi jak j.bnute? S tym nech idu niekam. Ale to s tym zvysenim minimalnej povolenej rychlosti sa mi lubi. Ono sa obcas dialnica nazyva aj rychlostna cesta a neviem preco by sa po nej maly leprit stare skodovky co uz dovno maly byt zosrotovane v kocke a zavadzat ostatnym. A uz ked sa rozsupli, mohli by rovno zvysit aj maximalku.
K tomu fajceniu: Uz dost vy nefajciari buzerujete s tym, ze nemozme fajcit na zastavkach a este mame aj oddelene miestnosti v restikach. Ako uz dajte pokoj.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

jj minimalna 70 a maximalna v obci 80 na dialnici. uplne super. aspon nech dvihnu max rychlosti troska.....iba zdibec
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Knock napísal:Tomu svieteniu cely rok fakt nechapem. Naco mam svietit v lete, ked slnko prazi jak j.bnute?
to som si myslel aj ja kym mi to tu par ludkov vysvetlili ... niekedy sa moze stat ze auto (esp. strieborny peugeot 206 :lol: ) skratka nevidis .. :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Konecne nebude debilov bez svetiel. A ked ano tak si to pekne vyzeru. :lol: :lol: :lol: . K zabudaniu vypnut svetla. Sila zvyku nieee? Neni ste hadam blbi.
Knock napísal:Tomu svieteniu cely rok fakt nechapem. Naco mam svietit v lete, ked slnko prazi jak j.bnute?
No to je fakt strasne. sadnes do auta a otocis alebo stlacis gombik. Jéééézis Maria. :shock: No aby si sa nepototo. Mozem ti ho chodit zapinat ja.

// Zvolni ten drsno sa tvariaci slovnik a nepis viacero prispevkov po sebe- nauc sa pouzivat tlacitko UPRAV. Tomasito
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

:smt023
Knock napísal:K tomu fajceniu: Uz dost vy nefajciari buzerujete s tym, ze nemozme fajcit na zastavkach a este mame aj oddelene miestnosti v restikach. Ako uz dajte pokoj.
toto sa v danej téme nerozoberá. dal som to ako príklad. :roll: ale som rád že na celoročné svietenie zdieľame rovnaký názor :D
lekoklatik napísal:Konecne nebude debilov bez svetiel
dá sa to vysvetliť aj inak, a nie tu ostatným nadávať do debilov :roll:. a aby sa nepovedalo, tak ťa troška poteším: ako si si už hore mohol prečítať, tak celoročné svietenie zatiaľ nebude. super čo? takže teš sa na nás ako si ty písal DEBILOV. budeš nás na naších cestách zatim stretávať.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Knock napísal:Tomu svieteniu cely rok fakt nechapem. Naco mam svietit v lete, ked slnko prazi jak j.bnute?...
Je jedno ci svieti alebo nesvieti slnko ale je to pravdepodobne podlozene dakym vyskumom ze clovek si lepsie vsima osvetlene predmety aj za zdanlivo slnecneho pocasia alebo tak nejak ale urcite to nie je bezpredmetne....A bateriu ti to nezerie pretoze ti ot alternator dobija cize o to sa neboj :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Knock napísal:...
Dobra sprava maju zvysit maximalku na 160km/h od 1.1.2008
a zvysit minimalnu na 75km/h ... ked ides pomalsie vykazu ta z dialnice ...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Shark, kde si to čítal, prosím daj link :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Shark.. no ak si dobre počul, tak si určite začul, že to je len plán uja Kaliňáka a zatiaľ sa vedie na túto tému len diskusia. Ešte nebol do parlamentu hodený žiadny takýto návrh, čiže od 1.1.2008 - pravdepodobnosť blížiaca sa limitne k 0. :)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Dufam ze ten zakon o svieteni pocas celeho roku predlozi este niekto do parlamentu a ovsem ze ho aj schvalia. Potom uz bude prezident bezmocny.

A nechapem preco je na dialnici max rychlost 130. Tolko bezne beham u nas medzi dedinami. Naco su potom dialnice? Nech si beru priklad z Cechov a nech to posunu aspon na 160.

Edit: insane jedno stastie ze zijem v oblasti kde nie su dive svine. Aspon myslim ze tu nie su. :) Lebo ziadnu som este nestretol. A ani nechcem.
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

pHysIQ napísal:Dufam ze ten zakon o svieteni pocas celeho roku predlozi este niekto do parlamentu a ovsem ze ho aj schvalia. Potom uz bude prezident bezmocny.
Ja osobne si myslim, ze ten zakon v parlamente schvalia a celkom s tym suhlasim. Fakt nerozumiem co je na tom take tazke zasvietit svetla. To je pre mna taka samozrejmost ako ked si zapnem pas hned potom, co si sadnem do auta. Ak sa niekomu zda svietenie zbytocne, tak asi nema skusenosti za volantom. Su situacie, v ktorych , fakt pomaha ked vidis "protiiduce" svetla aj za bieleho dna.
pHysIQ napísal: A nechapem preco je na dialnici max rychlost 130. Tolko bezne beham u nas medzi dedinami. Naco su potom dialnice? Nech si beru priklad z Cechov a nech to posunu aspon na 160.
Prepac, ale behat 130 km/h medzi dedinami je dost riskantne. Nehovorim, ze som uplne slusny vodic, ale... Napr. fotrikovi sa uz 2x stalo, ze isiel takto "medzi dedinami", kde to velmi dobre pozna a vyskocila mu diva svina pred auto...nechcel by som to zazit.:? Skoda za 100 litrov(co je este v pohode podla mna, mohlo to skoncit aj horsie).

Dialnice: Na niektorych usekoch by to mohlo byt povolene, ale treba naucit ludi pouzivat spatne zrkadla, dodrziavat odstrupy atd... Nie je sranda ked ides po dialnici "povolenou" 160 km/h a zrazu zacne dedusko na Fabii (priklad) predbiehat kamion. Vtedy clovek brzdi aj ocami...to mi ver ;). Nie je to skratka take jednoduche "len tak" zvysit povolenu rychlost...
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

ta 160tka aj tak nebude platit plosne takze nejake extra radovanie z toho nebude
Napísať odpoveď