beatz party

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
DANYHELL
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

beatz party

Príspevok od používateľa DANYHELL »

Boli ste uz niekto na tychto party??
Ja som bol ted na 25ke v Trnave v Artklube a poviem ako peeecka dramik jak svina :) :) !!

http://beatz.djlixx.com/beatz25/index.php
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Veľmi by som chcel, ale ďaleko a neni sú keše... Už len Kvôli Lixxovi, čo ten vie dorobiť na stagi to neni možné.... BIG UP
DANYHELL
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DANYHELL »

tak ale teraz v tej Trnave to nemalo chybu!!!! Atmosfera paraaaaada!!! Predtym som nejak moc nepocuval dnb ale teraz na nom ficiiiim furt :) Na beatz stranke sa daju stiahnut aj ich setiky Dj Lixxa, Bifidus Aktif, ferzy61, x2um....
5ulo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 5ulo »

O lixxa len tak nepridete.. ved je tusim na kazdom BEATZe :) No ja som posledne 2 beatzi nebol... uz mam po krk toho naroda. Pamatam ked byval poloprazdny parket.. teraz sa tam neda ani v klude stat, nieto skakat... bezocivi ludia si fajcia aj ked vidia ze 2cm od konca jeho cigarety mava dievca svojimi vlasmi... na to sa neda ani pozerat. Chce to vacsi priestor a nie tento pidiplac. Milujem beatz.. dlho som tam chodil, ale vravim, uz si tu akciu neuzijem ako kedysi :( teda pokial sa nevyriesi priestor alebo ludia nechytia rozum .. :?
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

5ulo napísal:O lixxa len tak nepridete.. ved je tusim na kazdom BEATZe :) No ja som posledne 2 beatzi nebol... uz mam po krk toho naroda. Pamatam ked byval poloprazdny parket.. teraz sa tam neda ani v klude stat, nieto skakat... bezocivi ludia si fajcia aj ked vidia ze 2cm od konca jeho cigarety mava dievca svojimi vlasmi... na to sa neda ani pozerat. Chce to vacsi priestor a nie tento pidiplac. Milujem beatz.. dlho som tam chodil, ale vravim, uz si tu akciu neuzijem ako kedysi :( teda pokial sa nevyriesi priestor alebo ludia nechytia rozum .. :?
tomu sa nedá ubrániť- promotéri potrebujú naplniť klub, ľudia sa chcú zabávať s kamarátmi vo veľkom- to k tomu proste patrí...
5ulo
Light Expert
Light Expert

krupica_dnb napísal:tomu sa nedá ubrániť- promotéri potrebujú naplniť klub, ľudia sa chcú zabávať s kamarátmi vo veľkom- to k tomu proste patrí...
jasne, to sa nehadam, ale aby si skakali po nohach a citili sa ako v preplnenom buse MHD kde kazdy saha kazdemu po riti, to ne.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

5ulo napísal:jasne, to sa nehadam, ale aby si skakali po nohach a citili sa ako v preplnenom buse MHD kde kazdy saha kazdemu po riti, to ne.
chapes, keď má niekto v sebe 2 kolieska a dáku čiaru tak mu je to jedno..... to je asi jediná vec čo mi vadí (najmä na dnb) párty- fetky
5ulo
Light Expert
Light Expert

krupica_dnb napísal:chapes, keď má niekto v sebe 2 kolieska a dáku čiaru tak mu je to jedno..... to je asi jediná vec čo mi vadí (najmä na dnb) párty- fetky
Moj clovek.. plne suhlasim.. karma ti pojde velice ale velice hore odomna :wink:
Napísať odpoveď