Miranda a ICQ virus

Informácie o software, ankety...
Lord_3D
Addict
Addict

Miranda a ICQ virus

Príspevok od používateľa Lord_3D »

niekolko mojich kontaktov ma virus na ICQ. Miranda mi zobrazuje ich klient ako virus. Poslali mi tie kontakty ako link ze check this: www.link...com a chcem sa opytat ze ked som na link neklikol a nakazene kontakty zmazal nemozem sa "nakazit" alebo nenakazil som sa uz ? pouzivam Mirandu IM 0.7 build 17
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak si neklikol, tak sa nemas coho bat. Ani mazat si ich nemusel.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ok, ďakujem za odpoveď...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

btw: v poslednej dobe sa objavil nejaky novy - alebo proste ina odroda - ze ked si s niekym zacnem pisat tak sa sam posle v prvom poste od toho dotycneho.. zbavil som sa ho nastastie ad-awarom a spybotom...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja na tieto viry šťastie nemam (klopklop) ale za to mi došla nedávno druhá vlna hoaxu :!: Zasa to s tou kvetinou, že bude modra, akurat inak formulovane (samozrejme od polky CL) a potom niečo so nešťastím v sexe :?
-Ja neviem, že či sú ti ľudia infantilny alebo si naozaj myslia, že si 15 rokov nevrznu, ak mi to nepošlu alebo čo :x

BTW: Asi začnem rozosielať moje číslo účtu nech mi tam pošlu 50 korun a splnia sa im najtajnejšie tužby :lol:
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Mna zas presviedčal jeden o ICQ víre ktorý mi zmaze vsetky kontakty.. stačí si iba pridať kotakt figoX do CL.. Ked som mu vysvetľoval že to nieje a nemôže byť pravda ešte mi vynadal.. :roll:
K tím vírusom čo píšu chcek this.. dajak sa v poslednej dobe rozmožili čoraz vaic správ takích dostávam.
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

V poslednom čase sa aj mne rozmnožili autorizácie od nejakých pravdepodobne neexistujúcich užívateľov a s odkazmi na nejaké stránky...to znamená,že vírus mám ja,alebo nejaké kontakty v mojom zozname?
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

mne sa stalo ze mi prisliel od usera ktory o tom ani nevedel nejaky pokec, mala sprava a link... aj napriek tomu ze som tam klikol, upozornil ma nod32 na mozny virus a zaroven prisla aj hlaska z keria... ked mate zabezpeceny komp nemate sa coho bat...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

v poslednom case mi asi od 4roch roznych ludi prisli odkazy typu "check out my photo album" a je tam odkaz na .exe subor co Kasper hned hlasil ze je to nejaky typ wormu (a to som len klikol na odkaz no nestiahol)....
takze pozor na co klikate...
igynko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa igynko »

Presne toto poznam aj ja... za posledne 2 tyzdne mi prislo asi 10 upozorneni aby som nepridaval do zoznamu toho a toho uzivatela pretoze to je virus... Uz ma ani nebavi ludom vysvetlovat, ze to nie je pravda a jedna sa o tzv. hoax.... :( Je smutne, ze mnoho ludi ani trosku nerozmysla nad tym co posiela dalej.... A take vyhovorky, ze ved co keby, ma vytacaju dobiela, pretoze ospravedlnovat svoju hlupost takto je naozaj chabe. kazdy plne zodpoveda za to co posle a tak by si mal aj takeho veci overit.... :( Ale ludia sa asi nikdy nezmenia... :))
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no jo... mne vcera vecer dosiel od kamosa taky link... som klikol... NOD zablokoval.. ale hned ako som videl ze to ma koncovku exe tak to bolo jasne.. kktiny uz vymyslaju DPC :x
Geralt77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Geralt77 »

a co ked to zacnem posielat ja?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Geralt77 napísal:a co ked to zacnem posielat ja?
ako myslis ten LINK ?? ze ho odosles svojim kontaktom ??
nic.. akurat ked na to kliknu tak mozu ist srat :D
Geralt77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Geralt77 »

Šu-Do napísal:ako myslis ten LINK ?? ze ho odosles svojim kontaktom ??
nic.. akurat ked na to kliknu tak mozu ist srat :D
a ked sa chcem zbavit toho posielania?..ze to nechcem posielat?..to sa neda?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Geralt77 napísal:a ked sa chcem zbavit toho posielania?..ze to nechcem posielat?..to sa neda?
ahaa... ty si myslel tak ze to same posiela.. ja ze ty chces robit naschvali...
no je to vir... niekde bol o tom clanok ako to dat prec.. no nwm kde
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ja mam v kontaktoch aj par velmi strucnych ludi, co len obcas nieco napisu alebo len hodia link (na youtube alebo inde) a raz mi prisiel taky link a tak som aj klikol a "nic" sa nestalo. a potom mi zacali prichadzat otazky: "co si mi to poslal" "co to je?" "nac to je" "ty debil, ty si mi poslal link na paris.exe". a tak som si uvedomil, ze asi to nieco robi. avast ma upozornil, ale neskoro. potom som nabehol do linuxu, stiahol som si paris.exe a mam suvenir. win presiel reinstalaciou :D ak by niekto chcel, mozem upnut :P
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

heh dobre stara tema, ale prispejem znova svojou troskou
ani by ste neverili, ake su tie icq visury dnes vychcane... bracho ma v kontaktoch jedneho spoluziaka, ktory sa o ochranu svojho pc vobec nestara a pravidelne dostava od neho linky typu "My party pics (nasleduje link)" a predstavte si, ze ked mu odpisal, tak ten virus mu normalne odpovedal, napisal smajlika :D a ked mu bracho pisal dalej, tak dostaval ako odpoved vzdy nahodneho smajlika, no lol
Napísať odpoveď