Parkovanie v Ziline

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...

Parkujete v Ziline na chodniku?

Ano, tradicne.
1
4%
Ano, ale len obcas.
2
9%
Nie, som na to mäkky.
2
9%
Netyka sa ma (niesom od Ziliny, mam rezidentsku kartu, parkovne mi preplacaju a pod.)
18
78%

Celkom hlasov: 23

k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Parkovanie v Ziline

Príspevok od používateľa k6 »

Natrafil som na to v jednej diskusii, tak som si na nieco spomenul... Posledne mesiace sa v Ziline vo velkom parkuje na chodnikoch... niekto mudry totiz prisiel na to, ze ked stojite na chodniku, mestski ani statni nic nemozu... ani papuca, ani odtah, dokonca ani blba pokuta... Takze skutocne, chodniky hlavne v centre su neprechodne, ludia chodia po cestach a ostatni parkuju gratis... Co si o tom myslite? Parkujete tak tiez (ak ste od Ziliny nahodou) ?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

niesom sice zo ziliny ale ked ide uz oto tak vsade tak parukuju nielen v ziline, podla mna sa ti to zda preto ze je rychly nastup automobilizmu a v meste kde sa auta vyrabaju by som sa tomu vobec necudoval

najskor vytvoria nejaky predpis ktory im tam nedovoli parkovat a tak to osetria :wink:
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

by ma skor zaujimalo ze ako to je stym ze "mozes" parkovat na chodniku??? alebo ti iba v ziline???
nesom zo ziliny, ale casto sa aj tu u nas stava ze odstavim auto na netradicnom mieste,ale len na kratky cas,alebo pri prvej prilezitosti ho idem vhodne preparkovat....
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

No pokiaľ viem, tak ťa z chodníka nemôžu odtiahnúť, pretože neprekážaš v premávke. Ale s tou papučou :? v bratislavskom večerníku som dávnejšie čítal, že policajti to rešpektujú (na sídliskách, ako petržalka, karlovka, dlhe diely..) pretože je nedostatok parkovacích miest.
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

U nas normalka.. a kedže nám tu po sídlisku parkujú vojaci.. tak sme radi že aspoň cez výkend si môžeme škodovicu odstaviť aj mimo pásy bez obáv toho že ked sa vráťime niekto pohotový nám obsadí miesto.
WoW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WoW »

niesom zo ziliny ale parkovanie je tazke vsade a vzdy
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

obcas ho dam na ten chodnik ale vetsinov pekne na parkovisko :)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Robí sa to všade, snažil by som sa zmeniť, vylepšiť parkoviská,alebo ich rozširovať, ale v rámci miery, alebo stavať garáže, ale tiež v rámci miery, lebo chceme aj trošku zelene si nechať nie?? :wink:

U nás napr. pred blokom zmenili trochu jednu časť takého veľkého prakoviska, a podľa mňa takých dobrých 20 miest pribudlo určite len pri jednom bloku. Aj keď je pravda, že trošku to priblížili smerom k bloku, ale vôbec to nevadí. :)
Napísať odpoveď