skusal som rozne zapojenia 256tka v dimm 1 a 512-tka v dimm 2 (to su farebne sloty) ked som startoval windows tak normalne ukazzalo vsetko ze detekovalo ale hned po tom mi vipisalo nieco ze nenaslo windows/config...
nieco take. a pod tym napisana ze mam stalici "r" pre restartovanie a napravu aby som mohol vlozit cd-win a opravit to ...stalicm r restartovalo pc nechal som to bezat(nemal som cd win v cdromke) a uz to nevipisalo(nic som nerobil) a po nacitani uvodnej obrazovky sa zjavil kurzor mysi a vyhodilo hned modru obrazovku a (nieco na nej bolo ale nestihol som si vsimnut co..neviem angl.) a hned asi po 3sekundach sa restartoval pc..
.tak som zapojil 512-tku do dimm 1 a 256-tku do dimm 2...nacitalo windows vsetko islo ..ale po 5min. vyskocila modra obrazovka(zda sa mi ze ta ista) a restartovalo pc.....tak som to dal do dimm 1 256-tku a do dimm 3 512-tku...to uz ide normalne....ale v manualy pisu ze mam ich mat vo farebnych slotov....kde moze byt problem??..chcem aby to slapalo co najlepsie...
je potrebne reinstalovat win.?
ako zapojit 2xram
-
Cenayus
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ako zapojit 2xram
- Prílohy
-
- popis maticnej dosky
- Maticna doska.JPG (41.07 KiB) 360 zobrazení
-
- popis ram
- Ramky.JPG (97.68 KiB) 373 zobrazení
-
ezechiel88
Star
-
Cenayus
Medium Professional
tam som to neskusal zapojit lebo v manualy pii ze to je pre rovnaku velkosta daco take(anglicky osm sa nikdy neucil, ale snad trosku viem z filmov hier a tak) tak somt omu pochopilezechiel88 napísal:zapojil si to podla manualo do 2 atretej pozicie ???ak ano moze to byt nekompatibilitou medzi ramkami abo MB a ram skus este reinst win..
-
ezechiel88
Star
-
Cenayus
Medium Professional
sak somt o mal tak ale ukazalo proiblemy kt. som popisoval nie...jedine to mi ide teraz tak ze jedna je v dimm 1 a druha je v dimm 3 to znamena ze jedna je vo farebnom to je bank 0 ako v manuali pisu..a druha je v dimm 3......to je nefarebny a bank 1ezechiel88 napísal:hmmm mas asi nForce 2 sak ?? tak te co su pri sebe sluzia na dual chanell co ty s 256 a 512 MB ramkami nespravis tak daj do tej pozicie co je osamote a druhu do jednej z tych co su na DcH a uvidis malo by to ist...
edit:
bol tu kamos spravili sme to nejak dalis me to do dimm 2 a dimm 3...tak uvidima ko to pojde...zatial vyrieseny problem..