Mate Tattoo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Máte tetovanie?

Áno
90
10%
Nie
275
31%
Nie, ale chcem
390
44%
Nie, ani nechcem
128
14%

Celkom hlasov: 883

2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

No, urcite si raz dam vytetovat THUG LIFE, na cest Tupaca :P Ale kedy, to ani netusim.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nevete kde v Kosiciach zozeniem HENNA prasok? prasok ako ingredenciu tej melasy s ktorou sa robi henna tetovanie?

a aby som nebol od temy tak velmi rad by som si xcel dat nejake tetovanie s mojim znamenim zverokruhu ze SCORPIO, ale tak som alergik a mam dalsiu spustu chorob a pchat si chemiu do tela neviem ci je dobre pre mna...
Prílohy
tatoo
tatoo
T104.JPG (15.98 KiB) 5105 zobrazení
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Tetovanie nemám a ani to neplánujem... Podla mňa je to moderné a cool iba do určitej doby (ako všetko)... Preto by som si rozmyslel či si takéto niečo vyviezť do konca života.... :wink:

Aj keď priznávam, že na babách sa mi to velmi páči :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Prosím Vás ako je to s tetovaním na časové obdobie ( dočasné tetovanie ) ?

Už dlhšiu dobu som rozhodnutý, že si chcem dať ozdobu na telo , ale neviem ... asi to nechcem na celý život ... počul som, že existuje v štúdiu možnosť na nejakých 6-7 rokov , máte s tým niekto skúsenosti ?
Ako je to cenovo + nejaké info ...

to na prvej strane som tohto topicu som čítal, vyzerá to otrasne, v štúdiu by to malo byť lepšie , nie ?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

CHyba mi tam možnosť nie a chcem :) Ale suhhlasim so shw33kom na cely zivot asi nie vide som stariseho pana ktory bol cely potetovany a vyzeral dost otrasne :? Skor by som si vybral tetovanie ktore nie je na cely zivot .
majaa
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majaa »

ano mam tetovanie uz 2 roky .. a som s nim spokojna, mne sa tetovanie velmi pacia, je to podla mna umenie a je to pekne... ja mam len take male :) ale preto sa mi paci :)
Prílohy
f_3275088_852ac29b8e00c10a69667b19c45d6e07.jpg
f_3275088_852ac29b8e00c10a69667b19c45d6e07.jpg (28.99 KiB) 3025 zobrazení
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

mno po dlhy ch rokoch "chcenia" to prislo... :)

http://img81.imageshack.us/my.php?image ... nalgp4.jpg
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja by som bral.. cem daco male ale ukrutne.. ale este nevim co.. najskor dajaky kruty picture od h.r. gigera
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Mám vybraté- vytetovať moju krvnú skupinu- " A rh+" len sa ani za nič neviem rozhodnúť pre miesto.... Niekde aby to nebilo dáko do očí ale zas aby sa to dalo nájsť .... :?
WoW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WoW »

nemam ale rad si davam tetovacki co su v zuvackach.ale nie vazne tetovanie nemam ale asi si dam nejaku kerku abo neco take
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

SatchBoogie napísal:mno po dlhy ch rokoch "chcenia" to prislo... :)

http://img81.imageshack.us/my.php?image ... nalgp4.jpg
nj slusnee. fjne to vyzera
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

njoo ja by som si aj dal.. na lytko na pravej nohe ... ale tak uvidime len ma sere to ze by to tam bolo do konca mojho zivota.. :?
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Step256 napísal:njoo ja by som si aj dal.. na lytko na pravej nohe ... ale tak uvidime len ma sere to ze by to tam bolo do konca mojho zivota.. :?
ak pochybujes uz teraz, nedavaj si to nikdy (btw nevidim problem zakryt tetovanie na lytku). dat si tetovanie na 2 roky tiez nie je vyhra, pretoze za pol roka bude z toho jedna tmava machula, ktoru tak budes mat este dalsie 2 roky...takze ked tak, dat si trvale, ale urcite nie vtedy ked nie si si 100% isty, ze to naozaj chces ;)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Tak ja som uz pevne rozhodnuty ze si chcem dat tetovanie bud na predlaktie niejaky napis hmm ........ nieco ako ma eminem neviem ci viete on tam ma meno svojej dcery "Haily Jade" ta ja by som si tam asi dal nieco duchaplne ................
nordkapp_pb napísal:... Dam si asi na ruku R.I.P. a pod to mensim Ride In Peace :-D :-D
Ride in peace ??.............hmm a ako sa to da volne prelozit "ist v miery" ?to neni zle aj ja rozmyslam nad niejakym duchaplnym napisom .....inac nemyslel si "Rest in peace " ?? ked chcees nad to R.I.P tak by to bolo vystiznejsie
p4ra napísal:Este nemam, ale definitivne do toho pojdem. Dam si to na vonkajsie strany ruk, na predlaktie. Viacmenej to velmi nevidiet. A pojde a o slova..
ja tiez presne take nieco na predlaktie niejake slova .......hmm ale este neviem co .......
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ja chcem 10 tku na pravacku , na litko
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

SLAVO120: Prirodzene R.I.P. je Rest in peace ( Odpočívaj v pokoji ), ale mne sa viac páči nezvyčajná adaptáciaRIP=Ride in peace ( Jazdi / Jazda v mieri :-) ) ...
L_U_M_P
Expert
Expert

Príspevok od používateľa L_U_M_P »

kerku nemam, ale chcel by som nieco na cely chrbat,..videli ste niekde nejake zaujimave motivy?..mozete hodit fotky...ziadna yakuza poprosim
slavo120
Professional
Professional

L_U_M_P napísal:kerku nemam, ale chcel by som nieco na cely chrbat,..videli ste niekde nejake zaujimave motivy?..mozete hodit fotky...ziadna yakuza poprosim
ja by som chcel zas niejaky zaujimavy vyrok myslienku na laket ........ ak ma niekto nieco zaujimave tak nech sa pochvali :) .......a cena bude asi aka ked len niejaky napis na laket to bude asi za 1000SK ???tak niejak je ta zakladna nie ??..............a otazka ked mam pehy na ruke moze to vadit niejak ???alebo znamienko a tak ?? :oops: dufam ze to neni blba otazka .......
uNreal_saTch^
Professional
Professional

slavo120 napísal:otazka ked mam pehy na ruke moze to vadit niejak ???alebo znamienko a tak ?? :oops: dufam ze to neni blba otazka .......
urcite to nie je blba otazka...nikdy si nedaj tetovat cez znamienka...je to blbost...ten co mi robil tetovanie hovoril ze on ma tetovane aj cez ne, ale nikdy to zakaznikom nerobi pretoze ti hrozi napr aj vznik rakoviny...cena okolo 1000? musel by si najprv upresnit velkost napisu :D
slavo120
Professional
Professional

A co pehy ?????????to vadi ci nie ?????????????????,,,,,,,,,
Napísať odpoveď