Ako oznámiť keď niekoho chcem

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: all

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

midnight_man napísal:No neviem,,ale nejako mi usla podstata..tohto pribehu,,preco by si to mal koncit? nechapem,povedala ti nieco? ze daj pokoj? dala ti to dako najavo?..350 km? no neviem,,ked niekoho lubim,,pre mna osobne ak by suhlasila,,nevaham sadam na vlak,,,autobus alebo hocico a bezim zanou :oops:
je jednoduché to povedať... Aj ja som si to myslel. Ale ono to je veeeľmi zložité- finančne, zosúladiť sa časovo, a keď je jeden bez toho druhého a každý sa stretáva s novými ľuďmi..
Je iné keď je to na dobu určitú a vo vyššom veku- napr. po vysokej škole po niekoľkoročnom vzťahu ide niekto napr. do zahraničia....
slniecko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa slniecko »

no tak najlepsie je ked niekomu povies rovno dooci ze ho chces aby vedel ze to myslis fakt vazne ze si nevymyslas to ej anjlepsie a hlavne prejst k veci a nie vselijakymi obklukami co ho to rychlo prestane bavit a unudi sa skratka rovno ist na vec
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

slniecko napísal:no tak najlepsie je ked niekomu povies rovno dooci ze ho chces aby vedel ze to myslis fakt vazne ze si nevymyslas to ej anjlepsie a hlavne prejst k veci a nie vselijakymi obklukami co ho to rychlo prestane bavit a unudi sa skratka rovno ist na vec
Noo vsetkeho vela skodi ani pomaly dalej zajdes ale suhlasim s tym ze to treba povedat do oci. :)
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

v prvom rade treba to povedat do oci, ale co jej povies to zalezi od teba a aj od nej neni nic univerzalne nezabudaj nemas co stratit mozes iba ziskat
slniecko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa slniecko »

P3Bo napísal:Noo vsetkeho vela skodi ani pomaly dalej zajdes ale suhlasim s tym ze to treba povedat do oci. :)
no hej ale tak je lepsie ked to povies do oci a osobne ako ked to am niekto povedat za teba alebo cez sms alebo internet to je blbost
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ja som povedal ze nesuhlasim iba s tym aby vsetci prirychlo hovorili ze niekoho chcu. Vsetkemu treba dat cas a vacsinou treba ist skor na istotu nez riskovat. Ja sa radsej dievcatu povenujem este par dni nez zbytocne rychlo budem hovorit ze ju lubim.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako oznámiŤ keď niekoho chcem

Príspevok od používateľa RoQa »

majkiqaaa napísal::smt049 odpovecte my prosim
priamo na vec. urcite smskou a podobne hovadiny... 8)
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

K teme: Ja myslim ze toto je jedna z tych lahsich veci ktore cloveka vo "vztahu" cakaju....ukazat niekomu ze je vam s nim dobre a ze sa citite pri nom fajne,,to nieje tazke...chodte par krat vonka,,,a tak postupne a verte tomu ze ten clovek na to prijde sam...a ak sa bude tvarit ze o tom nevie neverte mu taky slepi nieje nikdo :wink: ..ale ja osobne som za to ze mozno troska naznacit na ICQ,,,,skype,,sms,,a dokoncit osobne ;) to ICQ a skype to len tak na odlhacenie,,niektore veci sa tazko rozpravaju osobne hned na zaciatku,,a potom ostatok osobne,,,mozno par minut strachu a tak,,ale to casom prejde ;)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ja by som vynechal aj tu "odlahcovaciu" cast s icq a pod. Beriem, ze niektore veci sa nehovoria osobne zrovna najlahsie...aj mne sa to stavalo... a myslel som si ze je to bezne. No teraz poznam holku, ktoru naozaj lubim, a ako to porovnavam, tak zistujem ze tie pred nou som len mal rad, no ani zdaleka nie takto, a ked jej hovorim co citim, necitim sa ani trosicku trapnea nemam z toho strach(ked som jej to hovoril prvykrat mal som fakt uzasny pocit)...a tak by to podla mna aj malo byt.
midnight_man
Guru
Guru

all

Vigor napísal: No teraz poznam holku, ktoru naozaj lubim, a ako to porovnavam, tak zistujem ze tie pred nou som len mal rad, no ani zdaleka nie takto, a ked jej hovorim co citim, necitim sa ani trosicku trapnea nemam z toho strach
To je jasna vec kolega,, je to ine..ja viem o com hovoris ;) ale ked tu holku nepoznas nechodis s nou a tak,, vtedy je to kapanek ine
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Tak hej, ja som moju situaciu mozno prilis zovseobecnil, ale faktom je, ze aj ked som jej to vravel prvykrat bolo to v pohode. Mal som v tom stastie :) .
midnight_man
Guru
Guru

all

U mna to bolo take ze sme si to troska odlahcili cez skype a potom to islo aj samo bez slov....Sa tomu hovori "zamilovanie na prvy pohlad"
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

Neviem ako zacat kedze to problem ani nie je .. skor by som to nazval diskusiou
Skuste napisat svoje nazory, postrehy, osobne skusenosti, ... ako dat holke neverbalne vediet, ze chcete s nou poriesit viac nez kamaratstvo, ze chcete s nou vztah
Ale neverbalne a taktiez nie priamo naznacit (napr. ... Ja nechcem len kamaratstvo ...).. skor tak aby mozno nieco sipila aby mala nejakeho tusaka .. ale aby to nevedela na 100%

Vid moj priklad:
S jednou holkou som sa stretaval vyse pol roka .. strasne sme si rozumeli no blizil sa koniec skoly a nechcel som jej nejako priamo naznacit ze by som chcel mat s nou vztah, lebo musela vylepsovat znamky v skole a bola neuveritelne protivna a nervozna. No ale este pred tym som jej chcel naznacit ze by som chcel s nou chodit. Pytal som sa kamaratok ako co im imponuje, co by sa im pacilo aby sa im chalan zacal liskat. Pocul som viacero nazorov no vyuzil som len par ako vlastne sms na dobru noc, pekne pseudomymi (milacik, pokladik, ....), flirtovanie na prechadzkach, komplimenty atd. Proste som sa snazil ako kon. No ked bolo po skole tak som sa jej to rozhodol povedat, ze chcem s nou mat seriozny vztah a pritom mi odpovedala, ze musi si to premysliet. No den pred tym jej to povedal iny chalan (na ktoreho inak povedala, ze je to taky teplosko, ze s nim by nechcela nic mat) a v piatok vecer ked bol u nas jarmok som ju videl ako sa spolu drzia za ruky a pritom mi nenapisala ani nepovedala blbe slova, ze prepac mam iny vztah. Na druhy den som sa jej povedal, ze diky za "kopacky" bez toho aby si mi to povedala! (inak toto zduse neznasam, ked v niecom som zaplateny a ked sa to dozviem od inych ludi alebo ked to vidim sam este predtym ako mi to povie ta osoba .. vtedy by som vrazdil!!!)
No a ona mi povedala, ze prepac ale ja som si myslela ze ty so mnou nechces chodit, ze chces byt kamarat, ze nijako si mi nedal vediet, ze chces so mnou vztah.

A preto sa vas pytam ako holke dat najavo, ze ju chcete?!

Este by som snad doplnil ze som student, a mam obmedzeny rozpocet, takze nejake ruze do vlastnych ruk neprichadza do uvahy )))
pipko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pipko »

:D :D cawte chcel bi som sa sptytat ako dakoho zbalit 8) a je vhodne sa pred niekim frajerit koho chcem<<<<???
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Sorry ale :smt080 Prečítaj si aspoň celú túto tému. Na to aby si dievča zbalil nemusíš byť Dr. Radim Uzel.
midnight_man
Guru
Guru

erytrocyt napísal: Na to aby si dievča zbalil nemusíš byť Dr. Radim Uzel.
:lol: :lol: Ujo Uzel by na nu vysypal vsetky "technicke" zalezitosti ohladom muza a zeny a chuda dievca :D
pipko
Amateur
Amateur

[quote="audiotrack"]vo veku 1-6 rokov: stačí sa podeliť o hračku
vo veku 7-13 rokov: stačí to povedať a prečkať smiech
vo veku 14-18 rokov: "pôjdeš v piatok na disku? ale musím byť o deviatej doma.."
vo veku 18 a viac: ten druhý má zrejme už dosť rozumu aby to spozoroval, ale môžeš mu kľudne povedať že sa s ním dobre cítiť a či by ste si niekedy nemohli spolu dakde vyraziť[/quote

audiotrack to fakt funguje ????] :) :D
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ako oznamit niekomu ze s nim chcem chodit? Podla mna nijak. Ked ste vonku spolu uz aspon 3 krat, a nie je mentalne zaostaly, mal by aj sam od seba pochopit, na koho sa vkuse usmievas a pre koho mas taky zasneny pohlad. :hug:
Niekedy sa da komunikovat aj bez slov, snad chapes. :)
pipko
Amateur
Amateur

kedy mi odpisete :x :x :x
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

pipko napísal:kedy mi odpisete :x :x :x
ked sa prestanes pytat kraviny a zacnes citat ;)
Napísať odpoveď