problém s nainštalovaním win xp

Informácie o software, ankety...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

problém s nainštalovaním win xp

Príspevok od používateľa triple »

vôbec tomuto nerozumiem:
kúpil som si novú bednu sám si ju poskladal je tam:
AMD athlon 3000+ AM2 64 bit
1 gb ram
doska Asus m2n4-sly
ASUS GeForce EN7300GT 256MB Silencer HTD PCX
Disk 160 gb sata

No a problém nastáva ked chcem naištalovať xp.. čo som mal dom profesionála (32 bit) ten začne kpírovať súbory a po prvom reštarte proste zdochne a nenaloaduje sa samotná inštalácia( riešil som to tak že mám bootovateľné cd k doske .. tam som vytvoril driver na disk (32 bit xp) a ako zázrakom sa spustila inštalácia.. lenže ked sa už má prvý krát spustit tak sa nesputstí)
Tak som si myslel že to bude tým že mám 64 bit proc. tak tak dám 64 bit xp..
to sa mi krásne naištlovalo až na jeden eror na začiatku (nedal sa skpírvat subor - už presne z hlavy neviem asi localspl.dll sa mi zdá proste niečo so spoolerom) ale naištlavoalo sa a všetko šlapalo až dovtedy kým som nechcel naištalvoať tlačiaren- nedá sa vôbec pridať a spooler je vypnutý aj ked ho zapnem. takže zase nič

tak som tam naištaloval české xp so sp2 a tam šlape všetko ale aj tak sa mi zdá že nevyužívam celkom to čo mám v bedni.

Čím to môže byť?
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

uz si napisal ze problem virieseny, mohlo to byt poskodenim mediom pri instalacii alebo mechanikou .... , co sa tyka ako si myslel ze vsetko nevyuzivat naplno v bedni :?: na to si ako prisiel :?:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ravenman napísal:uz si napisal ze problem virieseny, mohlo to byt poskodenim mediom pri instalacii alebo mechanikou .... , co sa tyka ako si myslel ze vsetko nevyuzivat naplno v bedni :?: na to si ako prisiel :?:
neviem proste .. veľa krát zamrzne,, niekedy sa spúšta aj pať min čo vôbec nieje normálne a niekedy ide strašne pomaly. a zase niekedy dosť popi*i hmm neviem ale to bola len otázka no
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

pozri si system log a najdes tam vela uzitocnych informacii, preco sa ti system dlho spusta, preco sa "nahodne" objavi BSOD, preco obcas zatuhne,....
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

trizzo napísal:pozri si system log a najdes tam vela uzitocnych informacii, preco sa ti system dlho spusta, preco sa "nahodne" objavi BSOD, preco obcas zatuhne,....
Možno to bude znieť, že som totáln lamma ale vôbec neviem o čom hovoríš.. ako to mám zriešiť?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Klikni pravym tlacitkom na tento pocitac, daj spravovat. Tam si vyber hore prohlizeni udalosti a najdes tam info. Informacie a upozornenie si nevsimaj, hladaj najma chyby oznacene cervenym vykricnikom.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Klikni pravym tlacitkom na tento pocitac, daj spravovat. Tam si vyber hore prohlizeni udalosti a najdes tam info. Informacie a upozornenie si nevsimaj, hladaj najma chyby oznacene cervenym vykricnikom.
no a ked som si to už pozrel? čo s tým môžem robiť.. napr ked to vyzerá takto?
Prílohy
správa pc.JPG
správa pc.JPG (135.88 KiB) 376 zobrazení
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

prave tlacitko na Tento pocitac a skontroluj ci mas balik Service Pack2 , potom napis typ dosky a ja ti dam link kde stiahnut ovladace , lebo vypada to na to ze pouzivas windowsacky ovladac pre spravu disku a ten moze robit problem
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ravenman napísal:prave tlacitko na Tento pocitac a skontroluj ci mas balik Service Pack2 , potom napis typ dosky a ja ti dam link kde stiahnut ovladace , lebo vypada to na to ze pouzivas windowsacky ovladac pre spravu disku a ten moze robit problem
Len počkaj kým pridem domov lebo to je z roboty.. na tento comp seriem.. hh :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

triple: Tak si pozri co za chyby tam mas. Tam ti pise chyby systemu a tiez si pozri chyby aplikacii. Casto tam byvaju chybne programy pre spustenie, hoci pri zapinani nic nevidis, ale v logoch to najdes.
Napísať odpoveď