Dj Tiësto - Elements of Life
Dj Tiësto - Elements of Life
Tak čo hovoríte na album tohto skvelého producenta a DJ? Ja som spokojný a velmi potešený štýlom celého albumu...
Re: Dj Tiësto - Elements of Life
Nic extra... Just Be bol podla mna o dost lepsi, elements je mlatenie uz raz vymlatenej slamy. Mna osobne sklamal. A o tom ci je "skvely DJ" by som si tiez dovolil polemizovat, ale to uz je z ineho sudkuhezo napísal:Tak čo hovoríte na album tohto skvelého producenta a DJ? Ja som spokojný a velmi potešený štýlom celého albumu...
hezo napísal:ty zase očom? sa pytam na nazory ludi na tento album. nie o dj samotnom
k6 napísal:Nic extra... Just Be bol podla mna o dost lepsi, elements je mlatenie uz raz vymlatenej slamy. Mna osobne sklamal.
hezo napísal:musíš si uvedomiť že tiesto začína meniť štýl a tento album nebol ohlasovaný ako čistý trance...
-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ty si spomenul ze just be bol lepsi, on len napisal ze tiesto zacina menit styl, preto asi nebol taky jak ten just be.k6 napísal:proste ked som odpovedal inak ako si ocakaval zrejme (cize som nenapisal ze to je genialny album) bol som upozorneny, ze som to zle pochopil a keby som to pochopil inak tak by sa mi album urcite pacil alebo co
Stavim sa, ze na kazdeho kto tu album nepochvali budes mat proste nejaky dovod preco to tak je a ze v podstate je super a len mi tomu nerozumieme
btw: aj ked som na iny styl, tento album si stiahnem, mozno ma prekvapi
v podstate tak ako hovoris exploid, ale ja mu to vysvetlovat nebudem. nikoho neovplyvnujem a to ze som pisal ze meni styl, to je len preto, ze moc by som neporovnaval jus be a elemens of life, moj nazor... vase nazory?
K6: Si spammer a spammerom ostaneš, uz som ti to pisal aj na lamach
& THX za - karmu 
K6: Si spammer a spammerom ostaneš, uz som ti to pisal aj na lamach