My ti tu neporadime proste nic. Daj si Pivo a chod za nou, strach je tam vzdy, ked ti "o nieco ide" tak isto mam problem aj ja. V piatok ma jedna baba pozvala do baru. Ona tam uz bola dlhsie, mna pozvala cez sms. Nevideli sme sa dovtedy proste. Prisiel som tam, ale predtym som si vdedukoval ze mi o nic nepojde. POHODICKA STRETKO a chce dalsie takze asi sa nenudila. Ked ti o nic nepojde tak to spravis, ja ked idem balit tak mam taky cudny pocit v zaludku, raz sa mi dokonca triasli ruky

a to som jej musel povedat ze mam pred nou strach

a ona sa zacala smiat a ked babu rozosmejes tak mas bod

ale nesnaz sa rozosmiat za kazdu cenu, lebo sa ti moze stat ze odides strapneny..... Ja som bol vela krat spolu s kamaratom balit

sice balil on, ja som bol moralna podpora, pretoze ho viem podpichnut ze je mäkky a ze to nespravi a vtedy ide za babou a ma cislo. Nasanajlepsia balicska veta je : AHOJ, NEDALA BY SI MI PROSIM TA CISLO ??? ....Vzdy sa chytia na to a spytaju sa : A NACO TI BUDE ???? ....no a vopred pripravena odpoved : ABY SOM TA MOHOL NIEKEDY POZVAT ...trebars na KAVU...
Kasli na vsetky rady kto ti tu co povedal lebo kazdy sme ina povaha. Napriklad....ja sa viem s babou bavit len tal...stale sranda, ale ked sasnou bavim " o nas " totalne vazne tak vzdy idu do slz....