Dj Tiësto - Elements of Life

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
hezo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Dj Tiësto - Elements of Life

Príspevok od používateľa hezo »

Tak čo hovoríte na album tohto skvelého producenta a DJ? Ja som spokojný a velmi potešený štýlom celého albumu...
k6
VIP
VIP

Re: Dj Tiësto - Elements of Life

Príspevok od používateľa k6 »

hezo napísal:Tak čo hovoríte na album tohto skvelého producenta a DJ? Ja som spokojný a velmi potešený štýlom celého albumu...
Nic extra... Just Be bol podla mna o dost lepsi, elements je mlatenie uz raz vymlatenej slamy. Mna osobne sklamal. A o tom ci je "skvely DJ" by som si tiez dovolil polemizovat, ale to uz je z ineho sudku :P
hezo
Darca
Darca

musíš si uvedomiť že tiesto začína meniť štýl a tento album nebol ohlasovaný ako čistý trance... a otom že je skvely sa bavit nebudeme, kazdy ma iny nazor
k6
VIP
VIP

A mohol by si mi vysvetlit, naco si zalozil tuto temu? Ked v podstate si presvedceny o svojej pravde?
hezo
Darca
Darca

k6 napísal:A mohol by si mi vysvetlit, naco si zalozil tuto temu? Ked v podstate si presvedceny o svojej pravde?
ty zase očom? sa pytam na nazory ludi na tento album. nie o dj samotnom :roll:
k6
VIP
VIP

hezo napísal:ty zase očom? sa pytam na nazory ludi na tento album. nie o dj samotnom :roll:
k6 napísal:Nic extra... Just Be bol podla mna o dost lepsi, elements je mlatenie uz raz vymlatenej slamy. Mna osobne sklamal.
hezo napísal:musíš si uvedomiť že tiesto začína meniť štýl a tento album nebol ohlasovaný ako čistý trance...
:lol: proste ked som odpovedal inak ako si ocakaval zrejme (cize som nenapisal ze to je genialny album) bol som upozorneny, ze som to zle pochopil a keby som to pochopil inak tak by sa mi album urcite pacil alebo co :D Stavim sa, ze na kazdeho kto tu album nepochvali budes mat proste nejaky dovod preco to tak je a ze v podstate je super a len mi tomu nerozumieme :wink:
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

k6 napísal::lol: proste ked som odpovedal inak ako si ocakaval zrejme (cize som nenapisal ze to je genialny album) bol som upozorneny, ze som to zle pochopil a keby som to pochopil inak tak by sa mi album urcite pacil alebo co :D Stavim sa, ze na kazdeho kto tu album nepochvali budes mat proste nejaky dovod preco to tak je a ze v podstate je super a len mi tomu nerozumieme :wink:
ty si spomenul ze just be bol lepsi, on len napisal ze tiesto zacina menit styl, preto asi nebol taky jak ten just be.
btw: aj ked som na iny styl, tento album si stiahnem, mozno ma prekvapi
:)
hezo
Darca
Darca

v podstate tak ako hovoris exploid, ale ja mu to vysvetlovat nebudem. nikoho neovplyvnujem a to ze som pisal ze meni styl, to je len preto, ze moc by som neporovnaval jus be a elemens of life, moj nazor... vase nazory?

K6: Si spammer a spammerom ostaneš, uz som ti to pisal aj na lamach :evil: & THX za - karmu :roll:
k6
VIP
VIP

hezo napísal:K6: Si spammer a spammerom ostaneš, uz som ti to pisal aj na lamach :evil:
Hodnotenie mojej osobnosti si pred spanim mozes znacit do dennicka a nie tliachat tu. Ja ta neurazam tak to iste ziadam od Teba.
Napísať odpoveď