Mate Tattoo?
-
mirak2
Hardcore addict
nevete kde v Kosiciach zozeniem HENNA prasok? prasok ako ingredenciu tej melasy s ktorou sa robi henna tetovanie?
a aby som nebol od temy tak velmi rad by som si xcel dat nejake tetovanie s mojim znamenim zverokruhu ze SCORPIO, ale tak som alergik a mam dalsiu spustu chorob a pchat si chemiu do tela neviem ci je dobre pre mna...
a aby som nebol od temy tak velmi rad by som si xcel dat nejake tetovanie s mojim znamenim zverokruhu ze SCORPIO, ale tak som alergik a mam dalsiu spustu chorob a pchat si chemiu do tela neviem ci je dobre pre mna...
- Prílohy
-
- tatoo
- T104.JPG (15.98 KiB) 5101 zobrazení
Prosím Vás ako je to s tetovaním na časové obdobie ( dočasné tetovanie ) ?
Už dlhšiu dobu som rozhodnutý, že si chcem dať ozdobu na telo , ale neviem ... asi to nechcem na celý život ... počul som, že existuje v štúdiu možnosť na nejakých 6-7 rokov , máte s tým niekto skúsenosti ?
Ako je to cenovo + nejaké info ...
to na prvej strane som tohto topicu som čítal, vyzerá to otrasne, v štúdiu by to malo byť lepšie , nie ?
Už dlhšiu dobu som rozhodnutý, že si chcem dať ozdobu na telo , ale neviem ... asi to nechcem na celý život ... počul som, že existuje v štúdiu možnosť na nejakých 6-7 rokov , máte s tým niekto skúsenosti ?
Ako je to cenovo + nejaké info ...
to na prvej strane som tohto topicu som čítal, vyzerá to otrasne, v štúdiu by to malo byť lepšie , nie ?
-
uNreal_saTch^
Professional
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nj slusnee. fjne to vyzeraSatchBoogie napísal:mno po dlhy ch rokoch "chcenia" to prislo...
http://img81.imageshack.us/my.php?image ... nalgp4.jpg
-
uNreal_saTch^
Professional
ak pochybujes uz teraz, nedavaj si to nikdy (btw nevidim problem zakryt tetovanie na lytku). dat si tetovanie na 2 roky tiez nie je vyhra, pretoze za pol roka bude z toho jedna tmava machula, ktoru tak budes mat este dalsie 2 roky...takze ked tak, dat si trvale, ale urcite nie vtedy ked nie si si 100% isty, ze to naozaj chcesStep256 napísal:njoo ja by som si aj dal.. na lytko na pravej nohe ... ale tak uvidime len ma sere to ze by to tam bolo do konca mojho zivota..
Tak ja som uz pevne rozhodnuty ze si chcem dat tetovanie bud na predlaktie niejaky napis hmm ........ nieco ako ma eminem neviem ci viete on tam ma meno svojej dcery "Haily Jade" ta ja by som si tam asi dal nieco duchaplne ................
Ride in peace ??.............hmm a ako sa to da volne prelozit "ist v miery" ?to neni zle aj ja rozmyslam nad niejakym duchaplnym napisom .....inac nemyslel si "Rest in peace " ?? ked chcees nad to R.I.P tak by to bolo vystiznejsienordkapp_pb napísal:... Dam si asi na ruku R.I.P. a pod to mensim Ride In Peace![]()
ja tiez presne take nieco na predlaktie niejake slova .......hmm ale este neviem co .......p4ra napísal:Este nemam, ale definitivne do toho pojdem. Dam si to na vonkajsie strany ruk, na predlaktie. Viacmenej to velmi nevidiet. A pojde a o slova..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ja by som chcel zas niejaky zaujimavy vyrok myslienku na laket ........ ak ma niekto nieco zaujimave tak nech sa pochvaliL_U_M_P napísal:kerku nemam, ale chcel by som nieco na cely chrbat,..videli ste niekde nejake zaujimave motivy?..mozete hodit fotky...ziadna yakuza poprosim
-
uNreal_saTch^
Professional
urcite to nie je blba otazka...nikdy si nedaj tetovat cez znamienka...je to blbost...ten co mi robil tetovanie hovoril ze on ma tetovane aj cez ne, ale nikdy to zakaznikom nerobi pretoze ti hrozi napr aj vznik rakoviny...cena okolo 1000? musel by si najprv upresnit velkost napisuslavo120 napísal:otazka ked mam pehy na ruke moze to vadit niejak ???alebo znamienko a tak ??dufam ze to neni blba otazka .......