problém s nainštalovaním win xp
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
problém s nainštalovaním win xp
vôbec tomuto nerozumiem:
kúpil som si novú bednu sám si ju poskladal je tam:
AMD athlon 3000+ AM2 64 bit
1 gb ram
doska Asus m2n4-sly
ASUS GeForce EN7300GT 256MB Silencer HTD PCX
Disk 160 gb sata
No a problém nastáva ked chcem naištalovať xp.. čo som mal dom profesionála (32 bit) ten začne kpírovať súbory a po prvom reštarte proste zdochne a nenaloaduje sa samotná inštalácia( riešil som to tak že mám bootovateľné cd k doske .. tam som vytvoril driver na disk (32 bit xp) a ako zázrakom sa spustila inštalácia.. lenže ked sa už má prvý krát spustit tak sa nesputstí)
Tak som si myslel že to bude tým že mám 64 bit proc. tak tak dám 64 bit xp..
to sa mi krásne naištlovalo až na jeden eror na začiatku (nedal sa skpírvat subor - už presne z hlavy neviem asi localspl.dll sa mi zdá proste niečo so spoolerom) ale naištlavoalo sa a všetko šlapalo až dovtedy kým som nechcel naištalvoať tlačiaren- nedá sa vôbec pridať a spooler je vypnutý aj ked ho zapnem. takže zase nič
tak som tam naištaloval české xp so sp2 a tam šlape všetko ale aj tak sa mi zdá že nevyužívam celkom to čo mám v bedni.
Čím to môže byť?
kúpil som si novú bednu sám si ju poskladal je tam:
AMD athlon 3000+ AM2 64 bit
1 gb ram
doska Asus m2n4-sly
ASUS GeForce EN7300GT 256MB Silencer HTD PCX
Disk 160 gb sata
No a problém nastáva ked chcem naištalovať xp.. čo som mal dom profesionála (32 bit) ten začne kpírovať súbory a po prvom reštarte proste zdochne a nenaloaduje sa samotná inštalácia( riešil som to tak že mám bootovateľné cd k doske .. tam som vytvoril driver na disk (32 bit xp) a ako zázrakom sa spustila inštalácia.. lenže ked sa už má prvý krát spustit tak sa nesputstí)
Tak som si myslel že to bude tým že mám 64 bit proc. tak tak dám 64 bit xp..
to sa mi krásne naištlovalo až na jeden eror na začiatku (nedal sa skpírvat subor - už presne z hlavy neviem asi localspl.dll sa mi zdá proste niečo so spoolerom) ale naištlavoalo sa a všetko šlapalo až dovtedy kým som nechcel naištalvoať tlačiaren- nedá sa vôbec pridať a spooler je vypnutý aj ked ho zapnem. takže zase nič
tak som tam naištaloval české xp so sp2 a tam šlape všetko ale aj tak sa mi zdá že nevyužívam celkom to čo mám v bedni.
Čím to môže byť?
-
triple
Guru wannabe
neviem proste .. veľa krát zamrzne,, niekedy sa spúšta aj pať min čo vôbec nieje normálne a niekedy ide strašne pomaly. a zase niekedy dosť popi*i hmm neviem ale to bola len otázka noRavenman napísal:uz si napisal ze problem virieseny, mohlo to byt poskodenim mediom pri instalacii alebo mechanikou .... , co sa tyka ako si myslel ze vsetko nevyuzivat naplno v bednina to si ako prisiel
-
triple
Guru wannabe
no a ked som si to už pozrel? čo s tým môžem robiť.. napr ked to vyzerá takto?hojko napísal:Klikni pravym tlacitkom na tento pocitac, daj spravovat. Tam si vyber hore prohlizeni udalosti a najdes tam info. Informacie a upozornenie si nevsimaj, hladaj najma chyby oznacene cervenym vykricnikom.
- Prílohy
-
- správa pc.JPG (135.88 KiB) 374 zobrazení
-
triple
Guru wannabe
Len počkaj kým pridem domov lebo to je z roboty.. na tento comp seriem.. hhRavenman napísal:prave tlacitko na Tento pocitac a skontroluj ci mas balik Service Pack2 , potom napis typ dosky a ja ti dam link kde stiahnut ovladace , lebo vypada to na to ze pouzivas windowsacky ovladac pre spravu disku a ten moze robit problem