Frco napísal:Michael so synom sa dostali do pecka,uz s nimi nemaju zmluvu, mozno teraz kazdy herec ktory nebude chciet hrat najde "akoze" lodku a s ostrova odplave
Sezóna 4
Michael a Walt se vrátí, jejich příběh ještě nebyl dokončen. Odjeli sice pryč z ostrova, ale tvůrci se tajemně usmívají nad tím, co přesně znamená "pryč z ostrova"
no tak 10e3s mi nedala nic ked Kate zapilila ze ide po pomoc hned som vedel, ze pojde za Francuzskou ale inak nic... neviem-neviem zacina to ist dole vodou
Tak tak,uz ma zacina stvat, ze je tam miliony nevyjasnenosti a oni si dovolia tocit taketo plytke casti,kde sa clovek dozvie iba to, ze Kate so Sawyerom su spät na plazi.
no ale s3e11 bol super diel plny zvratov akurat ten locke je sprosty...ved keby si pozreli tie veci co boli dole v stanici FLAME tak by uz vedeli o co tam vlastne ide v celej DHARME
pato987 napísal:no ale s3e11 bol super diel plny zvratov akurat ten locke je sprosty...ved keby si pozreli tie veci co boli dole v stanici FLAME tak by uz vedeli o co tam vlastne ide v celej DHARME
to spravili preto aby mohla byt 4 seria kde to budu riesit pride pre nich lod alebo lietadlo a ony tam ostanu lebo budu chciet ze preco to tam vlastne je..
Zatiaľ čo pri prvej sérii som mala súčasne otvorený transcript aby som vedela čo bude nasledovať (aby ma netrafil šľak ... napr. pri zápletke s Ethanom Romom + hatch + Black Rock atď), aktuálna séria sa dá pozerať ako nejaká nezáživná telenovela
Claire vyzerala dobre s ciernymi vlasmi Cast opat nic moc, zbytocne natahovanie ako sme si za celu seriu zvykli, takze celkovo nic zaujimave. Jedine co som si vsimol bol ten zaver, ked hral Jack americky futbal, vobec netusim co to malo znamenat... Snad sa to dozvieme nabuduce, mozne je, ze mu vymyli mozog
to s Jackom vyzeralo skor na niekoho ineho (myslim dalsiu osobu) pretoze Jack je na tom druhom ostrove (jasne ak ho nepreniesli)....
ale nezda sa mi ze co sa tyka technologie to Dharma v klonovani dotiahla tak daleko
Jedine pozitivum je ze sa to konecne zacalo nejak stupnovat