zuzkazuzka
zuzkazuzka
Je moderatorka ? az teraz som si vsimol...tuto userku ani nepoznam 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: zuzkazuzka
good point drago...tuto userku ani nepoznam...Drago napísal:Je moderatorka ? az teraz som si vsimol...tuto userku ani nepoznam
-
zuzkazuzka
VIP
Drago napísal:Je moderatorka ? az teraz som si vsimol...tuto userku ani nepoznam
-
audiotrack
VIP
no čo som tu ja, tak každý terajší mod bol aj normálnym užívateľom ako to ty nazývaš tak neviem čo tým myslíšBaxxter99 napísal:si tu viac než rok a ešte si ju nevidel?heh,prepáč,..blbá poznámka..tak to som sa dozvedel tiež..takže to znamená,že aj "normálny"user sa môže stať moderátorom..asi čo ...tak teda gratulujem zuzkezuzke k jej novej "práci"
Nie nie,len toto som prvý krát zažil,že "normálny" user sa stal moderátorom,lebo som tu krátko,tak ma to prekvapiloaudiotrack napísal:no čo som tu ja, tak každý terajší mod bol aj normálnym užívateľom ako to ty nazývaš tak neviem čo tým myslíš
No a? Normalna vec na fore. Hlavne si nenahovarajme ze sa nepozna bud s adminom alebo s inym moderatorom (moderatormi)... ved to je bezna prax. Poznaju sa, vie ze jej moze doverovat a ze je na dany post vhodna, nasledne ukeca zvysok "vedenia" a novy mod je na svete. Ja to nechcem zlahcovat ani nic podobne. Ale tak to chodi a myslim si ze je to v poriadku. Je dobre ked sa poznaju a doveruju si.
-
zuzkazuzka
VIP
-
t0m4s3
Admin
Objasnim to za seba vcelku jednoducho. Ja ani hojko nemame potuchy kto zuzkazuzka v realnom zivote je. Takze nejake kamaradickovanie do uvahy nepripada. Co sa mna tyka, vstal som a dozvedel som sa v admin sekcii, ze zuzkazuzka je mod. Zvysok je na vysvetleni hojka. Inak s vasim podivovanim sa celkom suhlasim, sam totiz krutim hlavou cely den.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Mal som skôr iné typy na moderátorov,ale Zuzka je v pohode človek, aspoň z toho, čo píše sa tak javí, lebo osobne ju nepoznám.
Ovládať moderátorské funkcie nie je ťažké (pár tlačítok naviac), dôležitejší je cit pre správne rozhodovanie pri moderovaní. Resp. pre cit pre moderovanie. Avšak myslím, si, že z toho netreba robiť vedu.
Navyše ja dávam Zuzké veľké šance, aj keď ju mnohí možno podceňujú. S erikom by mohli byť dobrí parťáci v sekcii EaV. (napr. okrem iných)
Good Luck
//aj ja gratulujem, žena vo vedení mi tu chýbala...
Ovládať moderátorské funkcie nie je ťažké (pár tlačítok naviac), dôležitejší je cit pre správne rozhodovanie pri moderovaní. Resp. pre cit pre moderovanie. Avšak myslím, si, že z toho netreba robiť vedu.
Navyše ja dávam Zuzké veľké šance, aj keď ju mnohí možno podceňujú. S erikom by mohli byť dobrí parťáci v sekcii EaV. (napr. okrem iných)
Good Luck
//aj ja gratulujem, žena vo vedení mi tu chýbala...
-
Martin44
Professional
No by si sa divil ale mnohych ludi uspokoji prave tato forma "zabavy"MS FRANKY napísal:už si dosť dlho na hojku aby si vedel že nie.Viem že si to myslel ironicky ale načo dráždiť ľudí? Pre potešenie?
KT:Zuzku nepoznam ale ako sa vravi normalnu zuzu nenájdeš.. tak dúfam že ty budeš výnimka.
No a posledna vec k teme gratulujem.
-
krupica_dnb
Medium Professional
skús raz nenapísať presne to čo ja, ok?ETieNne napísal:Mal som skôr iné typy na moderátorov,ale Zuzka je v pohode človek, aspoň z toho, čo píše sa tak javí, lebo osobne ju nepoznám.
Navyše ja dávam Zuzké veľké šance, aj keď ju mnohí možno podceňujú. S erikom by mohli byť dobrí parťáci v sekcii EaV. (napr. okrem iných)![]()
Good Luck
//aj ja gratulujem, žena vo vedení mi tu chýbala...![]()
Si uplne mimo, takto si sa na nemenovanom fore stal modom mozno ty. Odkedy som modom ja, pri kazdej volbe noveho moda tu dal kazdy z adminov/modov svoje tipy a nasledne sa hlasovalo. Pri zuzu bola zial tato zvyklost porusena, pricom som bol z toho prekvapeny rovnako ako Tomase. Pokial je vsak mne zname, nikto z teamu novu kolegynu nepozna osobne. BTW. ako bude pristupovat k moderovaniu ukaze cas... kazdopadne, zuzu ako novy moderator doveru ma a pevne verim, ze mat bude.k6 napísal:No a? Normalna vec na fore. Hlavne si nenahovarajme ze sa nepozna bud s adminom alebo s inym moderatorom (moderatormi)... ved to je bezna prax. Poznaju sa, vie ze jej moze doverovat a ze je na dany post vhodna, nasledne ukeca zvysok "vedenia" a novy mod je na svete. Ja to nechcem zlahcovat ani nic podobne. Ale tak to chodi a myslim si ze je to v poriadku. Je dobre ked sa poznaju a doveruju si.
-
jin
VIP
Túto userku so msi všímal už dosť dlho, no najprv som sa musel dva krát uistiť, kým som is bol na jasnom, že sa pridala k "zeleným". Som zvedavý, čo prinesie. Každopádne prítomnotť nežného pohlavia v "hojko crew" by mohla priniesť toroška iný prístup /nieže by som bol nespokojný/. Každopádne som zvedavý, ako sa bude ako mod javiť.
Anyway - Gratulujem
hojko
Anyway - Gratulujem
hojko