Status - vek.

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
uNreal_saTch^
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

pravda, svata pravda :)
niekedy by som ani nereagoval na urcite prispevky keby viem kolko ma ten-ktory user rokov...
napr. keby mal mystique pri svojom mene napisane 14 rokov, tak na neho ani nereagujem... :D

ale samozrejme je mi jasne, ze to neni riesitelne, aby tam mal kazdy pravdivy vek...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

uz som u par ludi videl pod avatarom vek: uz to funguje,alebo to maju ako sucast "bydliska"?
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

A keby bolo nieco take, ze by si kazdy uzivatel vyplnil nie vek, ale presny datum narodenia a potom by bola jedna sekcia ze kto dnes oslavuje (myslim ze by sa to dalo spravait aj nejak automatizovane :D ). Mozno by to prinutilo aj tych uzivatelov, ktory si vascinou z takeho niecoho robia srandu, napisat pravdivy datum, aby ostatny uzivatelia vedeli ze dnes je ten jeho den a mozno by mu na tie narodky aspon nejaku tu karmu poslali........co poviete na nieco take?

// EDIT: pripadne nejak zakomponovat do pravidiel, ze ak sa odhali iny vek ako je napisani v statuse....BAN BASA.......
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Skolacik napísal:A keby bolo nieco take, ze by si kazdy uzivatel vyplnil nie vek, ale presny datum narodenia a potom by bola jedna sekcia ze kto dnes oslavuje (myslim ze by sa to dalo spravait aj nejak automatizovane :D ). Mozno by to prinutilo aj tych uzivatelov, ktory si vascinou z takeho niecoho robia srandu, napisat pravdivy datum, aby ostatny uzivatelia vedeli ze dnes je ten jeho den a mozno by mu na tie narodky aspon nejaku tu karmu poslali........co poviete na nieco take?
karmu za to, ze ma niekto sviatok ? Podla mna nezmysel.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Skolacik napísal:
// EDIT: pripadne nejak zakomponovat do pravidiel, ze ak sa odhali iny vek ako je napisani v statuse....BAN BASA.......
ako chces lustrovat 14817 uzivatelov?? :)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Skolacik napísal:A keby bolo nieco take, ze by si kazdy uzivatel vyplnil nie vek, ale presny datum narodenia a potom by bola jedna sekcia ze kto dnes oslavuje (myslim ze by sa to dalo spravait aj nejak automatizovane :D ). Mozno by to prinutilo aj tych uzivatelov, ktory si vascinou z takeho niecoho robia srandu, napisat pravdivy datum, aby ostatny uzivatelia vedeli ze dnes je ten jeho den a mozno by mu na tie narodky aspon nejaku tu karmu poslali........co poviete na nieco take?

ano samozrejme a dosli by experti ktori by si kazdy den menili datum narodenia len preto aby im stale vychadzalo ze maju narodeniny ... vek tu uz ako hojko pisal bol a vacsina userov ho nemala vyplneny vobec alebo nespravne ... kedze sa to neda nijak overit ci si dany clovek nastavil pravdivy vek ...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

miki24686 napísal:ako chces lustrovat 14817 uzivatelov?? :)
každý kto by si dal nepravdivý vek, by sa nám priznal aby sme ho mohli postrestať :slap:
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ok ok povedal som blbost prepacte mi :weep:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nahat to tak, emocionalny vek si aj tak pri tom ktorom uzivatelovi vzdy domyslim, mame tu karmu tak hadam sa mozme orientovat podla toho.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Zakomponovať do profilu vek znie celkom dobre, ale je tu presne ten problém, čo spomínali chlapci, že nemáme ako robiť tu policajtov a zisťovať, či si niekto nejaký ten rok pridal alebo ubral. Myslím, že z vyjadrovania sa a úrovne príspevkov každého užívateľa nie je ťažké si zrátať, ako na tom daný človek vekovo asi tak je. Okrem toho, keď niekto vie v určitej problematike dobre poradiť, tak je úplne jedno, či má 15 alebo 50...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Amen!
Zamknuté