Pozeram ze tu o tejto hre nie je nejaka specialna tema tak by sme mali zacat diskutovat lebo cas vydania sa blizi...
Inak co si o STALKEROVI myslite?Bude to dobra alebo zla hra?
no ked vyjde stalker tak si to stiahnem (kupim ) urcite... na tuto hru sa tesim dost dlho...
heh sranda je ze na hru clovek kolko caka a potom ju za par hodin prejde a je po srande
hezo napísal:Ja len dúfam že to bude poriadne optimalizované a bude to mať dobrý dej. Grafika sa mi celkom páčila, teda aspon co som videl zo scrnshotov
hej.. tie vyzerali fajn.. Uvidime ci nas prekvapia
podla vsetkeho je ta hra zatial nevyladena a nie su v nej odchytane vsetky chyby, takze to vidim tak, ze to dopadne ako gothic 3 - tiez pre mnohych sklamanie, nakolko je hra zabugovana, co len hratelnost a atmosferu kazi. Vydavatel si uz nemoze dovolit dlhsie odkladat tu hru, uz ju odkladali pridlho... no a tie spravy co nechceli redaktorom uvolnit sucasnu verziu hry lebo to este nie je 100%, jedine pod podmienkou ze jej daju hodnotenie 89% a vyssie - trosku mi to smrdi. Mozno to bude skvela a originalna hra, ale mam obavy. Lepsie mat obavy a nechat sa prekvapit, ako mat ocakavania a sklamat sa
ked chcete vediet ako vam Stalker bude behat na vasich PC tak si stiahnite tu novu MP betu co je aj na lamkach, mala a aj vysla tesne pred full verziou tak sa hadam tie hw poziadavky az tak lisit nebudu, inac beha to celkom dobre a odporucam vam sice aj ked je to len MP prejst tie dve mapy co su tam na vyber v noci s baterkou
noooo uz asi prisla doba na vymenu masiny podla mna lebo moja P42.4ghz,512mb ram a FX 5600 128mb ram to enbue stihat a ani teraz tieto novsie hry ani zdaleka