Brutalne zakroky

O športe...
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Brutalne zakroky

Príspevok od používateľa Drago »

To ca sa deje v poslednej dobe v NHL nie je mozne....dnesnu noc Chris Simon z NY Islanders brutalne knokautoval Ryana Hollwega z NY Rangers.. video je tu
vyjadrite sa
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Noo nie je to iba v poslednej dobe ale v NHL to bolo aj bude. Myslim vsak ze sa to v poslednej dobe nejako obmedzilo zmenou pravidiel. Aspon sa to malo stať. Vzdy sa najdu "bojovnejsi" hraci ktori su do tymov brany na takuto "tvrdsiu" hru ale s tym sa musi pocitat.
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

Hokej je sam o sebe tvrdy sport a NHL je este tvrdsia. Naozaj v poslednej dobe sa dost zvysila agresivita hracov. Tak ale tento knockout - sa tam nanho zahnal jak baseballkou. To mohlo pekne boliet. Veru by som to nechcel pocitit na vlastnej kozi.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Noo NHL je tvrdy sport s este tvrdsimi hracmi

Prijemne sledovanie :)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Podla mna je to smutne ze hokej stratil to caro z hry. K comu su dobre taketo zakroky?! Podla mna svedcia len o psychyckej labilnosti danych hracov. :(
M@X!MU$
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M@X!MU$ »

Taketo zakroky niesu pekne ani na pohlad a urcite by som ich necel ani zazit na vlastnu kožu ale su to veci ktore k hokeju jednoducho patria ..
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pHysIQ napísal:Podla mna je to smutne ze hokej stratil to caro z hry. K comu su dobre taketo zakroky?! Podla mna svedcia len o psychyckej labilnosti danych hracov. :(
By si sa cudoval ale velke percento publika sa teší práve na toto :?
sarnik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sarnik »

Mozno hlupa otakza... dal niekto niekedy niekomu K.O. v takejto bitke pocas hokejoveho podujatia ??? :D To by ma ozaj zaujimalo
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

sarnik napísal:Mozno hlupa otakza... dal niekto niekedy niekomu K.O. v takejto bitke pocas hokejoveho podujatia ??? :D To by ma ozaj zaujimalo
Hlupa nie je :) ale pochybujem ze je to vobec mozne dat K.O. v takej vystroji a na korculiachto sa poriadne nenapriahnes ale maximalne mohlo dojst k nejakemu uderu do nosa popripade zubov ktory daneho hraca polozil na zem. Toť môj názor
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

takymto koko*om by som zakazal hrat keby ho tou hokejkou trafil dobre ko krku tak moze byt mrtvy
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

jasne ze dali, ja som uz videl min dve take videa, jeden hrac tusim drzi rekord, KO za 2 sec... ani nestihli zhodit rukavice a jeden uz lezal na zemi...

co sa tyka tych zakrokov, tak to podla mna kazi hru, este ked sa pobiju, tak privriem oci, lebo vacsinou su to tahanice za dres, ale zakrok vysokou hokejkou do tvare za to, ze mi ten dany hrac pred par sekundami dal tvrdy kroscek je detinske. chlapcovi by som na par tyzdnov zobral licenciu, nech si ide dakam na ranc vyvetrat hlavu. kludne ho tam prizabil... ale najviac sa mi pacia dve veci:
1, ked sa strhne bitka, rozhodcovia kruzia okolo a pozeraju sa ako keby to bola sucast bitky o puk (ved ide o sledovanost a tu bitka zvysuje)
2, ked sa odohra takyto tvrdy zakrok, tak vsetci idu od seba trhat hracov co sa automaticky pobiju a zraneny hrac tam lezi a vacsinou o sebe nevie

tu su dake KO:
(v kozi tohto by som byt nechcel)
(tu mate slovensky bonus)

staci si zadat na youtube hockey ko a tolko bitiek sa skonci tymito dvoma pismenkami :lol:
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Kibo napísal: ...1, ked sa strhne bitka, rozhodcovia kruzia okolo a pozeraju sa ako keby to bola sucast bitky o puk (ved ide o sledovanost a tu bitka zvysuje)
...
ty by si sa vrhol medzi nich aby pustili par bomb aj tebe? oni cakaju kym trosku polavia a potom sa za nimi rozbehnu...
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Hokej je tvrdy ale toto bolo prehnane ale myslim ze predtim super hodil hraca hlavu ku mantinelu takze neviem ale toto nemal urobit....... :P
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ano ano, americki divaci sa velmi tesia ked maju moznost vidiet krv na lade a nosidla s medikmi...to mozu jedine a len americania...
asi by sa pred vstupom mali robit nejaky psycho iq testy lebo to co tam predvadzaju niektori nema s hokejom absolutne nic spolocne...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:ano ano, americki divaci sa velmi tesia ked maju moznost vidiet krv na lade a nosidla s medikmi...to mozu jedine a len americania...
asi by sa pred vstupom mali robit nejaky psycho iq testy lebo to co tam predvadzaju niektori nema s hokejom absolutne nic spolocne...
Ja myslim ze je to v ludskej povahe tesit sa na taketo veci staci si spomenut na Gladiatorske zapasy a koloseum kde sa zmestilo pokial viem 50 000 ludi. Myslim ze ty ludia tam nechodili na silu takze (strasne sa mi paci ta veta z terminatora 2) "je to v nas ludoch sa navzájom zabíjať" :(
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

Smarton napísal:ty by si sa vrhol medzi nich aby pustili par bomb aj tebe? oni cakaju kym trosku polavia a potom sa za nimi rozbehnu...
rozhodcovia ich nechavaju to je aj v pravidlach az ked jeden z nich alebo obaja padnu na lad az vtedy rozhodca ich môze oddelit od seba...si tu nevymyslajte pravidla ...dik
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

bitka k NHL imho patrí , ale takéto skraty by sa mali trestať minimálne stop(om) na celú sezónu lebo ostatní to budú aj naďalej praktizovať , keď zato dostanú nejakých 5-6 zápasov

napr. kocot Bertuzzi , toho by som zavrel do basy okamžite , zničil kariéru mladému hráčovi a kľudne sa korčuľuje ďalej

btw
sarnik napísal:Mozno hlupa otakza... dal niekto niekedy niekomu K.O. v takejto bitke pocas hokejoveho podujatia ??? :D To by ma ozaj zaujimalo
toto je taká dosť dobrá kompilácia s dobrou muzikou ( ak niekto viete čo je to zač , dajte vediet : ) )
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

tak toto je normalne psychopat :x za toto by som mu zobral registracku, ktoru by som nasledne pokusal a hned potom by som ho poslal minimalne do Ilavy na dva-tri roky..
btw. nehadzme zas vsetko na Amerikancov a NHL, spomente si napr. na "zakrok" karola rusznyaka na igora libu..
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

tak akoze je to iny brutal (nechcel by som) ale aj to sa stava a vo viacerych sportoch.a urcite si zasluzi niaky trest
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

miso2911 napísal:rozhodcovia ich nechavaju to je aj v pravidlach az ked jeden z nich alebo obaja padnu na lad az vtedy rozhodca ich môze oddelit od seba...si tu nevymyslajte pravidla ...dik
A co som povedal ja?
Napísať odpoveď