Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
heh myslim ze by bolo horsie keby si mal polamane prsty tyinsane napísal:Mna dnes nahnevalo dost vela veci(bohuzial):
1, Frajerka ma zlomeny prst(sikovne spoluhracky a ich prihravky na basketbal.treningu). To ma moc nepotesilo.![]()
2, Doma mame uz tyzden rozburanu kupelnu(rekonstrukcia) a dost ma to tankuje...sprcha/vana - nic. Tak musim behat po babkach jak debil.
3, Pisomka v piatok od 16:00 z matematickych kktin na VS vie vzdy potesit, este ked je profesor fanatik....neopisatelne pocity.
To je asi vsetko...."dobry den".
Dufam, ze zajtrajsok bude lepsi.
no miki asi si môžme podať ruky ...miki24686 napísal:nahnevalo, ze mi bolo vcera zle lebo som bol v krcme dlhsie ako obvykle a potesilo, ze vecer mozem ist o5 do krcmy...
ja som bol včera celkom fajn na tom , dnes som bol zase lebo prišiel kamarát zo zahraničia , proste dôvod sa vždy nájde
edit : no zatiaľ ma nasralo počasie ... celý Pracovný týždeň pekne ako v lete , príde víkend a bum , vietor mi okno skoro vytrhlo
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
dnes ma nahnevalo:
- ked sme nemali matiku
- ked odisiel mp3 player
- ked mobil prestal prehravat niektore mp3-ky
- ked som vecer pisal s kamoskou a prisla mama a pol hodinui daco rozpravala a kamoska medzi tym odisla
- ked mama rozpravala tak hovorila, ze chatu ktoru sme prenajali s vinicou, nezrenovujeme toho roku
- ze som chcel ist spat o deviatej a aha kolko je hodin .
Potesilo:
- tesil som sa na matiku
- nove baterky do mp3 playera (predtym ako dobojoval)
- ze som si pisal s kamoskou, s ktorou som uz davno nebol
btw teraz to nepisem, lebo chcem byt vtipny ale preto ze dnes mam fakt taky na nic den
- ked sme nemali matiku
- ked odisiel mp3 player
- ked mobil prestal prehravat niektore mp3-ky
- ked som vecer pisal s kamoskou a prisla mama a pol hodinui daco rozpravala a kamoska medzi tym odisla
- ked mama rozpravala tak hovorila, ze chatu ktoru sme prenajali s vinicou, nezrenovujeme toho roku
- ze som chcel ist spat o deviatej a aha kolko je hodin .
Potesilo:
- tesil som sa na matiku
- nove baterky do mp3 playera (predtym ako dobojoval)
- ze som si pisal s kamoskou, s ktorou som uz davno nebol
btw teraz to nepisem, lebo chcem byt vtipny ale preto ze dnes mam fakt taky na nic den