Notebooky acer

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.

Vaše skúsenosti s acerom?

Som spokojný vlastník NB acer
13
19%
Som nespokojný vlastník NB acer
9
13%
Nemám, ale možno si nejaký zadovážim
6
9%
Nemám a ani nechcem
39
58%

Celkom hlasov: 67

Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Notebooky acer

Príspevok od používateľa Frikso »

Preferujete tieto notebooky? Máte alebo mali ste nejaký doma? Píšte svoje skúsenosti, pochvaly a hlavne čo všetko sa vám na takomto NB rozsypalo.
-Táto téma je akousi arénou, čiže môžte diskutovať, argumentovať, hádať sa, prečo áno, prečo nie, s karmou šetrite, nech to nebrzdí diskusiu a čo je hlavné - NEURÁŽAJTE SA NAVZÁJOM - nech nám to tu mastermind nezamkne :wink:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nehlasoval som, lebo nemám a ani si neplánujem zadovážiť nakoľko nepotrebujem ďalší. No počul som od viacerých predajcov a vlastníkov týchto notebookov že je to lowendova značka a podľa toho to aj vyzerá. Majú slabú konštrukciu a nárazy ktoré by iné prežili ich zničia. A často sa vraj stáva že sa rozhýbe klb na monitore. Neviem, tak ma neukameňujte ak náhodou máte acera (lebo vždy je najlepšie to čo mám, že?)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Podobne ako audiotrack... nebite ma, ale ACER je medzi NB skutocne lowend... spolubyvac ma jeden z tych drahsich acerov, a uz to mal viac krat v servise...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ja to mam a na moje potreby mi to maximalne staci :)
mam Aspire3002 LCi, Mobile AMD Sempron 2800+, 40gb hdd, 512ram-kedze nie som nejaky herny manik, vystacuje mi to uuplne krasne...film si na tom pozriem, na grafiku a nejake softiky je to imo oka;)
baterka je na pikatchu, ale to mi je jedno, kedze to mam stale v sieti :)
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

najhorsie na aceroch su tie baterky
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

mal som acer nikdy viac, dal som "som nespokojny vlastnik aceru" aj ked je to minulost [acer 1711 SCi] mal vypaleny pixel, bol zbytocne tazky a neohrabany :)...they suck.
Frikso
Darca
Darca

No aby som sa aj ja pridal ku kritike:
-sestrin priatel si kupil ACER, vybava celkom slušná, ale čo je na nič je display.. To sa kyvoce, že keby s tým šiel do vlaku, tak ako na tetrise to ma..
-spolužiakov brat má na aceri podobný problém.
-Jediné pozitívum, aby som dodal, tak to je tá cena.
-Keby som to mal komplexne hodnotiť, tak aceri sú dobré notebooky tak v kancelárii na stôl, ale na veľké prenášanie :? ak sa mýlim, opravte ma
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

netreba ta opravovat frikso :) s tou baterkou aj tak moc vo vlaku nenacestujes, ale ako pisem-ja som spokojny, na intraku posluzil a snad aj posluzis tam prec, kam odchadzam.. ja osobne nepotrebujem investovat do notebooku, radsej si zainvestujem do domaceho :D
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no pridam sa aj ja k debate. ked som kuppoval nb mal som na vyber Hp alebo acer a rozhodol som sa pre Hp a som max spokojny, naviac ma asi odradili skusenosti znamych :D
Frikso
Darca
Darca

miki24686:Ja práve si dám na notebooku záležať. Keď som doma, som na ňom (aj teraz) aj ho môžem sebou zobrať, proste nema chybu.. Do tej starej šunky, čo sa mi na stole vála už ani nepozrem.. Ale to sme už troška OT :new03:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

last_knight napísal:no pridam sa aj ja k debate. ked som kuppoval nb mal som na vyber Hp alebo acer a rozhodol som sa pre Hp a som max spokojny, naviac ma asi odradili skusenosti znamych :D
Sory za OT, ale zavidim ti dobre skusenosti s HP :D Viete o tom ze HP ma statisticky najhorsie ovladace na svete? Je to normalny seriozny prieskum.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Mal som acer, zo seria travelmate. Nemal som s nim ziadny problem, baterka zoslabla, to je pravda. Disk ani rozkyvany dispplej, nic, proste vydrzal a to som ho aj dost casto prenasal. Nakoniec som ho predal a bolo mi za nim luto :)
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

chyba mi jedna moznost "Skusenosti mam ale nikdy si ho nekupim" :D

mal som moznost pozicat si acera na asi 2 dni kedy sa mi pokazil pc, ako prve sa mi zhnusilo šasi, uz som to tu par krat pisal ze ich vyhotovenie je velmi lacne nedavaju moc zalezat na kvalite. vybava je tiez niekedy troska postavena na hlavu kedy daju silny procesor a velmi slabu ramku. dost rychlo sa opotrebuju a to je jedno ci je to ntb za 20k alebo 50k Sk.-, ako som vyssie cital oni su vhodne na kancelarsku robotu polozit na stol a naozaj ho preniest iba v pripade poziaru :lol: s ich vydrzou na bateriu nemam skusenost ale pocul som ze dost rychlo sa pokazia. som vlastnikom HP-čka a nemozem ani krive slovko povedat :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja mam stredne drahy Acer uz druhy rok, zatial robil problemy iba Win XP :)
Baterka vydrzi 3h 20min pri pozerani divx filmov.
Takze tak :)
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

ja mam Acer aspire, zatial baterka vydrzi 2,5 hodiny (mam ho takmer rok) display je zatial tiez v pohode a zatial si nevyziadal ziadne opravy, som s nim celkom spokojny :D
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

mam acer ...sice len mesiac ale zatial som spokojny hlasoval som za 1 moznost...ako vidim ze vsade pisu vsetci ze nekvalitny no posudit zatim neviem preto neutral...
inac mam celeron 1.5 60GB 512 DDR2 a baterka vydrzi tak 2 hodky...
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Takze krstny si kupil acer asi tak pred 3 rokmi a to bol jeden z tych drahsich 70k za polroka praskol plast na sasi a po reklamaci a dalsieho stvrt roka praskol klb na monitore takze stanovisko jednoznacne nemam a nehcem mat... :aasmile2:
gizzmo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa gizzmo »

Mam a dalsi urcite nebudem mat. Nekvaliné prevedenie, prilis lahko sa skrabe kryt, baterka je nanic, huci, nepodava dobry vykon- co je relativne vzhladom k cene a na vyber su aj lepsie vybavene modely. Ale su to smejdy
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

nemal som, ale cital som haldy negativ!
mam asus a som spokojny, o par tisic drahsie ale ovela vyssie cislo spokojnych majitelov,..
Mixalesko
Amateur
Amateur

Acer

Príspevok od používateľa Mixalesko »

Ja nemam acer, ale osobne si myslim, ze su to shity. U nas v skole mame jeden no nie je to bohvieco. Ako ste uz niektory spominali najskor sa rozkyvu panty na monitore=u nas v skole dokonca aj praskli a vidno kus konstrukcie. :o Jednoducho sa mi aceri nepacia, klobuk dole pred acer ferrari- ten vyzera fakt dobre ale aj stoji.
Napísať odpoveď