tak ale teraz v tej Trnave to nemalo chybu!!!! Atmosfera paraaaaada!!! Predtym som nejak moc nepocuval dnb ale teraz na nom ficiiiim furt Na beatz stranke sa daju stiahnut aj ich setiky Dj Lixxa, Bifidus Aktif, ferzy61, x2um....
O lixxa len tak nepridete.. ved je tusim na kazdom BEATZe No ja som posledne 2 beatzi nebol... uz mam po krk toho naroda. Pamatam ked byval poloprazdny parket.. teraz sa tam neda ani v klude stat, nieto skakat... bezocivi ludia si fajcia aj ked vidia ze 2cm od konca jeho cigarety mava dievca svojimi vlasmi... na to sa neda ani pozerat. Chce to vacsi priestor a nie tento pidiplac. Milujem beatz.. dlho som tam chodil, ale vravim, uz si tu akciu neuzijem ako kedysi teda pokial sa nevyriesi priestor alebo ludia nechytia rozum ..
5ulo napísal:O lixxa len tak nepridete.. ved je tusim na kazdom BEATZe No ja som posledne 2 beatzi nebol... uz mam po krk toho naroda. Pamatam ked byval poloprazdny parket.. teraz sa tam neda ani v klude stat, nieto skakat... bezocivi ludia si fajcia aj ked vidia ze 2cm od konca jeho cigarety mava dievca svojimi vlasmi... na to sa neda ani pozerat. Chce to vacsi priestor a nie tento pidiplac. Milujem beatz.. dlho som tam chodil, ale vravim, uz si tu akciu neuzijem ako kedysi teda pokial sa nevyriesi priestor alebo ludia nechytia rozum ..
tomu sa nedá ubrániť- promotéri potrebujú naplniť klub, ľudia sa chcú zabávať s kamarátmi vo veľkom- to k tomu proste patrí...
krupica_dnb napísal:chapes, keď má niekto v sebe 2 kolieska a dáku čiaru tak mu je to jedno..... to je asi jediná vec čo mi vadí (najmä na dnb) párty- fetky
Moj clovek.. plne suhlasim.. karma ti pojde velice ale velice hore odomna