Miranda a ICQ virus
Miranda a ICQ virus
niekolko mojich kontaktov ma virus na ICQ. Miranda mi zobrazuje ich klient ako virus. Poslali mi tie kontakty ako link ze check this: www.link...com a chcem sa opytat ze ked som na link neklikol a nakazene kontakty zmazal nemozem sa "nakazit" alebo nenakazil som sa uz ? pouzivam Mirandu IM 0.7 build 17
Ja na tieto viry šťastie nemam (klopklop) ale za to mi došla nedávno druhá vlna hoaxu
Zasa to s tou kvetinou, že bude modra, akurat inak formulovane (samozrejme od polky CL) a potom niečo so nešťastím v sexe
-Ja neviem, že či sú ti ľudia infantilny alebo si naozaj myslia, že si 15 rokov nevrznu, ak mi to nepošlu alebo čo
BTW: Asi začnem rozosielať moje číslo účtu nech mi tam pošlu 50 korun a splnia sa im najtajnejšie tužby
-Ja neviem, že či sú ti ľudia infantilny alebo si naozaj myslia, že si 15 rokov nevrznu, ak mi to nepošlu alebo čo
BTW: Asi začnem rozosielať moje číslo účtu nech mi tam pošlu 50 korun a splnia sa im najtajnejšie tužby
-
igynko
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Presne toto poznam aj ja... za posledne 2 tyzdne mi prislo asi 10 upozorneni aby som nepridaval do zoznamu toho a toho uzivatela pretoze to je virus... Uz ma ani nebavi ludom vysvetlovat, ze to nie je pravda a jedna sa o tzv. hoax....
Je smutne, ze mnoho ludi ani trosku nerozmysla nad tym co posiela dalej.... A take vyhovorky, ze ved co keby, ma vytacaju dobiela, pretoze ospravedlnovat svoju hlupost takto je naozaj chabe. kazdy plne zodpoveda za to co posle a tak by si mal aj takeho veci overit....
Ale ludia sa asi nikdy nezmenia...
)
ja mam v kontaktoch aj par velmi strucnych ludi, co len obcas nieco napisu alebo len hodia link (na youtube alebo inde) a raz mi prisiel taky link a tak som aj klikol a "nic" sa nestalo. a potom mi zacali prichadzat otazky: "co si mi to poslal" "co to je?" "nac to je" "ty debil, ty si mi poslal link na paris.exe". a tak som si uvedomil, ze asi to nieco robi. avast ma upozornil, ale neskoro. potom som nabehol do linuxu, stiahol som si paris.exe a mam suvenir. win presiel reinstalaciou
ak by niekto chcel, mozem upnut 
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
heh dobre stara tema, ale prispejem znova svojou troskou
ani by ste neverili, ake su tie icq visury dnes vychcane... bracho ma v kontaktoch jedneho spoluziaka, ktory sa o ochranu svojho pc vobec nestara a pravidelne dostava od neho linky typu "My party pics (nasleduje link)" a predstavte si, ze ked mu odpisal, tak ten virus mu normalne odpovedal, napisal smajlika :D a ked mu bracho pisal dalej, tak dostaval ako odpoved vzdy nahodneho smajlika, no lol
ani by ste neverili, ake su tie icq visury dnes vychcane... bracho ma v kontaktoch jedneho spoluziaka, ktory sa o ochranu svojho pc vobec nestara a pravidelne dostava od neho linky typu "My party pics (nasleduje link)" a predstavte si, ze ked mu odpisal, tak ten virus mu normalne odpovedal, napisal smajlika :D a ked mu bracho pisal dalej, tak dostaval ako odpoved vzdy nahodneho smajlika, no lol