Tak v tom prípade ešte raz využi svoju schopnosť stretnúť ju aj niekoľko krát za deň a rovno sa jej to spýtaj. Potenciálnu šancu na úspech tento predpoklad asi vopred pochováva, ale už nemáš čo stratiť.BabySHAQ napísal:Ze ma daju do psychiatrie, ale nie no u mna bude dobojovane ked mi povie do oci ze jej mam dat definitivne pokoj , ze som to posledne co chce . Ak mi toto povie ver ze sa nanu uz ani nepozriem
A ak čakáš, že ti do očí povie, že: "už nikdy o tebe nechce počuť", je to v tom prípade naivita. Nepovie ti to na rovinu, už iba preto, že podľa toho čo si písal je plachá a bála by sa, aby ťa nezranila. Teda ak vôbec už vie čo je to niekoho zraniť. A aj keď rovno nie, tak ti to nepovie proste inštinktívne. Škoda. Je to totiž presne to, čo potrebuješ - studená sprcha - krátke obdobie zimy - vyrovnanosť. Aj keď neverím, že by si sa jej vzdal, aj keby ti povedala dačo v zmysle: "Vieš čo si veľmi milý, no ja by som si na vzťahy dala ešte dáky čas, teraz mám iné priority..." alebo podobne...