zuzkazuzka

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

zuzkazuzka

Príspevok od používateľa Drago »

Je moderatorka ? az teraz som si vsimol...tuto userku ani nepoznam :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: zuzkazuzka

Príspevok od používateľa uplink »

Drago napísal:Je moderatorka ? az teraz som si vsimol...tuto userku ani nepoznam :)
good point drago...tuto userku ani nepoznam...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

o mne mimo mňa.... niekedy ráno pri pohľade do zrkadla tiež sama seba nespoznávam...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Príjemne prekvapenie :) Nedávno sa ma priateľka pýtala (chodí sem len čítať, ale nie je registrovaná), že prečo sú tu iba samí chlapi moderátori :lol: Som ju nabádal, aby sa zaregistrovala a môže sa stať prvou moderátorkou :D tak zuzka ju predbehla :)
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Drago napísal:Je moderatorka ? az teraz som si vsimol...tuto userku ani nepoznam :)
:lol: si tu viac než rok a ešte si ju nevidel?heh,prepáč,..blbá poznámka..tak to som sa dozvedel tiež..takže to znamená,že aj "normálny"user sa môže stať moderátorom..asi čo ...tak teda gratulujem zuzkezuzke k jej novej "práci" :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Baxxter99 napísal::lol: si tu viac než rok a ešte si ju nevidel?heh,prepáč,..blbá poznámka..tak to som sa dozvedel tiež..takže to znamená,že aj "normálny"user sa môže stať moderátorom..asi čo ...tak teda gratulujem zuzkezuzke k jej novej "práci" :)
no čo som tu ja, tak každý terajší mod bol aj normálnym užívateľom ako to ty nazývaš tak neviem čo tým myslíš
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

audiotrack napísal:no čo som tu ja, tak každý terajší mod bol aj normálnym užívateľom ako to ty nazývaš tak neviem čo tým myslíš
Nie nie,len toto som prvý krát zažil,že "normálny" user sa stal moderátorom,lebo som tu krátko,tak ma to prekvapilo :) OT.....
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

No a? Normalna vec na fore. Hlavne si nenahovarajme ze sa nepozna bud s adminom alebo s inym moderatorom (moderatormi)... ved to je bezna prax. Poznaju sa, vie ze jej moze doverovat a ze je na dany post vhodna, nasledne ukeca zvysok "vedenia" a novy mod je na svete. Ja to nechcem zlahcovat ani nic podobne. Ale tak to chodi a myslim si ze je to v poriadku. Je dobre ked sa poznaju a doveruju si.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

No vidím, že to moje "povýšenie" tu celkom rozbúrilo tiché vody fóra. Nechám na kolegovcov, nech to tu objasnia, ak chcú...
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

heh, celkom som prekvapeny :) tak teda nech ta ta praca nevynervuje, a kongratulejšn.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Objasnim to za seba vcelku jednoducho. Ja ani hojko nemame potuchy kto zuzkazuzka v realnom zivote je. Takze nejake kamaradickovanie do uvahy nepripada. Co sa mna tyka, vstal som a dozvedel som sa v admin sekcii, ze zuzkazuzka je mod. Zvysok je na vysvetleni hojka. Inak s vasim podivovanim sa celkom suhlasim, sam totiz krutim hlavou cely den.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

je to prekvapiva nominacia, ale ako to zasiahne nas obyc. smrtelnikov? internet rychlejsi nebude.. :) cize ostava tak maximalne popriat vela stastia.. :wink:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

A ked budem mat karmu +100 date mi moderovanie? :)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Mal som skôr iné typy na moderátorov,ale Zuzka je v pohode človek, aspoň z toho, čo píše sa tak javí, lebo osobne ju nepoznám.

Ovládať moderátorské funkcie nie je ťažké (pár tlačítok naviac), dôležitejší je cit pre správne rozhodovanie pri moderovaní. Resp. pre cit pre moderovanie. Avšak myslím, si, že z toho netreba robiť vedu.

Navyše ja dávam Zuzké veľké šance, aj keď ju mnohí možno podceňujú. S erikom by mohli byť dobrí parťáci v sekcii EaV. (napr. okrem iných) :wink:

Good Luck 8)

//aj ja gratulujem, žena vo vedení mi tu chýbala... :P
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Martin44 napísal:A ked budem mat karmu +100 date mi moderovanie? :)
už si dosť dlho na hojku aby si vedel že nie. :wink: Viem že si to myslel ironicky ale načo dráždiť ľudí? Pre potešenie?

KT:Zuzku nepoznam ale ako sa vravi normalnu zuzu nenájdeš.. tak dúfam že ty budeš výnimka.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Explo!D napísal:heh, celkom som prekvapeny :) tak teda nech ta ta praca nevynervuje, a kongratulejšn.
Tak toto je dolezite, ze si ty prekvapeny. Snad sa ti teraz vsetci administratori a moderatori ospravedlnia a dalsi vyber nechaju na teba.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

MS FRANKY napísal:už si dosť dlho na hojku aby si vedel že nie. :wink: Viem že si to myslel ironicky ale načo dráždiť ľudí? Pre potešenie?

KT:Zuzku nepoznam ale ako sa vravi normalnu zuzu nenájdeš.. tak dúfam že ty budeš výnimka.
No by si sa divil ale mnohych ludi uspokoji prave tato forma "zabavy"
No a posledna vec k teme gratulujem.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

ETieNne napísal:Mal som skôr iné typy na moderátorov,ale Zuzka je v pohode človek, aspoň z toho, čo píše sa tak javí, lebo osobne ju nepoznám.

Ovládať moderátorské funkcie nie je ťažké (pár tlačítok naviac), dôležitejší je cit pre správne rozhodovanie pri moderovaní. Resp. pre cit pre moderovanie. Avšak myslím, si, že z toho netreba robiť vedu.

Navyše ja dávam Zuzké veľké šance, aj keď ju mnohí možno podceňujú. S erikom by mohli byť dobrí parťáci v sekcii EaV. (napr. okrem iných) :wink:

Good Luck 8)

//aj ja gratulujem, žena vo vedení mi tu chýbala... :P
skús raz nenapísať presne to čo ja, ok? :smt023 :smt003
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

k6 napísal:No a? Normalna vec na fore. Hlavne si nenahovarajme ze sa nepozna bud s adminom alebo s inym moderatorom (moderatormi)... ved to je bezna prax. Poznaju sa, vie ze jej moze doverovat a ze je na dany post vhodna, nasledne ukeca zvysok "vedenia" a novy mod je na svete. Ja to nechcem zlahcovat ani nic podobne. Ale tak to chodi a myslim si ze je to v poriadku. Je dobre ked sa poznaju a doveruju si.
Si uplne mimo, takto si sa na nemenovanom fore stal modom mozno ty. Odkedy som modom ja, pri kazdej volbe noveho moda tu dal kazdy z adminov/modov svoje tipy a nasledne sa hlasovalo. Pri zuzu bola zial tato zvyklost porusena, pricom som bol z toho prekvapeny rovnako ako Tomase. Pokial je vsak mne zname, nikto z teamu novu kolegynu nepozna osobne. BTW. ako bude pristupovat k moderovaniu ukaze cas... kazdopadne, zuzu ako novy moderator doveru ma a pevne verim, ze mat bude.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Túto userku so msi všímal už dosť dlho, no najprv som sa musel dva krát uistiť, kým som is bol na jasnom, že sa pridala k "zeleným". Som zvedavý, čo prinesie. Každopádne prítomnotť nežného pohlavia v "hojko crew" by mohla priniesť toroška iný prístup /nieže by som bol nespokojný/. Každopádne som zvedavý, ako sa bude ako mod javiť.
Anyway - Gratulujem :)
hojko :reporter:
Zamknuté