Brutalne zakroky
Brutalne zakroky
To ca sa deje v poslednej dobe v NHL nie je mozne....dnesnu noc Chris Simon z NY Islanders brutalne knokautoval Ryana Hollwega z NY Rangers.. video je tu
vyjadrite sa
vyjadrite sa
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Hlupa nie jesarnik napísal:Mozno hlupa otakza... dal niekto niekedy niekomu K.O. v takejto bitke pocas hokejoveho podujatia ???To by ma ozaj zaujimalo
-
Kibo
Hardcore addict
jasne ze dali, ja som uz videl min dve take videa, jeden hrac tusim drzi rekord, KO za 2 sec... ani nestihli zhodit rukavice a jeden uz lezal na zemi...
co sa tyka tych zakrokov, tak to podla mna kazi hru, este ked sa pobiju, tak privriem oci, lebo vacsinou su to tahanice za dres, ale zakrok vysokou hokejkou do tvare za to, ze mi ten dany hrac pred par sekundami dal tvrdy kroscek je detinske. chlapcovi by som na par tyzdnov zobral licenciu, nech si ide dakam na ranc vyvetrat hlavu. kludne ho tam prizabil... ale najviac sa mi pacia dve veci:
1, ked sa strhne bitka, rozhodcovia kruzia okolo a pozeraju sa ako keby to bola sucast bitky o puk (ved ide o sledovanost a tu bitka zvysuje)
2, ked sa odohra takyto tvrdy zakrok, tak vsetci idu od seba trhat hracov co sa automaticky pobiju a zraneny hrac tam lezi a vacsinou o sebe nevie
tu su dake KO:
(v kozi tohto by som byt nechcel)
(tu mate slovensky bonus)
staci si zadat na youtube hockey ko a tolko bitiek sa skonci tymito dvoma pismenkami
co sa tyka tych zakrokov, tak to podla mna kazi hru, este ked sa pobiju, tak privriem oci, lebo vacsinou su to tahanice za dres, ale zakrok vysokou hokejkou do tvare za to, ze mi ten dany hrac pred par sekundami dal tvrdy kroscek je detinske. chlapcovi by som na par tyzdnov zobral licenciu, nech si ide dakam na ranc vyvetrat hlavu. kludne ho tam prizabil... ale najviac sa mi pacia dve veci:
1, ked sa strhne bitka, rozhodcovia kruzia okolo a pozeraju sa ako keby to bola sucast bitky o puk (ved ide o sledovanost a tu bitka zvysuje)
2, ked sa odohra takyto tvrdy zakrok, tak vsetci idu od seba trhat hracov co sa automaticky pobiju a zraneny hrac tam lezi a vacsinou o sebe nevie
tu su dake KO:
(v kozi tohto by som byt nechcel)
(tu mate slovensky bonus)
staci si zadat na youtube hockey ko a tolko bitiek sa skonci tymito dvoma pismenkami
-
P3Bo
Guru wannabe
Ja myslim ze je to v ludskej povahe tesit sa na taketo veci staci si spomenut na Gladiatorske zapasy a koloseum kde sa zmestilo pokial viem 50 000 ludi. Myslim ze ty ludia tam nechodili na silu takze (strasne sa mi paci ta veta z terminatora 2) "je to v nas ludoch sa navzájom zabíjať"mirak2 napísal:ano ano, americki divaci sa velmi tesia ked maju moznost vidiet krv na lade a nosidla s medikmi...to mozu jedine a len americania...
asi by sa pred vstupom mali robit nejaky psycho iq testy lebo to co tam predvadzaju niektori nema s hokejom absolutne nic spolocne...
rozhodcovia ich nechavaju to je aj v pravidlach az ked jeden z nich alebo obaja padnu na lad az vtedy rozhodca ich môze oddelit od seba...si tu nevymyslajte pravidla ...dikSmarton napísal:ty by si sa vrhol medzi nich aby pustili par bomb aj tebe? oni cakaju kym trosku polavia a potom sa za nimi rozbehnu...
bitka k NHL imho patrí , ale takéto skraty by sa mali trestať minimálne stop(om) na celú sezónu lebo ostatní to budú aj naďalej praktizovať , keď zato dostanú nejakých 5-6 zápasov
napr. kocot Bertuzzi , toho by som zavrel do basy okamžite , zničil kariéru mladému hráčovi a kľudne sa korčuľuje ďalej
btw
napr. kocot Bertuzzi , toho by som zavrel do basy okamžite , zničil kariéru mladému hráčovi a kľudne sa korčuľuje ďalej
btw
toto je taká dosť dobrá kompilácia s dobrou muzikou ( ak niekto viete čo je to zač , dajte vediet : ) )sarnik napísal:Mozno hlupa otakza... dal niekto niekedy niekomu K.O. v takejto bitke pocas hokejoveho podujatia ???To by ma ozaj zaujimalo
-
Key5ers0ze
Guru wannabe