Parkovanie v Ziline
Parkovanie v Ziline
Natrafil som na to v jednej diskusii, tak som si na nieco spomenul... Posledne mesiace sa v Ziline vo velkom parkuje na chodnikoch... niekto mudry totiz prisiel na to, ze ked stojite na chodniku, mestski ani statni nic nemozu... ani papuca, ani odtah, dokonca ani blba pokuta... Takze skutocne, chodniky hlavne v centre su neprechodne, ludia chodia po cestach a ostatni parkuju gratis... Co si o tom myslite? Parkujete tak tiez (ak ste od Ziliny nahodou) ?
Robí sa to všade, snažil by som sa zmeniť, vylepšiť parkoviská,alebo ich rozširovať, ale v rámci miery, alebo stavať garáže, ale tiež v rámci miery, lebo chceme aj trošku zelene si nechať nie??
U nás napr. pred blokom zmenili trochu jednu časť takého veľkého prakoviska, a podľa mňa takých dobrých 20 miest pribudlo určite len pri jednom bloku. Aj keď je pravda, že trošku to priblížili smerom k bloku, ale vôbec to nevadí.
U nás napr. pred blokom zmenili trochu jednu časť takého veľkého prakoviska, a podľa mňa takých dobrých 20 miest pribudlo určite len pri jednom bloku. Aj keď je pravda, že trošku to priblížili smerom k bloku, ale vôbec to nevadí.