Dievca v kostole , ako nanu ? poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:Ze ma daju do psychiatrie :D , ale nie no u mna bude dobojovane ked mi povie do oci ze jej mam dat definitivne pokoj , ze som to posledne co chce . Ak mi toto povie ver ze sa nanu uz ani nepozriem
Tak v tom prípade ešte raz využi svoju schopnosť stretnúť ju aj niekoľko krát za deň a rovno sa jej to spýtaj. Potenciálnu šancu na úspech tento predpoklad asi vopred pochováva, ale už nemáš čo stratiť.
A ak čakáš, že ti do očí povie, že: "už nikdy o tebe nechce počuť", je to v tom prípade naivita. Nepovie ti to na rovinu, už iba preto, že podľa toho čo si písal je plachá a bála by sa, aby ťa nezranila. Teda ak vôbec už vie čo je to niekoho zraniť. A aj keď rovno nie, tak ti to nepovie proste inštinktívne. Škoda. Je to totiž presne to, čo potrebuješ - studená sprcha - krátke obdobie zimy - vyrovnanosť. Aj keď neverím, že by si sa jej vzdal, aj keby ti povedala dačo v zmysle: "Vieš čo si veľmi milý, no ja by som si na vzťahy dala ešte dáky čas, teraz mám iné priority..." alebo podobne...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

A co sme sa nove naucili??? Ze krestanstvo a kostoly robia z ludi trosky a obycajne bábky :lol: :lol: :lol:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Bóóže, naša stratená ovečka BabyShaQ, bóže táto téma je zase otvorená.

Neverending story. :)

Som Ti poradil, že máš zmeniť kostol, vidíš, si neposlúchol a takto to dopadlo, a navyše som Ti vravel, že ju vôbec nepoznáš, takže to máš len vo svojej hlave, tú zaľúbenosť. Ani nevieš aká je.

Okrem toho, že je pekná.

Nestačí Ti, keď Ťa odpíše v SMS, keď Ti nedá ICQ číslo, keď kamošovi povie, že sa jej nepáčiš, keď Ťa obchádza míľovými krokmi. Neviem čo ešte potrebuješ.

No ale ako myslíš, mal by sa radšej uvoľniť, zabávať s kamošmi, a učiť. A nie na ňu myslieť. Áno viem, je to pre Teba ťažké, ale mal by si sa snažiť, ak nechceš zametať ulice, ako hovorieva moja mama... :D

A vravím Ti, ser už na ňu, už si bojoval dosť, naozaj stojíš o takú, čo Ťa stále odmieta???

A rovno do očí Ti to nepovie, to by si sa naozaj už musel správať ako psychopat, aby si bol nejak agresívny.

No čo, si mladší, ja som bol tiež taký, ale potom som si uvedomil, že to mám nechať tak, a snažil som to pustiť z hlavy. :wink:

A pomohlo mi, keď som zistil a pripustil si, že je iná ako som si myslel(predstavoval, chcel, zidealizoval)

Myslím, že toto je aj Tvoj prípad. Ale neboj sa, ešte sa Ti bude páčiť toľko dievčat, ver mi. V mori pláva veľa rýb.. :lol:

Good Luck a nebuď naozaj tvrdohlavý :roll:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ETieNne napísal:Nestačí Ti, keď Ťa odpíše v SMS, keď Ti nedá ICQ číslo, keď kamošovi povie, že sa jej nepáčiš, keď obchádza Ťa míľovými krokmi. Neviem čo ešte potrebuješ.

Lolz??? Tak ona sama povedala ze sa jej nepacis?!?!

OMG TAK Co sa tu furt riesi omg???

Mi to skor pripada ako by si dostaval korunu za kazdy prispevok co si sem nekto da a nejde uz ani o to....
Tak ako neprikazes svojmu srdcu tak ani jej a nemozes jej vnucovat svoju "lasku" aj ked to je silne slovo(preto tie uvodozovky)..sympatie su presnejsie....Zmier sa s tym NECHCE TA!
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

tak tak... time to give up
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

BabySHAQ napísal:Ze ma daju do psychiatrie :D , ale nie no u mna bude dobojovane ked mi povie do oci ze jej mam dat definitivne pokoj , ze som to posledne co chce . Ak mi toto povie ver ze sa nanu uz ani nepozriem
Naozaj si myslis, ze Ti do oci povie, ze Ta nechce? Sorry chlape, ale ona Ti to uz v podstate povedala tolkokrat, ze ak by si sa tvaril, ze si to nepochopil, tak uz len kvoli tomu by si u nej musel byt vazne hlupak. Pozri, tak ako sa proste nerobi, ze na zaciatku sa baby proste spytas, "chces so mnou chodit", tak ani Ti nepovie do oci "daj mi pokoj". Teda stat sa to moze, ale to su mizive percenta priapadov. To su veci, ktore sa proste naznacuju ale nehovoria zvacsa priamo. A Tebe to uz tymi nepriamymi sposobmi povedala dost jasne...tak prestan klamat sam seba.
wla100
Novice
Novice

caf

Príspevok od používateľa wla100 »

sak to neni marťan snád to bude normálna baba tak jej pochval hru na gitke vyzisti de sa učila hrat a dobre ju počuvaj ak tak urobíš tak sa uz len pýtaj na to čo ti povie mimo tej jej školy hry na gitku to ak si hambli´vy ju pozvať rovno na kávu heh ale kazdopádne nerob z toho vedu nemysli na to jak vyrerá napichnutá na vtáku ale ju počuvaj. ono to ide same len sa musíš odvážiť je to tiež len človek heh
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Clovece k tomu, aby si bol v obraze Ti chyba precitat si este 24 stran :wink: .
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Omg serte na to je tu uz 24 stran sraciek sa dookola opakujucich tak to zas locknite....
nic nove nevymyslite....ak sa jej nepacis moze ti aj druha hlava narast a nezmenis to... :evil: :evil: :evil:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

"ak si dole nevvzdavaj sa, daj sa do kopy" "buducnost je to co mozes zmenit staci chciet"
nic lepsie ma nenapada... IMNSHO sa tu bude opakovat len: skocnic to, a preco nieje tato tema zamknuta,ved to nema zmysel...
takze pls znova to locknite
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Hmmm tak vam dakujem , ale neslubujem vam nic ze to co ste teraz napisali splnim . Idem do toho na vlastnu pest , vsak hadam este daco vymyslim :) , aj ked viem ze na 99 % je to zbytocne :? .

Prosim :lock:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

A azda ti to nepovedala/nedala už najavo dostatočne? podľa jerj reakcii čo si tu písal,tak ano. neviem čo očakávaš,že vymyslíš/vymyslíme, že sa zrazu jej postoj k tebe zmení. určite ho nezmení,po nejakej sms-ke, po niečom čo jej v krátkosti povieš a nech by si jej povedal čokolvek.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Postoj nezmení, naopak ešte ho len posilní, ublížiš viac len sám sebe a ešte budeš vyzerať ako pako.

Áno lockol by som to, lebo aj tak nepočúvaš naše rady. :idea:

//Na žiadosť autora témy zamknuté. eritrocit
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Dievca v kostole 2 [ ina hlavna postava ]

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Ahojte znova sa vam hlasim . Ide o to , ze uz som si uvedomil ze to dievca mi jednoducho zato nestoji , takze uz skoda reci . Teraz k veci .
Zapacilo sa mi zase dievca ( niezeby sa mi pacilo aj daco ine :shock: ) , tiez z kostola ( moja slaba stranka tie kostoly :roll: ) . No vec sa ma asi tak ze ona je asi 8 smacka . Neberte toto ako duplicitnu temu pretoze nechcem riesit ako ju mam oslovit a podobne , len sa chcem spytat ci to mam skusit . Obavy mam hlavne z reakcie tej minulej hlavnej akterky , lebo sa mi zda ze sa poznaju . Aby som nebol uz totalne na smiech :cry: ) . Nikto o tom nevie ze sa mi paci , uz nechcem spravit tu chybu co minule , ze som to vykecal bars komu (dufam ze HOJKA z mojho mesta nikto necita :lol: ) . Tak co myslite mam sa to do toho pustit ?
Dik za rady vopred
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

No, keď sa to toho pustíš, tak až to tá prvá uvidí, tak si pomyslí, že si parchant prelietavý. Ale zároveň si uvedomí, že nie je stredom vesmíru a jediná, na ktorej môžeš nechať svoje oči.
ikeacik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ikeacik »

no ked su kamaratky,tak je mozne ze sa na tebe dobre pobavia :? a to by si asi nechcel a mozem vediet kolko mas rokov?
thief596
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa thief596 »

fikus-kukis napísal:No, keď sa to toho pustíš, tak až to tá prvá uvidí, tak si pomyslí, že si parchant prelietavý. Ale zároveň si uvedomí, že nie je stredom vesmíru a jediná, na ktorej môžeš nechať svoje oči.
hej mas uplnu pravdu 8) ale zas ked to neskusi tak neuvidi :(
K teme: mal by podla mna skusit uz aj ine miesto ako kostol.. :roll: lebo uz si to viem predstavit ako mate rande v kostole a hadzete peniaze do zvonceka..drzim palce kamo
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

najdi si iny kostol :wink:
co sa tyka kamratiek a tak: tu zalezi len a len na tebe... mozes jej urobit naschval... od septembra som bol zamotany do jendnej holky ale ta ma mala na knedli a ta ked som mal prilezitost poriesil som s jej spolubyvajucou... nech vie ze pre nu neidem do Hrona skakat :wink:
//Flame v téme premazaný, držte sa témy, ak k nej nemáte čo povedať, jednoducho nepíšte. upravil eritrocit
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

waaaw ,mam dve otazky...... preco prave osmacku? preco prave z kostola? ja na tvojom mieste by som to asi neskusil ,neviem , vies je mozne ze tato bude ako ta predtym.... iked nazory iniych mozes mat na haku ,,,ajtak opet sa strapnovat ,naco ? skus niekde inde pohladat ....
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Tému : Dievča v kostole 2 som spojil s touto témou. :smt006
Napísať odpoveď