Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

Reklama neznamená banner, reklama môže byť aj ústna, resp. písomná. Keď niekto niekomu o hojku povie/napíše, robí mu reklamu. Keď máte niekde banner, je to reklama. Keď dáte niekde link, je to reklama...

Ja som sa o tomto fóre tiež dozvedeľ od jedného užívateľa, takže to bola tiež reklama... :wink:

To, že si reklamu nerobíte neznamená, že Vám ju nerobia iní.

Hojko, a keď si založil fórum, ako si "prilákal" ľudí??
Resp. ako si propagoval fórum??
Alebo si čakal kým sa o ňom dozvedia sami?
(to sú seriózne otázky, nie ironické :wink:)
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

enter00 napísal:nespominal tu kedysi niektory user, ze prisiel na zaklade spamu na ploche pokecu? neviem presne.
mozno myslis ineho ale spominal som to urcite aj ja ale nieje to reklama v pravom zmysle slova, hojko za nu neplatil, mozno to zrobil len neaky user z nudy
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

ETieNne napísal:Reklama neznamená banner, reklama môže byť aj ústna, resp. písomná. Keď niekto niekomu o hojku povie/napíše, robí mu reklamu. Keď máte niekde banner, je to reklama. Keď dáte niekde link, je to reklama...

Ja som sa o tomto fóre tiež dozvedeľ od jedného užívateľa, takže to bola tiež reklama... :wink:

To, že si reklamu nerobíte neznamená, že Vám ju nerobia iní.

Hojko, a keď si založil fórum, ako si "prilákal" ľudí??
Resp. ako si propagoval fórum??
Alebo si čakal kým sa o ňom dozvedia sami?
(to sú seriózne otázky, nie ironické :wink:)
staci Ti ako odpoved ze povodne bolo hojko.com warez/diskusne forum? Myslim ze to zodpovie vsetky Tvoje otazky. To ze sa z hojka stalo diskusne forum odpratalo vacsinu deckeho warezackeho "obyvatelstva" prec z hojka na lamky a ostatne warezfora a ostala tu vacsina "diskutujuceho" obyvatelstva [trochu dospelejsieho, viacej inteligentnejsieho, teda schopneho viest dialogy aj v inej forme ako: Kde zozeniem serial na counterstrike???????, alebo: "Kedy uz uploadnes ten half life 2 lammer?! Na nforce to uz je, preco nemame odkaz na megaupload??!?!?!?!!|]
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

uplink napísal:...
nice povedane, teraz je cielom dostat sem co najviac inteligentnych ludi na zmysluplnu debatu na zmysluplne temy.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

enter00: Uz som to cital, tusim tu na fore ale neviem o nicom. Ja som urcite ziadnu taku reklamu nerobil a neviem o tom, ze by to robil niekto z dalsich administratorov alebo moderatorov.

ETieNne: Nic, prisli sami.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

hojko napísal:...
Ja ta ani neobvinujem, mas len hyperaktivnych userov:)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

ETieNne napísal:Kinjeril, dobre, tak povedzme, že pestuješ zemiaky, vymysli spôsob ako ich predáš bez reklamy. :) :wink:
Lol, porovnavat nekonecny virtualny svet internetu s predajom "erteplov"... :D
P3Bo napísal:Kinjeril: ako si sa dozvedel o tomto fóre ? Len tak pre info :)
Ja? Synovec to mal pustene na kompe. Len tak som som za to sadol, zo zaujimavosti. Vysledok vidis. :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

kinjeril napísal:Ja? Synovec to mal pustene na kompe. Len tak som som za to sadol, zo zaujimavosti. Vysledok vidis. :)
tak to by malo vyhrat cenu "najoriginalnejsi prichod":)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

a co keby uplink spravil nejaku peknu ikonku ktoru by si ludia mohli davat na vlastne stranky a ktora by odkazovala na hojko.com? nieco ako logo ale mensie? taketo nieco mam na mysli: http://www.mozilla.sk/download/tapety-a ... a-firefoxu
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

staci zaviest financne odmeny za ziskanie novych userov, 25 korun alebo tak za kazdeho aktivneho a je to. da sa podmienka, ze sa to bude vyplacat postupne ked bude na ucte tolko financii z reklamy.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

enter00 napísal:staci zaviest financne odmeny za ziskanie novych userov, 25 korun alebo tak za kazdeho aktivneho a je to. da sa podmienka, ze sa to bude vyplacat postupne ked bude na ucte tolko financii z reklamy.
nemyslis, ze by to uzivatelia zneuzivali a novy uzivatel by vytvaral prispevky "nasilu"?
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

enter00 napísal:staci zaviest financne odmeny za ziskanie novych userov, 25 korun alebo tak za kazdeho aktivneho a je to. da sa podmienka, ze sa to bude vyplacat postupne ked bude na ucte tolko financii z reklamy.
Podla mojho nazoru sa sem nesmu pliest peniaze, z toho bude len katastrofa. Forum ma dostatočnu reputaciu a peniaze z reklamy su na rozhodnutí šedej eminencie ako s nimi naložia. Predsa aj na youtube chodia ludia, pridavaju prispevky a nič za to nemaju, zato pani, čo to mali na starosti, už starosti nemaju. Ak by ma niekto nepochopil, chcem tým povedat, že som proti navrhu nie proti tebe.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

v den ked sa zapletu peniaze do chodu fora v hore spominanom sposobe v ten den sa zacne proces ktory ukonci existenciu fora samotneho.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

No spytam sa svoju otazku inac lebo myslim ze sa to zacina zvrhavat kde by sa podla vas dali nachytat novy uzivatelia (pokec sa nerata uz len ta komunita co tam chodi je na smiech, cest vynimkam) v ramci pravidiel for a inych stranok popripade co povazujete za reklamu? Myslim ze ked zistime odpovede na tieto otazky tak je mozny urcity prinos pre hojko . :roll:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

P3Bo napísal:No spytam sa svoju otazku inac lebo myslim ze sa to zacina zvrhavat kde by sa podla vas dali nachytat novy uzivatelia (pokec sa nerata uz len ta komunita co tam chodi je na smiech, cest vynimkam) v ramci pravidiel for a inych stranok popripade co povazujete za reklamu? Myslim ze ked zistime odpovede na tieto otazky tak je mozny urcity prinos pre hojko . :roll:
v prvom rade musis vediet koho chces oslovovit, aku cielovu skupinu, bez toho to nejde. predpokladam ze asi nejakych vs studentov, a to je jeden problem lebo su strasne lenivy ale keby uz fungovali tie tricka tak by to mozno nejak slo, cez intraky a tak.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Páni asi si mýlite kvalitu s kvantitou. Podľa mňa je dôležitejšie to prvé...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

krupica_dnb napísal:...
:?: :shock: Kto si tu co myli ?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

P3Bo napísal::?: :shock: Kto si tu co myli ?
no kvalitu s kvantitou... a krupica ma pravdu...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pozeraj sa ja som napisal aby sa prilakali uzivatelia s vyzsim IQ a podla mojich prispevkov pred tym ktore som napisal( a ktore si ty asi necital) si to mohol zistit ..to ze iny useri napisali ze chcu prilakavat co najviac uzivatelov je ich problem ja so sa vyjadril ohladom toho aby prisli vzdelani ludia na toto forum..takze neviem kto si tu co s cim myli ... popripade mi pripada ze niektori ludia si vyberaju z mojich prispevkov iba to co sa im paci a potom to prekrucaju :?
Zamknuté