-Táto téma je akousi arénou, čiže môžte diskutovať, argumentovať, hádať sa, prečo áno, prečo nie, s karmou šetrite, nech to nebrzdí diskusiu a čo je hlavné - NEURÁŽAJTE SA NAVZÁJOM - nech nám to tu mastermind nezamkne
Notebooky acer
Notebooky acer
Preferujete tieto notebooky? Máte alebo mali ste nejaký doma? Píšte svoje skúsenosti, pochvaly a hlavne čo všetko sa vám na takomto NB rozsypalo.
-Táto téma je akousi arénou, čiže môžte diskutovať, argumentovať, hádať sa, prečo áno, prečo nie, s karmou šetrite, nech to nebrzdí diskusiu a čo je hlavné - NEURÁŽAJTE SA NAVZÁJOM - nech nám to tu mastermind nezamkne
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nehlasoval som, lebo nemám a ani si neplánujem zadovážiť nakoľko nepotrebujem ďalší. No počul som od viacerých predajcov a vlastníkov týchto notebookov že je to lowendova značka a podľa toho to aj vyzerá. Majú slabú konštrukciu a nárazy ktoré by iné prežili ich zničia. A často sa vraj stáva že sa rozhýbe klb na monitore. Neviem, tak ma neukameňujte ak náhodou máte acera (lebo vždy je najlepšie to čo mám, že?)
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
ja to mam a na moje potreby mi to maximalne staci 
mam Aspire3002 LCi, Mobile AMD Sempron 2800+, 40gb hdd, 512ram-kedze nie som nejaky herny manik, vystacuje mi to uuplne krasne...film si na tom pozriem, na grafiku a nejake softiky je to imo oka;)
baterka je na pikatchu, ale to mi je jedno, kedze to mam stale v sieti
mam Aspire3002 LCi, Mobile AMD Sempron 2800+, 40gb hdd, 512ram-kedze nie som nejaky herny manik, vystacuje mi to uuplne krasne...film si na tom pozriem, na grafiku a nejake softiky je to imo oka;)
baterka je na pikatchu, ale to mi je jedno, kedze to mam stale v sieti
No aby som sa aj ja pridal ku kritike:
-sestrin priatel si kupil ACER, vybava celkom slušná, ale čo je na nič je display.. To sa kyvoce, že keby s tým šiel do vlaku, tak ako na tetrise to ma..
-spolužiakov brat má na aceri podobný problém.
-Jediné pozitívum, aby som dodal, tak to je tá cena.
-Keby som to mal komplexne hodnotiť, tak aceri sú dobré notebooky tak v kancelárii na stôl, ale na veľké prenášanie
ak sa mýlim, opravte ma
-sestrin priatel si kupil ACER, vybava celkom slušná, ale čo je na nič je display.. To sa kyvoce, že keby s tým šiel do vlaku, tak ako na tetrise to ma..
-spolužiakov brat má na aceri podobný problém.
-Jediné pozitívum, aby som dodal, tak to je tá cena.
-Keby som to mal komplexne hodnotiť, tak aceri sú dobré notebooky tak v kancelárii na stôl, ale na veľké prenášanie
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
last_knight
Light Professional
Sory za OT, ale zavidim ti dobre skusenosti s HPlast_knight napísal:no pridam sa aj ja k debate. ked som kuppoval nb mal som na vyber Hp alebo acer a rozhodol som sa pre Hp a som max spokojny, naviac ma asi odradili skusenosti znamych
-
masterdead
SysAdmin
chyba mi jedna moznost "Skusenosti mam ale nikdy si ho nekupim" 
mal som moznost pozicat si acera na asi 2 dni kedy sa mi pokazil pc, ako prve sa mi zhnusilo šasi, uz som to tu par krat pisal ze ich vyhotovenie je velmi lacne nedavaju moc zalezat na kvalite. vybava je tiez niekedy troska postavena na hlavu kedy daju silny procesor a velmi slabu ramku. dost rychlo sa opotrebuju a to je jedno ci je to ntb za 20k alebo 50k Sk.-, ako som vyssie cital oni su vhodne na kancelarsku robotu polozit na stol a naozaj ho preniest iba v pripade poziaru
s ich vydrzou na bateriu nemam skusenost ale pocul som ze dost rychlo sa pokazia. som vlastnikom HP-čka a nemozem ani krive slovko povedat 
mal som moznost pozicat si acera na asi 2 dni kedy sa mi pokazil pc, ako prve sa mi zhnusilo šasi, uz som to tu par krat pisal ze ich vyhotovenie je velmi lacne nedavaju moc zalezat na kvalite. vybava je tiez niekedy troska postavena na hlavu kedy daju silny procesor a velmi slabu ramku. dost rychlo sa opotrebuju a to je jedno ci je to ntb za 20k alebo 50k Sk.-, ako som vyssie cital oni su vhodne na kancelarsku robotu polozit na stol a naozaj ho preniest iba v pripade poziaru
-
Traktorista
Guru
-
Mixalesko
Amateur
Acer
Ja nemam acer, ale osobne si myslim, ze su to shity. U nas v skole mame jeden no nie je to bohvieco. Ako ste uz niektory spominali najskor sa rozkyvu panty na monitore=u nas v skole dokonca aj praskli a vidno kus konstrukcie.
Jednoducho sa mi aceri nepacia, klobuk dole pred acer ferrari- ten vyzera fakt dobre ale aj stoji.