Anti - Warcraft

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Eru
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

Lord PROXI napísal:to ze je to kravina, som hovoril aj ja, kym som si to nezahral, a teraz to gemblim stale ked mam cas...
A to ze je tam onicom grafika, ziadni dej a tak, no neviem, mne osobne o grafiku v hrach nejde, aj tak hodne novych hier co ma "peknu grafiku" boly prepadaky, nejde stale len o to nech to ma min, poziadavky CPU3Ghz, 2GB RAM, a najnovsiu grafiku, tam ide o hratelnost, aby si to zahrali al judia so slabsim PC...
A dej, no akoze v onlinovke by mal byt aky velmi dej, to sa da povedat aj o CSku, ved to prezmenu nema dej ziadny, a ludia to gemblia stale.
Nejde o to ako hra vyzera, ale o to ako ludi chity za srdce, ved kolko ludi doteraz hrava taky Starcraft ?.................
tot moj nazor :)
ani ja nehram hry podla grafiky ale WoW je proste VOPRUZ :lol: neda sa nato pozerat. aj ked dobre je to zabavne atd. ale ta grafika to podkopava. hlavne ked sa s nou este Blizz tak chvali.
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Eru napísal:ani ja nehram hry podla grafiky ale WoW je proste VOPRUZ :lol: neda sa nato pozerat. aj ked dobre je to zabavne atd. ale ta grafika to podkopava. hlavne ked sa s nou este Blizz tak chvali.
no mne sa grafika na wowku paci :) sto ludi sto chuti :D

btw nepozeraj sa nato :lol:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Akoze nechapem zmyslu temy... nepaci sa ti hra? No a? Koho to zaujima? Mne sa nepaci kopu hier... A ked to niekto prehana, tak to je potom do inej temy, do temy Mania. Ja si myslim, ze Blizzard zlu hru ani vydat nemoze. Slaby dej? To moze povedat iba uplny neznalec... Grafika W3 je stara uz vela rokov a na to ci je WOW strata casu mna kazdy vlstny nazor...
EDIT: Grafika WOWu nepouziva nejake najnovsie technologie, ale je velmi pekne urobena, len niekomu sa mozno nepaci ze je taka rozpravkova. A ma fakt nizke poziadavky aby to mohlo hrat co najviac ludi :wink:
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

hmm wow grafika sa mi paci ale ako hra je dost nudna-robis stale questy a ked sa mas dostat k srande az po lvl 60?? hmm nemusim skusal som to a vydrzal som po lvl 20...
ale na w3 dopustit nedam ked tato hra vysla urobila mensiu revoluciu skoro taku ako starcraft a diablo :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Keso napísal:hmm wow grafika sa mi paci ale ako hra je dost nudna-robis stale questy a ked sa mas dostat k srande az po lvl 60?? hmm nemusim skusal som to a vydrzal som po lvl 20...
ale na w3 dopustit nedam ked tato hra vysla urobila mensiu revoluciu skoro taku ako starcraft a diablo :D
a na jakom servery si hral...kde hra 5 a pol cloveka a z toho je 5 adminov a ty si ta polovica? zahraj si na riadnych serveroch kde hra 200 ludi alebo ofik kde hra 10 000 ludi na jednom servery a to su raidne eventy alebo raidy
Jimbo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimbo »

mirak2 napísal:porozmyslaj..s cheatmi (alebo navodom) to je lahsie..zistim co kde je a co treba robit :D a potom druhy raz idem po pamati :D
a povedz mi co z takejto hry mas? :roll:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

Jimbo napísal:a povedz mi co z takejto hry mas? :roll:
takze som si totu zasa cele precital ×) ..ja z tej hry mam vela ...mam klan ...atd ...ale ked ste na TEAMSPEAKU alebo na VENTRILE ale 3-5 ludia ktory maju original warcrafta a mozu zakladat servery ...tak by si sa cudoval :D ...(mi pouzivame teamspeak :) ).. co takto zahrat si dotu 5v5 a to napr sa zabavit proti noobom ...napr ladder game 4v4 je haluz ..kto to nema neveri :)
lekoklatik
VIP
VIP

Re: Anti - Warcraft

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Danny_Vin napísal:Takze na podnet lekoklatika, a samozrejme z vlastneho presvedcenia zakladam tuto temu anti-warcraft.
Ako hra je to absolutna hovadina, sak ale 100 ludi 100 chuti. A nemam rad ani takych maniakov, ktori este aj do skoly pridu hrat na compy warcrafta a rozkrikuju sa na celu ucebnu. Cisty soda defekt.
Aky je vas nazor? Pripiste aj ti, ktorych bavi warcraft. Podelte sa s nami o to, co vas na tej hre bavi.

BTW: Ak sa podobna tema uz vyskytla, upozornite ma, alebo temu vymazte. :wink:
Už som tuuuu. ďakujem tebe chlapec zlatý. Anti-warcraft. Mam rad ten vyraz. Lubim tuto temu a idem do nej dodavat :lol: :lol: :D :twisted: :twisted:

Kukiak, hovniak Hlapci zlaty. Tak presne pre toto sa ta tema zakladala :lol: . Aby sme vam hlapcom, kery robia z hoven sipi, povedali nase hnusne, humusne, zakakane, pokazene, spinave, a mnoho dalsich zlich pocitov na tuto hru. A ak ta nejaka hra bavi tak sa ju hrat naucis aj keby sekery padali. WARCRAFT je hlupost. Taaak. Lubim tuto temu.

Danny VinMoj zlaty len sa nedaj a bran svoje anti-warcraft stanovisko.
V teme neide o objektivitu. Preco by sme sa maly v kazdej teme vyjadrovat len pekne k danemu nadpisu. Ked pridem na Temy Hry a vidim tam "WOW tipy, triky ako si vyrobit boty rychlosti" hned sa zasmejem. Áno. hraval som to (2hodiny) kcel som vediet co to je. AAA uz vieeeem :lol: :lol: . Nepaci sa to mne a tak. 100 ludi 100 chuti- to by som pripisal k nazvu temy aby taky ako Kukiak nemuseli si robit vrasky. :P :P

Citam, citam a popri tom rozmyslam(akoze). Vsimly ste si kolko prispevkov je k teme. Asi 100 % (necital som vsetky) Neide tam o grafiku ani o nic ine. Proste my anti-warcraftisti mame k tejto hre odpor koli hratelnosti a otrepanosti a uz nam lezie na nervi tie vase recicky a temy ze aky mate nick na warcrafte a akeho mate hrdinu, atd... Tu sa vyjadrujeme proti tej hre a nic zle na tom nieje. Nepaci sa nam a tak to aj ostane. A teraz otazka pre vsetky co to hravaju. Nieste radi ze si takto mozete obranit svoju hru a tak trochu aj poucit o com ten Warcraft cely je. :? ? Skoda ze sa o tom nemozeme porozpravat z oci do oci. To by bolo pluvancov do tvare :lol: :lol: . Myslim si. Cmuky uz bezim na bus :)

//kinjeril: Pouzivaj laskavo "Uprav"!!!
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

nic v zlom lekoklatik ... tak po prve je tu tlacidlo upravit...po druhe si asi hral iba MARIO Bros. a po tretie kebyze to je zoci voci tak by to pluvance neboli .. :D
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

lekoklatik napísal:...Proste my anti-warcraftisti mame k tejto hre odpor koli hratelnosti a otrepanosti a uz nam lezie na nervi tie vase recicky a temy ze aky mate nick na warcrafte a akeho mate hrdinu, atd...
Som rad, ze konecne prisiel niekto, kto to dokazal vsetko vysvetlit, o co v tejto teme ide. Proste su dva tabory, resp. tri - 1. ti co nehraju warcraft, 2. ti co su na nom zavisli a 3. ti co sa k tejto veci nevyjadruju. Ja samozrejme patrim k tej prvej skupine.

btw: nemam rad take hovada, co mi uberu karmu a ani nenapisu dovod :? tak aspon vysvetlite preco
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

lekoklatik, neviem, mne sa zda, ze jediny kdo to tu preziva, si tu ty :lol: . Ved je to v pohode, ze sa ti ta hra nepaci? a? mne sa nepaci dalsia kopa hier a co z toho? nejako ta tym urazam alebo ti nadavam, zato ake hry hravas ty? Nie kazdy hrac wowka je rovnaky, ze vsade otom rozprava, nevie na nic ine mysliet, drti to 12 hodin denne a fajne mu z toho je*e. Nepoznas ma, nevies aky som, tak sa tu do mna laskova neobuvaj a svoje hormony si kludni inde.
Nieste radi ze si takto mozete obranit svoju hru a tak trochu aj poucit o com ten Warcraft cely je. ?
Necitim potrebu, oboznamovat ludi s tym,a vobec ma to nepotesuje, nemam ziadnu podobnu uchylku. Ked to niekdo vediet chce, precita si recenziu nie?

Ked pridem na Temy Hry a vidim tam "WOW tipy, triky ako si vyrobit boty rychlosti" hned sa zasmejem
Hm ja podobne, ked vidim milion tem o CS a podobnych hier, ktore nehravam a nebavia ma. Neviem nezda sa mi ze by to prave tu bolo tym preplnene a prave mojimi prispevkami.

Posudzujes ludi podla toho aku hru hravaju, nemozes byt asi normalny.
Jimbo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimbo »

to compleX: ta otazka sa netykala warcraftu, ale prispevku, ktory som citoval :) (sorry za OT)

to Danny Vin: hm tak a kam potom zaradis mna? :P

to lekoklatik: citis sa lepsie, ked si nam povedal par hnusnych, skaredych atd. slov na tuto hru? pevne verim ze ano :roll:

Takze aj ja prispejem do ohna:
JurijRubanov napísal:- je to fantasy s lacným dejom
odporucam ti precitat si aspon nejaku cast pribehu, nehovorim ze zmenis nazor, ale urcite to bude objektivnejsie ;)

Kód: Vybrať všetko

http://warcraft.bonusweb.cz/padvalka.htm
- pokiaľ sa jedná o WOW, je to strata času, pretože to nemá dej, iba nejaké questy, ktoré môžete plniť donekonečna.
na tomto ma trochu zarazilo to hodnotenie celej hry na zaklade niecoho, co si len "z rychlika" pocul
WoW nieje len o "nejakych questoch", samotne questy po case hrania omrzia, to co pri hre drzi, teda aspon mna, je spolupraca s druhymi hracmi, suboje atd. - nehras len s naskriptovanym compom a ide o zabavu ako pri kazdej hre
lekoklatik napísal:Nieste radi ze si takto mozete obranit svoju hru a tak trochu aj poucit o com ten Warcraft cely je. :? ?
Obranit svoju hru? Myslis ze tu budem niekomu komu sa to nepaci vnucovat to co si o tom ja myslim a tvrdohlavo sa snazit aby zmenil nazor? Ked vie o com je Warcraft je a neznasa ho...nech...ja mu to neberiem :wink: A kto nevie o com je, to nezisti z toho co mu tu par ludi napise...nech si skusi zahrat a zisti sam...

Kto seriu Warcraft proste rad nema, kludne, je to jeho nazor, respektujem ho ale trochu mi vadi ked niekto o tom vykrikuje na zaklade dvoch-troch veci, co niekde pocul a tvrdi ze on na 100% vie o com to je...ten kto si to aspon chvilu zahral alebo sa na to aspon chvilu pozeral a vie o co tam ide, kludne nech si svoj nazor siri kde chce, aj ked je tym nazorom absolutny odpor voci W.
Mna to bavi kvoli tomu pribehu, Warcraft 3 hlavne pre mnozstvo roznych map co sa pren robia a rychlej hre a WoW vdaka volnosti, velkemu svetu a tymovej hre...
A co sa tyka maniakov, co sa zobudzaju s vykrikom "Za Hordu!", a v ich konverzacii je za den 100x slovo "ork" a im podobni, tak ti vadia aj mne, s vacsinou nieje vazne normalna rec...
lekoklatik
VIP
VIP

Sorry za to "uprav". Chlapci. Do nikoho som sa nekcel obut a ak ste to tak niektory pochopili tak sorry. K tomu obraneniu svojej hry. Vsetci pisete ze nemate potrebu vysvetlovat to co je ta hra zac. Ja tu citam veci stylu ze co o tom hovoris ked si to nehral, atd... Ja mam tiez radu hier ktore nemusim. Znovu napisem. Nieje zle ked sa tu takato tema objavy. Kludne sa moze zalozit tema v ktorej sa budete vsetci moct vyjadrit proti hre nie blizkej vasemu srdcu. Mne sa Warcraft nepaci ani jeden a nebojim sa to ani napisat ani povedat niekomu do oci. Ak ju kcete dat premazat, nech sa paci, ale ja na tom nic zle nevidim. Ja tiez nechodim do tem warcraft alebo cs napr..

Nemam nic proti ludom ktory to hravaju. Ja nemam rad Warcraft a tak to aj ostane.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

warcraft je vraj otrepany.mna asi ....... .
Minimalne ta grafika co toz riesite je uplne odlisna od ostatnych.
A na tom lacnom deji som sa pobavil ako uz dlho nie takze zato vam dakujem :)
A pls kto kritizuje wow skuste si ho aspon zahrat,nemyslim 15 min,skusit spravit lvl, instanciu,pvp a ak budete mat stastie ze najdete nezalagoveny verim ze vase nazorz sa zmenia.
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

ked vidim po herniach hrat tuto kktinu len sa zasmejem.ako prepacte ale nechapem vas co to hrate.pluvat lad a kupovat si cizmicky. :lol:
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Nie že by som WOW vyslovene nenávidel, ale nemám ho rád.Guild Wars je lepší. A hranie zadarmo (ofiko).
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

-=wolf=- napísal:a na jakom servery si hral...kde hra 5 a pol cloveka a z toho je 5 adminov a ty si ta polovica? zahraj si na riadnych serveroch kde hra 200 ludi alebo ofik kde hra 10 000 ludi na jednom servery a to su raidne eventy alebo raidy
som to hral na stonecastli ... co sa mi zdal jeden z najlepsich free serverov co bol k mani v svk/cz ale uz sa sku*vil
btw. ja som radsej presiel na lineage...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

safan napísal:ked vidim po herniach hrat tuto kktinu len sa zasmejem.ako prepacte ale nechapem vas co to hrate.pluvat lad a kupovat si cizmicky. :lol:
tzpickz priklad niekoho co wow v zivote nehral, a co je podla teba good hra?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pff konečne ludia s ktorými súhlasim na sto percent
Som pred tým pracoval v internetovaj kaviarni a ked som videl tie ksixty čo to drtili a ako sa pri tom rozčulovali.. bože však je to game ale oni to tak neberú.. si zober aký bol už jeden hlupák.. tak hodina wow stála vtedy asi 30,- Sk on to drtil od otvorenia do záverečnej čo mieni 12 hod a každý den a o čom to je beháš ako waran a zabíjaš nejaké príšerky hovadina totálna..som to aj začal hrať ale nič moc vôbec ma to neberie.. a čo sa týka w3 stavačka sa ešte ako tak dá ale Dotta pff to je iba výmel mozgu a svetielkujúca k...tina.... však pre tie svietielka tam nič nevidno...

Jo totálne súhlasím s názvom témy
lekoklatik
VIP
VIP

Johnnny napísal:tzpickz priklad niekoho co wow v zivote nehral, a co je podla teba good hra?
Súhlasím so safanom. Good hra? a čo takto Fable alebo NWN. Napíš mi jedinú hru ktorá môže konkurovať Fable. A keď príde 2 tak to už neviem.
triple napísal:pff konečne ludia s ktorými súhlasim na sto percent
Som pred tým pracoval v internetovaj kaviarni a ked som videl tie ksixty čo to drtili a ako sa pri tom rozčulovali.. bože však je to game ale oni to tak neberú.. si zober aký bol už jeden hlupák.. tak hodina wow stála vtedy asi 30,- Sk on to drtil od otvorenia do záverečnej čo mieni 12 hod a každý den a o čom to je beháš ako waran a zabíjaš nejaké príšerky hovadina totálna..som to aj začal hrať ale nič moc vôbec ma to neberie.. a čo sa týka w3 stavačka sa ešte ako tak dá ale Dotta pff to je iba výmel mozgu a svetielkujúca k...tina.... však pre tie svietielka tam nič nevidno...

Jo totálne súhlasím s názvom témy
ďalší chlapéc ktorý vie že č je dobŕe pre neho a neboji sa to povedat. Vitame ta v nasom kruzku :D Len tak dalej :smt023 :smt003
Zamknuté