Ako sa konecne prekonat?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
smutny_clovek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa smutny_clovek »

Sheep napísal:najskor mu povedz ze ak v tom bude pokracovat tak ze sa z neho stane debil :D :wink: :lol:
fakt na urovni prispevok,normalne mi to pomohlo... :roll: pokial viem,ziadal som radu,nie pripomienky,nie??
zuzkazuzka napísal:Smutný človek, hlavu hore! Chlapče, potrebuješ zmeniť svoj prístup k životu. Už len to, že máš nick "smutný človek" ti na optimizme a sebadôvere zrejme nepridáva...
Pozri, ako sám hovoríš, nevyzeráš zle, takže máš už z polovice vyhraté! Je celkom pravdepodobné, že baby po tebe aj naďalej pôjdu a budeš mať čo robiť, aby si ich stačil odháňať. Presne chápem, v akej situácií sa nachádzaš a dám na to krk, že čosi podobné zažil asi každý... Treba si len uvedomiť, čo chceš, dodať si odvahu, z hlboka sa nadýchnuť a vykročiť za tou dotyčnou a pozdraviť ju. Ver mi, ak toto dokážeš, tak bez ohľadu na to, ako to dopadne, to bude už len lepšie a budeš sám na seba veľmi pyšný. Prelomí sa v tebe tá bariéra a tvoje správanie sa v prítomnosti dievčat sa úplne obráti. Chce to len si trochu veriť a ísť za tým, čo chceš. A okrem toho, keď to dievča z busu po tebe pokukuje, tak jej zjavne tiež nie si ukradnutý, takže to určite stojí za to osloviť ju. Máš tu celý akčný tím fórakov a spoločne môžme vymyslieť nejaký akčný plán :)
dakujem za rady,cenim si to ze konecne niekto prispel prispevkom ktory ma povzbudil.....
Lolofon napísal:nooo vlastne nic nemusis ani jest ani pit ani rozpravat....... len zdochnut ano len to, a raz to pride.... skor ci neskor ..... cim dlhsie budes cakat,tym to pojde tazsie ..... a ver mi ze ak to pojde takto dalej tak neskor budes nesmierne smutny ze si tu-ktoru odbil ,neporozpraval sa ,,,,a zase sa budes len dalej trapit.....a to k nicomu nevedie .....
quote]
tym si mi moc nepomohol,na icq si pisem s niektorymi babami mozno rok-dva kazdy den, ale to nie je podstatne....pri pc vobec nevysedavam stale,tak nechapem.....pravdu povediac,pre mna zbytocny prispevok,uz len zaciatok ma odradil citat to cele... :?
M@rek
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M@rek »

smutny_clovek napísal:fakt na urovni prispevok,normalne mi to pomohlo... :roll: pokial viem,ziadal som radu,nie pripomienky,nie??
no ten prispevok nebol smerovany tebe ;)
Untitled
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Untitled »

smutny_clovek napísal: tym si mi moc nepomohol,na icq si pisem s niektorymi babami mozno rok-dva kazdy den, ale to nie je podstatne....
Tak preco neskusis nejaku pozvat von. Ja som nieco take tiez prezil ale prekonal som sa a raz som si dohodol stretko cez net a odvtedy uz nemam problem :)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

dam priklad zo zivota : VCERA sme boli s kamaratom v meste. Darovat krv, ale to nieje podstatne. :aasmile3: No, a on si zmyslel ze si ulovi nejake cisla. Je skusenejsi ale ked som ho pocul ako to robi tak tie baby proste dostal.
PRIKLAD: Stojime na stanici. Jedna baba po nas poskuluje. Rozhodol sa ze ide po nej. Prisiel k nej a prva otazka : NEDALA BY SI MI CISLO ? ...A naco ti bude ? ...No..nato aby som ta mohol niekedy pozvat na kavu...... HMM..ale ja mam priatela.... ALE TO NIEJE TELESNA VADA...... Ona usmev :)-nie fakt mam priatela.... ALE TERAZ SI MI ZLOMILA SRDCE.... :) Tak to by som ta mohla vyliecit (mne hned prebeslo hlavou ze ide po nom) lebo chodim na zdravotnu :) ( mna hned prebleslo hlavou ze asi nie :D ) potom sa bavili kto kam chodi a v piatok idu von :) JEDNODUCHE NIE ?
DarkMan_PV
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DarkMan_PV »

Freelan napísal:ani zdaleka nie ja ti poviem co je strateny clovek... ten kto sa nehanbi ale baby ho nechcu :wink:
nj aj moj kamos je taky,vobec sa bab nehanbi ale zas oni ho nechcu.Ja zas pravy opak.Mozno by ma aj nektore chceli ale som tez kus hanblivy

a ty smutny clovek...myslim ze sa bojis co na to tvoji kamosi a okolie,ne?skus sa s nejakou dohodnut cez sms (jednoduchsi sposob) a stretnite sa tak ked bude kus tma,pokecajte kus (ak to s nou myslis vazne)
v tme sa budes menej hanbit pred ostatnymi,nik ta nespozna...
neskor s tym nebudes mat problem,musis sa kus osmelit :wink: :wink:
slniecko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa slniecko »

mal by si anbrat odvahu a konecnce sa sdakou babou porozpravt a nebat sa nicoho skus len zakladnimi otazkami ako sa ma co am nove a tak a as potom chod na nieco viac mal by si pozbierat vsetko co mas v sebe a pozdravit sa dakej babe ako prvy
energy00
King
King

myslim ze tieto rady mu nepomoozu, opiste mu nejaky rozhovor, cisto vymysel :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

energy00 napísal:myslim ze tieto rady mu nepomoozu, opiste mu nejaky rozhovor, cisto vymysel :)
a mame pripravit aj jej odpovede ze?? cista blbost ..
ja mam podobny problem ako zakladatel temy .. vacsinou len s takymi babami co vobec nepoznam (nieze s opacnym pohlavim celkovo :wink: ) akysi strach z neistoty .. co sa bude diat, ako to dopadne - dost silne to je :lol: .. myslim ze sa to trochen lepsi ale ziadna slava :cry:
smutny_clovek
Amateur
Amateur

energy00 napísal:myslim ze tieto rady mu nepomoozu, opiste mu nejaky rozhovor, cisto vymysel :)
presne tak, konecne to niekto vystihol....dakujem
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

Poviem ti tak, precital som celu temu, kazdy jeden prispevok. Pripadalo mi to, akoby som cital o sebe. Tiez som mal presne ten isty problem a este aj trosinka mam, ale uz to nie je take vazne.
Asi pred rokom som na klzisku zbadal krasne dievca, iba tak po mne pokukovala a ja po nej. Hned sa mi zapacilo, tak som si povedal, ze idem za nou. a ako som uz isiel krizom cez klzisko, v polovici som sa zastavil a pocitil som taky divny pocit, az strach, ze co poviem, ked k nej pridem, a tak... Proste som za nou v ten den nesiel. Ked som si v tu noc isiel lahnut, nemohol som prestat na nu mysliet, a "buchal som si hlavu do steny" preco som za nou nesiel. Rozhodol som sa, ze nasledujuci den pojdem na klzisko, a ze urcite tam bude, tak sa prihovorim. Stalo sa ale to, ze cely tyzden bolo pocasie na hovno a klzisko uz potom zrusili. Niekolko dni som sa trapil. Jedneho krasneho dna, asi 3 tyzdne odvtedy ako som bol na klzisku, ked tam bola, som ju stretol v kine s nejakymi kamaratkami. Nevahal som a isiel som po skonceni filmu za nou. sice mi lepilo a bol som akysi neisty, ona bola taktiez, tiez nebola ten typ, ze sa hrnie za kazdym a koho si zmysli, hned s nim chodi. Poviem ti bola to laska na prvy pohlad. Teraz asi po roku, sme "uz len" najlepsi priatelia.
energy00
King
King

My ti tu neporadime proste nic. Daj si Pivo a chod za nou, strach je tam vzdy, ked ti "o nieco ide" tak isto mam problem aj ja. V piatok ma jedna baba pozvala do baru. Ona tam uz bola dlhsie, mna pozvala cez sms. Nevideli sme sa dovtedy proste. Prisiel som tam, ale predtym som si vdedukoval ze mi o nic nepojde. POHODICKA STRETKO a chce dalsie takze asi sa nenudila. Ked ti o nic nepojde tak to spravis, ja ked idem balit tak mam taky cudny pocit v zaludku, raz sa mi dokonca triasli ruky :) a to som jej musel povedat ze mam pred nou strach :) a ona sa zacala smiat a ked babu rozosmejes tak mas bod :) ale nesnaz sa rozosmiat za kazdu cenu, lebo sa ti moze stat ze odides strapneny..... Ja som bol vela krat spolu s kamaratom balit :) sice balil on, ja som bol moralna podpora, pretoze ho viem podpichnut ze je mäkky a ze to nespravi a vtedy ide za babou a ma cislo. Nasanajlepsia balicska veta je : AHOJ, NEDALA BY SI MI PROSIM TA CISLO ??? ....Vzdy sa chytia na to a spytaju sa : A NACO TI BUDE ???? ....no a vopred pripravena odpoved : ABY SOM TA MOHOL NIEKEDY POZVAT ...trebars na KAVU...
Kasli na vsetky rady kto ti tu co povedal lebo kazdy sme ina povaha. Napriklad....ja sa viem s babou bavit len tal...stale sranda, ale ked sasnou bavim " o nas " totalne vazne tak vzdy idu do slz....
smutny_clovek
Amateur
Amateur

energy00 napísal:My ti tu neporadime proste nic. Daj si Pivo a chod za nou, strach je tam vzdy, ked ti "o nieco ide" tak isto mam problem aj ja. V piatok ma jedna baba pozvala do baru. Ona tam uz bola dlhsie, mna pozvala cez sms. Nevideli sme sa dovtedy proste. Prisiel som tam, ale predtym som si vdedukoval ze mi o nic nepojde. POHODICKA STRETKO a chce dalsie takze asi sa nenudila. Ked ti o nic nepojde tak to spravis, ja ked idem balit tak mam taky cudny pocit v zaludku, raz sa mi dokonca triasli ruky :) a to som jej musel povedat ze mam pred nou strach :) a ona sa zacala smiat a ked babu rozosmejes tak mas bod :) ale nesnaz sa rozosmiat za kazdu cenu, lebo sa ti moze stat ze odides strapneny..... Ja som bol vela krat spolu s kamaratom balit :) sice balil on, ja som bol moralna podpora, pretoze ho viem podpichnut ze je mäkky a ze to nespravi a vtedy ide za babou a ma cislo. Nasanajlepsia balicska veta je : AHOJ, NEDALA BY SI MI PROSIM TA CISLO ??? ....Vzdy sa chytia na to a spytaju sa : A NACO TI BUDE ???? ....no a vopred pripravena odpoved : ABY SOM TA MOHOL NIEKEDY POZVAT ...trebars na KAVU...
Kasli na vsetky rady kto ti tu co povedal lebo kazdy sme ina povaha. Napriklad....ja sa viem s babou bavit len tal...stale sranda, ale ked sasnou bavim " o nas " totalne vazne tak vzdy idu do slz....
dakujem za radu,pomohlo mi to aspon nieco pochopit.....ale ked ja tu babu milujem,tazko si vsugeruvavat ze mi o nic nejde.......
Danny_Vin napísal:Poviem ti tak, precital som celu temu, kazdy jeden prispevok. Pripadalo mi to, akoby som cital o sebe. Tiez som mal presne ten isty problem a este aj trosinka mam, ale uz to nie je take vazne.
Asi pred rokom som na klzisku zbadal krasne dievca, iba tak po mne pokukovala a ja po nej. Hned sa mi zapacilo, tak som si povedal, ze idem za nou. a ako som uz isiel krizom cez klzisko, v polovici som sa zastavil a pocitil som taky divny pocit, az strach, ze co poviem, ked k nej pridem, a tak... Proste som za nou v ten den nesiel. Ked som si v tu noc isiel lahnut, nemohol som prestat na nu mysliet, a "buchal som si hlavu do steny" preco som za nou nesiel. Rozhodol som sa, ze nasledujuci den pojdem na klzisko, a ze urcite tam bude, tak sa prihovorim. Stalo sa ale to, ze cely tyzden bolo pocasie na hovno a klzisko uz potom zrusili. Niekolko dni som sa trapil. Jedneho krasneho dna, asi 3 tyzdne odvtedy ako som bol na klzisku, ked tam bola, som ju stretol v kine s nejakymi kamaratkami. Nevahal som a isiel som po skonceni filmu za nou. sice mi lepilo a bol som akysi neisty, ona bola taktiez, tiez nebola ten typ, ze sa hrnie za kazdym a koho si zmysli, hned s nim chodi. Poviem ti bola to laska na prvy pohlad. Teraz asi po roku, sme "uz len" najlepsi priatelia.
tak to je pribeh podobny mojmu, az na ten krasny koniec :(
stale ked zaspavam alebo vtedy ked z autobusu vystupim citim taky cudny pocit ze by som v tej chvili najradsej niekde skocil pod vlak od nervov a zufalosti....
Napísať odpoveď